Įkraunama...
Įkraunama...

KRETINGOS sportuojančios merginos ir moterys

QUOTE(l-u-x @ 2011 02 14, 13:52)
Man mama minejo, kad darzely Buratinas kazkokie uzsiemimai vyksta, tai prasiau suzinot daugiau smile.gif  na va saulyte sveicia kiek cia truks ir pavasaris ateis nebereiks ne spoti sales galesim tada susitkt ir pabegiot visos ax.gif arba su dviraciais blush2.gif

su dviraciu noreciau bigsmile.gif tik jau kokius 7 metus ant jo nesedejau .. biggrin.gif reik prasyt vyro dovanu .. kokia cia proga bus dabar g.gif moters diena ane ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 14, 15:05)
su dviraciu noreciau  bigsmile.gif  tik jau kokius 7 metus ant jo nesedejau ..  biggrin.gif  reik prasyt vyro dovanu .. kokia cia proga bus dabar  g.gif  moters diena ane ?  lotuliukas.gif

Prašyk šiandien biggrin.gif Valentino diena lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su dviraciais ir as labai noriu biggrin.gif plius galima is bedos ir su vaikais blush2.gif nes nevisad uosveine pasiraso su jom but man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2011 02 14, 14:26)
Su dviraciais ir as labai noriu biggrin.gif plius galima is bedos ir su vaikais blush2.gif nes nevisad uosveine pasiraso su jom but man blush2.gif

man tai vyras pabus .. jei vakarais 4u.gif AGvilte zadejo siandien i sporto mokykla skambint . idomu ar ka suzinojo g.gif
Atsakyti
na va merginos netaip paprasta viskas,kaip atrodo,skambinau i sporto mokykla vyksta kiekviena diena,bet daugiau nieko nesuzinojau,turiu paskambinti vakare,atseit pasakys,kiek zmoniu,kaip supratau,jog pasakys apie laisvas vietas,kokiom dienoms,taigi kas norit eiti organizuojames,parasykit man,as kai vakare skambinsu,ka zinociau kiek vietu pasakyt ir kokiom dienoms.manau turetume tilpt ir galesim sportuot 4u.gif man geriausia butu treciadienis ir dar kuri diena arba viena diena.kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 14, 15:18)
na va merginos netaip paprasta viskas,kaip atrodo,skambinau i sporto mokykla vyksta kiekviena diena,bet daugiau nieko nesuzinojau,turiu paskambinti vakare,atseit pasakys,kiek zmoniu,kaip supratau,jog pasakys apie laisvas vietas,kokiom dienoms,taigi kas norit eiti organizuojames,parasykit man,as kai vakare skambinsu,ka zinociau kiek vietu pasakyt ir kokiom dienoms.manau turetume tilpt ir galesim sportuot 4u.gif man geriausia butu treciadienis ir dar kuri diena arba viena diena.kaip jums?

man tinka visos dienos tik ne penktadienis 4u.gif o kazin kokiom valandom ? g.gif man tinka nuo 18h 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
na merginos,kodel taip pasyviai sportuojam ax.gif na is tikruju apskabinejau visur,isskyrus Vidmantus,nera kur sportuot doh.gif lieka klp ir palanga,o jau greit ir pavasaris..... 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as Kretingoj earobika lankoj pranciskonu gimnazijoj. labai smagu thumbup.gif veda ieva slusnyte. po treniruotes vos kojas velku lotuliukas.gif tik sunkokai ten vieta gaut, nes sportuoti labai daug norinciu. vos ilindau ir as tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, tai ir nutilo musu temute unsure.gif oras syla gal tikrai imam dviracius ir i trasa biggrin.gif nes kaip matau niekur ner vietu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2011 03 01, 13:19)
Sveikos, tai ir nutilo musu temute unsure.gif oras syla gal tikrai imam dviracius ir i trasa biggrin.gif nes kaip matau niekur ner vietu verysad.gif

Buratino darzelyje sportuoja moterys. Tik ten gal labiau vyresnes biggrin.gif Pirmadieniais 18 val. darzelio saleje. Prasom ateiti pabandyt. 4u.gif
Atsakyti
kokai tyl čia. unsure.gif
nu kagi, bandau rasti drauge važinejimui i klaipeda ar palanga i sporto kluba 4u.gif ax.gif gal atsiras kelios norinčios ? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 18, 23:22)
na merginos,kodel taip pasyviai sportuojam ax.gif na is tikruju apskabinejau visur,isskyrus Vidmantus,nera kur sportuot doh.gif lieka klp ir palanga,o jau greit ir pavasaris..... 4u.gif

Vydmantuos užsiėmimai jau nevyksta, Ilona dabar jau Kretingoj, centre, veda užsiėmimus 4u.gif Kiek žinau, priešais Promenadą, 3 aukšte lyg. Žinau, kad pirmadieniais-trečiadieniais yra pilateso treniruotės, 18 ar 18:30, bet planavo artimiausiu metu (lyg nuo šios savaitės) kitą grupę rinkti ir antradieniais-ketvirtadieniais, jei planai nepasikeitė. mirksiukas.gif Manau ir jogos užsiėmimai ten persikels g.gif
Atsakyti