Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

lucero, mano akmuo 3mm dydžio, bet irgi geriu bruknių lapų arbatą , dar kažkokius vaistus prirašė tikiuosi kad aš jį sudorosiu, dar lab geras receptas agurkų ir morkų sultys lygiom dalim 3 kart per diena reikia gerti, tai vat kad kai vieną taisai tai susigadina kiti organai smile.gif
Atsakyti
mano didesnis....... sad.gif geriu jadvygos arbata akmenligei ir rowatinex bet deja nuo rowatinex man skrandzio skausmai , negaliu jo gert ...
tikiuos mum pavyks iveikt situs akmenukus .... wink.gif nu geras nesu gerusi agurku sulciu , idomu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 01 gegužės 2009 - 23:23
QUOTE(lucero @ 2009 05 01, 22:39)
tikrai nera taip baisu kaip atrodo , man pvz jau yra ... ta prasme as jau geriu , itariu turejau tiroidita nuo 15 metu ... dideli stresai  persalimai ligos ir imunitetas isseko ;)tth pakilo

Nu man ta tiroidita aptiko po gimdymo, o nuo kada aš ji turiu tai sunku ir pasakyt, gal irgi jau seniai. Pageriau metizoli ir atsistate tie hormonai, šiuo metu nereikia nieko gerti, bet tikrintis tuos hormonus tai reikia. Beje toks sutapimas ir mano vyras turi skydliaukes liga, pas ji mazgai yra tai geria tiroksina.
Atsakyti
Oho , uzeik pas mus i tiroidito tema ten plepam apie tiroidita wink.gif aha reik stebet kas pusmeti ar skydliauke nepradejo nykti t.y maziau gamint hormonu.... nes tiroiditas sukelia hipofunkcija wink.gif
Atsakyti
4u.gif

Sveikos moteriskaites, kur gi dingusios visos? =)

Ir senbuviu nesimato. Turbut saulute pasviete, oras susilo ir visos mieliau gamtoj sedi.

Idomu kaip Joliukei sekasi? Kaip mazyle auga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 05 01, 20:21)
aš irgi klaipėdoje ruošiusi operuotis, po gero mėnesio

Aš dar operacijos datos nežinau eisiu tik 11 d. pas Gyd. Šlepavičių įdomu ar ilga eilė yra operacijai?
Papildyta:
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 04 29, 22:42)
Tik dabar jau nebereikia su vitaminu D.

o kodėl nebereikia vitamino D
Atsakyti
Todel, kad saulyte sviecia, organizmas tada pats daugiau gamina jo.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif noreciau paklausti ka reiskia difuzine struma? ir stai rezultatai IA TTH 0,53 FT4 16,7? g.gif
Atsakyti
sveikutes. noreciau jusu pasiklausti 4u.gif
mamai isoperavo struma,dar begulint ligoninejbuvo pasidare labai bloga verysad.gif jai viskas tirpo labai silpna buvo galvojo kad jau mirs.aisku cia mama perdejo.geria ji kalci nes del jo trukumo ir buvo blogai,betir dabar namuose sake buna uzeina toks silpnumas,sako tirpsta rankos,kojos g.gif kazi ar taip turetu buti
ir dar koki kalci geriau gerti?zinau kad su vit D bet gal galima pavadinima,kad nesestu ant inkstuku. aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai geras yra Calcigran bigsmile.gif
Atsakyti
Kai jau yra daug saulės nebegalima su vit.D, nes per daug jo negerai. Calcigran kaži ar jau toks ir geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 19:16)
Labai geras yra Calcigran  bigsmile.gif

Deja, kaip teigia patys medkai, organizmas jo pasisavina tik 2%
Atsakyti