Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

QUOTE(joviteleb @ 2009 05 21, 13:37)
Sveikos  4u.gif

Kur gi visos dingusios?  smile.gif

Is senbuviu nieko nesigirdi. O kad nauju nariu nera, tai labai gerai - vadinasi, tokiu ligu nedaugeja  rolleyes.gif

labutis as jau namuciuose, ka tik po operacijos.. operavo ketvirtadieni siandien isprasiau kad namo isleistu nes jau baigiau nupust toj ligoninej, o tai norejo ti pirmadieni... dar silpnokai jauciuos, tai gulineju, bet namie vis geriau telikas, internetas galu gale savo lova smile.gif o kasdien ligoninej vis naujo pacientes, nespeja vienas isleist ir vel 3 naujos isoperuotos palatoj... kita diena vel tas pats...baisu kiek daug sia liga serganciu...
Atsakyti
Tinginiuke, saunu, kad greit atsigavai 4u.gif

Joliuke, mielai pasikeisciau su tavimi vietomis biggrin.gif kaip noriu leliuko!!!

Tikiuosi, kad pagydys mane Barnauskas ir palauke, kiek reikes, turesim ir mes mazyli/mazyle...

Russne, laikykis! Tikiuosi suras priezasti ir ji bus lengvai pagydoma.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 05 25, 08:24)
Tinginiuke, saunu, kad greit atsigavai  4u.gif

Joliuke, mielai pasikeisciau su tavimi vietomis  biggrin.gif  kaip noriu leliuko!!!

Tikiuosi, kad pagydys mane Barnauskas ir palauke, kiek reikes, turesim ir mes mazyli/mazyle...

Russne, laikykis! Tikiuosi suras priezasti ir ji bus lengvai pagydoma.

aciu joviteleb uz palaikyma.. dar silpnute esu , bet kasdien vis geriau.. zinau joviteleb sakei kad tau ten klijukus klijavo, as kaip suprantu man paprastai uzsiuvo, ar kas nors is kitu mergaiciu naudoje esat dermatix tepaliuka randui, kiek zinau jis brangus apiw 145 lt kainuoja, ar verta ji pirkti? atsiliepkit kad naudojot.. zinau kad kitiems uzgija ir taip nieko nelieka, bet gal vertetu tepti? sake chirurgas jis tai pries visus tokius, bet sako jei norit galit tept, sake si galima tept is karto, o pvz contatubex tik po kokiu 3 savaiciu..lauksiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atleiskit, visu temu neskaiciau, nes nebuvo laiko..
Man padare kraujo tyrima del skydliaukes veiklos (ar hormonu), ir gavau rezultatus kur parasyta: TSH-5.4 mill/ml (0.29-4.2).. gal zinot, ka tai reiskia?
kiek pasake, tai kad padideje, bet kas ir kaip, nezinau, pas gyd vyksiu tik po savaites, bet idomu, ka tai reiskia, ar cia kazkas blogai?
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2009 05 23, 16:55)
Taip ir gyvenu norom nenorom bijodama ir laukdama, kol vėl pasikartos, aišku tikiusi, kad nebebus taip, bet neišeina apie tai negalvoti...

Russne, suprantama Tavo baimė. Gal prašyk, kad siuntimą duotų į Kauno ar Vilniaus klinikas, galų gale į Onkoklinikas, juk ten gera aparatūra. Juk esi iš Šiaulių ar Radviliškio, dabar gerai nepamenu. Šiaulių onkologiniame yra skausmo klnika. Ten dirba daktaras Bugailiškis. Tik jis surado ligą mamai. Niekas ir niekur nerado jai ligos, visus tyrimus jai darė. Nervų ligų daktaras turėjo ligą nustatyti, o ne onkologas. Tačiau atsitinka, kaip atsitinka. O tas vaistus pritaikė, tai gali gyventi dabar normaliai. Jei norėsi, duodiu jo telefoną. Labai fainas daktaras.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2009 05 25, 18:30)
Russne, suprantama Tavo baimė. Gal prašyk, kad siuntimą duotų į Kauno ar Vilniaus klinikas, galų gale į Onkoklinikas, juk ten gera aparatūra. Juk esi iš Šiaulių ar Radviliškio, dabar gerai nepamenu. Šiaulių onkologiniame yra skausmo klnika. Ten dirba daktaras Bugailiškis. Tik jis surado ligą mamai. Niekas ir niekur nerado jai ligos, visus tyrimus jai darė. Nervų ligų daktaras turėjo ligą nustatyti, o ne onkologas. Tačiau atsitinka, kaip atsitinka. O tas vaistus pritaikė, tai gali gyventi dabar normaliai.  Jei norėsi, duodiu jo telefoną. Labai fainas daktaras.

