mano didesnis.......
geriu jadvygos arbata akmenligei ir rowatinex bet deja nuo rowatinex man skrandzio skausmai , negaliu jo gert ...
tikiuos mum pavyks iveikt situs akmenukus ....
nu geras nesu gerusi agurku sulciu , idomu

tikiuos mum pavyks iveikt situs akmenukus ....

QUOTE(lucero @ 2009 05 01, 22:39)
tikrai nera taip baisu kaip atrodo , man pvz jau yra ... ta prasme as jau geriu , itariu turejau tiroidita nuo 15 metu ... dideli stresai persalimai ligos ir imunitetas isseko ;)tth pakilo
Nu man ta tiroidita aptiko po gimdymo, o nuo kada aš ji turiu tai sunku ir pasakyt, gal irgi jau seniai. Pageriau metizoli ir atsistate tie hormonai, šiuo metu nereikia nieko gerti, bet tikrintis tuos hormonus tai reikia. Beje toks sutapimas ir mano vyras turi skydliaukes liga, pas ji mazgai yra tai geria tiroksina.
Oho , uzeik pas mus i tiroidito tema ten plepam apie tiroidita
aha reik stebet kas pusmeti ar skydliauke nepradejo nykti t.y maziau gamint hormonu.... nes tiroiditas sukelia hipofunkcija

QUOTE(roberta23 @ 2009 05 01, 20:21)
aš irgi klaipėdoje ruošiusi operuotis, po gero mėnesio
Aš dar operacijos datos nežinau eisiu tik 11 d. pas Gyd. Šlepavičių įdomu ar ilga eilė yra operacijai?
Papildyta:
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 04 29, 22:42)
Tik dabar jau nebereikia su vitaminu D.
o kodėl nebereikia vitamino D
Todel, kad saulyte sviecia, organizmas tada pats daugiau gamina jo.
Sveikutes
noreciau paklausti ka reiskia difuzine struma? ir stai rezultatai IA TTH 0,53 FT4 16,7?

sveikutes. noreciau jusu pasiklausti
mamai isoperavo struma,dar begulint ligoninejbuvo pasidare labai bloga
jai viskas tirpo labai silpna buvo galvojo kad jau mirs.aisku cia mama perdejo.geria ji kalci nes del jo trukumo ir buvo blogai,betir dabar namuose sake buna uzeina toks silpnumas,sako tirpsta rankos,kojos
kazi ar taip turetu buti
ir dar koki kalci geriau gerti?zinau kad su vit D bet gal galima pavadinima,kad nesestu ant inkstuku. aciu uz patarimus

mamai isoperavo struma,dar begulint ligoninejbuvo pasidare labai bloga

ir dar koki kalci geriau gerti?zinau kad su vit D bet gal galima pavadinima,kad nesestu ant inkstuku. aciu uz patarimus

Labai geras yra Calcigran

Kai jau yra daug saulės nebegalima su vit.D, nes per daug jo negerai. Calcigran kaži ar jau toks ir geras.

QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 19:16)
Deja, kaip teigia patys medkai, organizmas jo pasisavina tik 2%