QUOTE(Joliuke @ 2009 05 23, 13:53)
Sveikos

Tikrai temelė aprimus. Aš tai su mažyle nuolat, mergaitė net į tualetą nueit neleidžia, o ką kalbėt apie internetą
Norėjau užsiregistruot pas Kazanavičių bet be birželio 15 neregistruoja. nežinau ar čia laukti ar važiuot tg atskirai pasidaryt

kažkaip man baisu kad liga neatsinaujintų. O pas Baranauska dar per toli važiuot, nes nežinau kur mažylę dėt
Sveika,
o kaip mažylė tavo augą, kaip pavadinot?

Gal jau ir rašei, bet nebelabai užsuku čia...Mano duktė irgi nerami buvo, daugiau sakaiu, jokių mažų vaikų nebenoriu

Atsimenu, sūnus pietų miegodavo, o ta klykia, turėdavau kartu į tuliką neštis, kad neprižadintų

Pasidedu ant skalbenkės....

Taip iki 1,5-2 mėnesių, o paskui aprimo.
O aš tai dabar vis su savo pilvu vargstu, vėl ligoninėj gulėjau. Užeina skausmo priepuoliai, vemiu, skysčio pilve atsiranda, paguldo į ligoninę ant lašinių per porą dienų praeina viskas, atsistato. Visokių tyrimų pridaryta ir niekas nežino, nuo ko man taip

Dabar ir kompiuterinį tomografą pilvo organų darė, ir kolonoskopiją dariausi(žarnyną iš vidaus žiūrėjo), ir skrandį tyrė, dar ir echoskopu n kartų žiūrėjo, ir urologas, ir neurologas, ir ginekologas...Viskas normoj, visi pečiais trauko

Nuo vasario mėnesio numečiau 11 kg, nes bijau ką ne taip ir suvalgyti, nors ir ne virškinime problema, bet kai nežinai kur, tai ir bijai visko. Dariausi skydliaukės echoskopiją, na nemato , kad būtų ataugusi, nemato, kad limfmazgiai negeri būtų, viskas kaip ir gerai...Žodžiu, jaučiuosi kaip kokia simuliantė, nes niekas nieko neranda

Gydytojas užsiminė, kad gali būti tai susiję su hormonais, nes vistiek skydliaukės nebėra, be to kontraceptines geriu. Bet čia tik prielaida, įrodymų nėra. Taip ir gyvenu norom nenorom bijodama ir laukdama, kol vėl pasikartos, aišku tikiusi, kad nebebus taip, bet neišeina apie tai negalvoti...