Tai vat tas ir yra, kad gydytojai nežino, pas ką mane reikėtų į Vilnių ar Kauną siųsti, nes neaišku, kas man čia streikuoja...Aišku, turėčiau maišą pinigų, nuvažiuočiau į Grybo gatvę, Diagnostikos centą išsitirti nuo iki, bet deja...
O dėl Bugailiškio aš pagalvosiu, ačiū už rūoestį mirksiukas.gif jei reikės, telefono, paprašysiu arba kažkur susirasiu. Tik kad tas skausmas man nepastovus, o užeina kas kažkiek mėnesių, kažin ar skausmo klinikoje man padėtų tokiu atveju. g.gif
Atsakyti
ziuriu tikrai visos merginos pradingusios... geras oras veikia? smile.gif jokiu komentaru... pakomentuokit kas nors... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Russne,2009 05 26, 13:00]
Tik kad tas skausmas man nepastovus, o užeina kas kažkiek mėnesių, kažin ar skausmo klinikoje man padėtų tokiu atveju. g.gif
[/quote

Mamai yra simpatinio nervo uždegimas. Onkologinės ligos ji neturi. Bet tik jis tą nustatė ir vaistus atrinko, kiti nervų daktarai apie tai nieko net dabar neužsimena. Kartais imu galvoti, ar tokią jie diagnozę žino g.gif Turbūt žino, tad kodėl anksčiau ligos nenustatė. Ir buvo tokie komentarai - " ne ligų ieškoti reikia, o kreiptis pas psichiatrą". Ir ką atsakysi tokiam daktarui doh.gif Tad, kada prasidės Tau skausmai, lėk pas jį ir viskas. Padės ar ne, bet vis gausi kokį nors atsakymą, geriau nei nieko. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, prisijungsiu ir as prie jusu su savo ligom verysad.gif
Kuri laika jauciausi silpnai (vis galvojau, kad dar neatsigavau po gimdymo ir ignoravau simtomus doh.gif ), ir pasidarius tyrimus man nustate hyper aktyvia skydliauke, pagal kraujo tyrimus T4 - 30, ths - 0.06. Issamesnius tyrimus pas endokrinologa darys po dvieju menesiu, nes UK papult pas gydytojus yra eiles doh.gif . Tai bandau dabar gydytis pati naturaliais budais, ir jei pageres tyrimu rezultati, tai pasidalinsiu patirtimi su jumis wub.gif Gal yra mergaiciu besigydanciu skydliauke alternatyvia medicina ir sulaukusiu geru rezultatu? As radau internete nemazai info, kad gydantis naturaliais budais, spec dieta ir pratimais galima pasiekti neblogu rezultatu. Paziuresim, isbandysiu ant saves cool.gif
Gal kuri naudojote Thyrosoothe? Prisipirkau jo ir pradejau gerti, paziuresim ar jis veiksmingas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglena: 26 gegužės 2009 - 19:14
QUOTE(tinginuke @ 2009 05 25, 10:41)
aciu joviteleb uz palaikyma.. dar silpnute esu , bet kasdien vis geriau.. zinau joviteleb sakei kad tau ten klijukus klijavo, as kaip suprantu man paprastai uzsiuvo, ar kas nors is kitu mergaiciu naudoje esat dermatix tepaliuka randui, kiek zinau jis brangus apiw 145 lt kainuoja, ar verta ji pirkti? atsiliepkit kad naudojot.. zinau kad kitiems uzgija ir taip nieko nelieka, bet gal vertetu tepti? sake chirurgas jis tai pries visus tokius, bet sako jei norit galit tept, sake si galima tept is karto, o pvz contatubex tik po kokiu 3 savaiciu..lauksiu nuomoniu  4u.gif

Mane išoperavo prieš 2 savaites, randą siūlė tepti minkštinamuoju kremu bet kokiu, o paskui contratubex, o jei leidžia finansai tuo dermatix, nors nei tuo, nei anuo vaistu chirurgas sakė kad netiki, tipo randėjimas priklauso nuo kiekvieno organizmo asmeninių savybių, ale tas brangusis šiek tiek pablukina dar cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2009 05 25, 16:52)
Sveikos, atleiskit, visu temu neskaiciau, nes nebuvo laiko..
Man padare kraujo tyrima del skydliaukes veiklos (ar hormonu), ir gavau rezultatus kur parasyta: TSH-5.4 mill/ml (0.29-4.2).. gal zinot, ka tai reiskia?
kiek pasake, tai kad padideje, bet kas ir kaip, nezinau, pas gyd vyksiu tik po savaites, bet idomu, ka tai reiskia, ar cia kazkas blogai?

Sveika , tau hipofunkcija , uzeiks pas mumis i tema skydliaukes hipofunkcija , mes ten esam su padidejusiu tth , del to geriam tiroksina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 26, 18:58)
Sveika , tau hipofunkcija , uzeiks pas mumis i tema skydliaukes hipofunkcija , mes ten esam su padidejusiu tth , del to geriam tiroksina  mirksiukas.gif

gal tikslia nuoroda galetumet duot? blush2.gif per paieska radau tik jau uzdarytas temas..
Atsakyti