Sveikos, atėjo ruduo ir tikrai pats laikas pradėt rimčiau sportuot. Gal yra iš Kretingos, kurios vakarais važiuoja Klaipėdoje į Eola Lady senjorų rojuje su treniruokliais pasidarbuoti?
Kaip ten aplinka ir pan.?

Sveikutes. Nusprendziau prisijungti prie sportuojanciu kretingiskiu forumo, kadangi isigijau Aibej abonimenta
ir po pirmu kartu, nors ir skauda raumenukai, bet jauciuosi patenkinta
kas turi kokiu atsiliepimu apie si kluba?

Laba diena, visoms
aš šįryt grįžau iš "akmenos" sporto klubo. nuoširdžiai sakau, labai verta ten sportuoti, fantastiškas treneris, kuris skiria labai daug dėmesio, pamoko, kaip ką daryti, pataria su mityba, stebi, užveda sąsiuvinuką, kuriame viską žymi. tikrai sportuoju ne vieną dieną (daugiausiai naminės treniruotės) ir domiuosi sveika gyvensena, bet iš trenerio sužinojau ir naujų dalykų
aš rekomenduoju

kur visos sportuojancios ?
O kokios dabar kainos yra Akmenoj? Nesinori imt pilno abonento, nes kai vasarą žiūrėjau, lyg ir 120 Lt mėnesiui. O per savaitę tik porą kartų pavyktų pasportuot vakarais po darbo.
sveikos visos mielosios mamos ir ne tik, ieskau kompanjones kas noretu drauge pasportuoti sporto klube Kretingoje. Zinau toki viena visai gera. Gal kas susidomejote?
kai atsils oras bus galima ir lauke pasportuoti, pabegioti.. man yra 25 metai, vaiku neturiu. Pati esu is Kretingos raj. todel vaziuociau su masina ir dar kazka galeciau paimti:) nekantriai lauksiu atsakymu, noriu kuo greiciau pradeti sportuoti, kad iki pavasario visos butume grazios
juk toks visu moteru darbas

Sveikutes!! Cia taip tylu ir ramu kad visos sportuoja?
Norejau paklausti, kur kretingoje ar palangoje sportuojate? Kokios kainos? Aciu

Kurį laiką ėjau į Akmeną. Pilnas abonementas 120 Lt. Treneriai visi labai skirtingi, kiekvienas dirba pagal save. Kadangi turiu problemų su nugara, nors ir buvau sakius, taip mane susuko po vienos treniruotės, jog apsieisiu be sporto klubų.
Šiaip pliusas tai, jog yra atskira moterų salė, todėl nėra per daug pergrūsta viskas. Nors pagal programą vakarais sunku būdavo sportuoti, kadangi jaučiasi treniruoklių trūkumas, bet taip manau visuose Kretingos klubuose yra.
Šiaip pliusas tai, jog yra atskira moterų salė, todėl nėra per daug pergrūsta viskas. Nors pagal programą vakarais sunku būdavo sportuoti, kadangi jaučiasi treniruoklių trūkumas, bet taip manau visuose Kretingos klubuose yra.
QUOTE(kryzelis @ 2014 11 24, 07:33)
Kurį laiką ėjau į Akmeną. Pilnas abonementas 120 Lt. Treneriai visi labai skirtingi, kiekvienas dirba pagal save. Kadangi turiu problemų su nugara, nors ir buvau sakius, taip mane susuko po vienos treniruotės, jog apsieisiu be sporto klubų.
Sveika, Aciu uz atsakyma

Šito tikrai nežinau. Kai atėjau, sudarė programą (manau, jog standartinę), pradžiai su lengvais svoriais, o po to didino pagal pajėgumą. Darbas individualus buvo su trenerio pagalba pradžioje.
Sveikos sportininkės
Norėjau paklausti, kur Kretingoje butu galima rasti tokias treniruotes kaip Kalanetika, Pilates, Body balanse ar Body Flax

Norėjau paklausti, kur Kretingoje butu galima rasti tokias treniruotes kaip Kalanetika, Pilates, Body balanse ar Body Flax