Laba diena visom,
savo iniciatyva pasidariau skydliaukes hormonu tyrima (laukiuosi, man 13 savaite), visi rodikliai normoj, isskyrus TSH (norma nesciom 0.2-3.5), o pas mane 0.183. Lyg ir nedaug nuo zemutines ribos, bet vistiek ne norma, tai ir pergyvenu. Gal kas susiduret ir galit patart ar del tokio nezymaus trukumo neverta pergyvent, ar jau reikia begt pas endokrinologa?
Is anksto dekoju uz atsakymus.
QUOTE(joviteleb @ 2009 05 05, 15:14)

Sveikos moteriskaites, kur gi dingusios visos? =)
Ir senbuviu nesimato. Turbut saulute pasviete, oras susilo ir visos mieliau gamtoj sedi.
Idomu kaip Joliukei sekasi? Kaip mazyle auga?

Labas.

man irgi jau reikia registruotis pas gyd, bet neįsivaizduoju kaip reiks nuvažiuot ir kur mažylę palikt. Bijau, kad liga nebūtų atsinaujinus, nes tempas mano dabar tai ...

QUOTE(aisstukas @ 2009 05 06, 16:58)
Sveikutes
noreciau paklausti ka reiskia difuzine struma? ir stai rezultatai IA TTH 0,53 FT4 16,7? 

Pas mane yra difuzinė striuma 3 laipsnio tai hyperaktyvi skydliaukė, plius pas mane yra didelis gūžys. Ruošiuosi operacijai nes nepasiduoda gydymui.
QUOTE(Joliuke @ 2009 05 07, 20:57)
Labas.
Aš tikrai dingus.
Kompiuterį retai beįsijungiu, nes mergaitė labai nerami. jei miega, tai tik ant rankų ir tai labai retai
man irgi jau reikia registruotis pas gyd, bet neįsivaizduoju kaip reiks nuvažiuot ir kur mažylę palikt. Bijau, kad liga nebūtų atsinaujinus, nes tempas mano dabar tai ...

Sveikute Mamyte jaunoji

Nemanau, kad liga atsinaujintu del tokiu "maloniu " rupesteliu. I viska ziurek teigiamai, leisk daugiau padeti seimai ir artimiesiems. Jei nerimausi, tas nerimas persiduoda ir mazylei. Nesirkit ir aukit dideles

QUOTE(Joliuke @ 2009 05 07, 21:57)
Labas.
Aš tikrai dingus.
Kompiuterį retai beįsijungiu, nes mergaitė labai nerami. jei miega, tai tik ant rankų ir tai labai retai

Paaugs mazyle ir bus ramesne

O del ligos atsinaujinimo nesuk galvos - viska baranauskas sunaikino, tad nebera kam atsinaujinti. Pasitikrinsi ir pamatysi, kad viskas ok.
Dziaukis mergyte ir paprasyk dazniau tetuko pagalbos

Sveikutes. Norejau skubiai paklaust. Kas jau operavotes ar kas nors is jusu vartojote kontraceptikus operacijos metu? Man chirurgas nieko nesake apie tai, kad nevartot... pasidalinkit patirtim... nes kazkur esu skaicius, kad lyg krauja tirstina o tai gali didint kresuliu tikimybe.. teliko 2 savaites iki operacijos..
QUOTE(tinginuke @ 2009 05 08, 14:46)
Sveikutes. Norejau skubiai paklaust. Kas jau operavotes ar kas nors is jusu vartojote kontraceptikus operacijos metu? Man chirurgas nieko nesake apie tai, kad nevartot... pasidalinkit patirtim... nes kazkur esu skaicius, kad lyg krauja tirstina o tai gali didint kresuliu tikimybe.. teliko 2 savaites iki operacijos..
Sveikute, as savo chirurgo klausiau apie kontraceptines, nevartojau, bet klausiau del ateities, tai jis numyke kad tai nesusije, skydliauke su moteriskom, bet va ka norejau pasakyt, kad man gine uzdraude vartot kontraceptines, lakste ji pas onkologus del manes tartis (turiu endometrioze-cistos ant kaisidziu), nes tokiais atvejais kai vezys skydliaukes, kontraceptines tik pablogintu neva, nes tai gi viskas hormonai.
QUOTE(tinginuke @ 2009 05 08, 15:46)
Man kai darė operaciją laporaskopiją klaipėdoje liepė negerti kontraceptikų prieš operacija tik neprisimenu kiek laiko, nes irgi sakė kad negerai kažkas. O kai antrą kartą darė laporaskopiją kaune tai sakė galiu gerti.
QUOTE(tinginuke @ 2009 05 08, 16:46)
Mėnesį prieš operaciją, nors gydytojai ir nieko nesakė nevartojau jokių kontraceptikų. O tave perspėjo kas nors, kad jei operacijos dieną sirgsi MMM tavęs neoperuos???
QUOTE(Konkordija @ 2009 05 09, 16:37)
Mėnesį prieš operaciją, nors gydytojai ir nieko nesakė nevartojau jokių kontraceptikų. O tave perspėjo kas nors, kad jei operacijos dieną sirgsi MMM tavęs neoperuos???
zinau.. planavome operacija kada nebutu menesiniu.. tai kai vartoji kontraceptikus tai paprasta juk planuot... tikiuosi nieko blogo del to nebus, kad vartoju...
QUOTE(tinginuke @ 2009 05 09, 23:47)
zinau.. planavome operacija kada nebutu menesiniu.. tai kai vartoji kontraceptikus tai paprasta juk planuot... tikiuosi nieko blogo del to nebus, kad vartoju...
Manes tai nieko neklause del kontraceptiku pries operacija, tik pasiteiravo, kada bus menesines ir ar nesutaps su operacijos data. Manau, jei neklause, tai ir nera aktualu. Linkiu sekmes ir kad greitai atsigautum po operacijos bei butu geri rezultatai!!!