Aš šiuo atveju už prezervatyvus..Nors ir esam bandę nutrauktą, bet nepasitikiu aš tokiu būdu labai..

QUOTE(Murkutte @ 2011 01 08, 19:20)
tikrai taip,aš pastojau naudojant NLA po 2 metų,nors darėm viską teisingai,MB visad dar anksčiau ištraukdavo,įsitikinau,kad visai nepatikimas būdas,nors kiti du vaikai planuoti
NLA pasiteisino metus ar kelis - sveikintina, bet dėl to negalima sakyti kad tai geriausia priemonė - juk kiekvieną kartą rizikuoji ir ką gali žinoti kada nepasiseks

Manau, kad prezervatyvai saugiau nei NLA. Pastarasis nesaugus visiskai
Cia tik sekme kas nepastoja juo naudodamiesi
Mes prezervatyvais naudojomes 7 metus ir jokiu netiketumu, apart tai, kad jau ne mielas sex su jais tikrai

Mes prezervatyvais naudojomes 7 metus ir jokiu netiketumu, apart tai, kad jau ne mielas sex su jais tikrai

Patiki abudu ir labai
, mes saugodavomes mylintis visada NLA plius vaisingom dienom dar ir prezervatyvai. Ir va 3 metu dziaugsmas laksto, tiksliau dabar miega. Tai va ieskau ka dabar naudot kaip prieda prie NLA.
O kaip kazkas minejo koks idomumas per pati ikarsti, na nezinau kaip ten vyrui, bet jis daveda mane iki galo o tada jau istraukia. Bet tai jau praktikos ir patirties dalykas. Jei vyras nori jis suvaldo ta procesa
. O tai kad jis baigia keliom sekundem veliau nei as nematau nei as nei jis dideles tragedijos. Tik naudot kaip vieniteles apsisaugojimo priemone jau as nedrysiu
.

O kaip kazkas minejo koks idomumas per pati ikarsti, na nezinau kaip ten vyrui, bet jis daveda mane iki galo o tada jau istraukia. Bet tai jau praktikos ir patirties dalykas. Jei vyras nori jis suvaldo ta procesa

QUOTE(hondute @ 2011 02 04, 23:28)
Patiki abudu ir labai
, mes saugodavomes mylintis visada NLA plius vaisingom dienom dar ir prezervatyvai. Ir va 3 metu dziaugsmas laksto, tiksliau dabar miega. Tai va ieskau ka dabar naudot kaip prieda prie NLA.
. O tai kad jis baigia keliom sekundem veliau nei as nematau nei as nei jis dideles tragedijos. Tik naudot kaip vieniteles apsisaugojimo priemone jau as nedrysiu
.

Juokingai skamba, vaisingom dienom prezervatyvai, o nevaisingom NLA.. Tai kokio galo nevaisingom dienom naudoti NLA kai jos yra nevaisingos?

QUOTE(nesigilink @ 2011 02 05, 12:42)
Juokingai skamba, vaisingom dienom prezervatyvai, o nevaisingom NLA.. Tai kokio galo nevaisingom dienom naudoti NLA kai jos yra nevaisingos?
Siūlau pasidomėti vaisingumo pažinimo metodais ir tai derinti su susilaikymu vaisingom dienom, jei jus prezervatyvai tomis dienomis pavedė. NLA - abejotinomis dienomis, susilaikymas - vaisingomis, o užtikrintai nevaisingomis (jos gan aiškiai nustatomos matuojant BT) - mėgautis viskuo 

Matai kadangi man ne 20 ir jau net ne 30, gerai zinau, kad ovuliacija toks slidus dalykas, kuri itakoja nervine situacija kad ir tarkim darbe, ivairios ligos, net ir tiesiog persalimo sloga ir dar n... dalyku, pasitiket vien tik savo gleiviu stebejim galima, bet turi aiskiai zinot ka darytum netiketai pastojus. Matuotis temperatura man nera priitina plius uzima daug laiko. Kas atimtu netiketus aistros protrukius, kad ir pietaujant. Taigi mes su vyru pasirinkom NLA visomis dienomis, net ir kai vaisingomis dienomis tai darydavom su prezervatyvu, t.y. net su prezervatyvu budavo naudojamas ir NLA. Ir as to nevadinu nesimegavimu. As megaujuosi viskuom isskyrus spermos patekimu i maksti. Bet man tai neatima nei daleles malonumo. Kalbejausi su savo vyru ta tema ar jis nesijaucia nuskriaustas. Jis tik nusiujuoke ir pasake ka tu cia issigalvoji. Taip kad mus pavede ne prezervatyvai, o is kart du metodai. O kadangi jau ismeginau NLA+ varine spirale ir tai mane taip pat pavede, tik deja antro leliaus neturiu ivyko persileidimas, daugiau neticiuko nenoreciau. Noriu pastot tada kai susiplanuosim, o ne tada kai mane paves apsisaugojimo priemones

QUOTE(hondute @ 2011 02 05, 12:13)
Matai kadangi man ne 20 ir jau net ne 30, gerai zinau, kad ovuliacija toks slidus dalykas, kuri itakoja nervine situacija kad ir tarkim darbe, ivairios ligos, net ir tiesiog persalimo sloga ir dar n... dalyku, pasitiket vien tik savo gleiviu stebejim galima, bet turi aiskiai zinot ka darytum netiketai pastojus. Matuotis temperatura man nera priitina plius uzima daug laiko. Kas atimtu netiketus aistros protrukius, kad ir pietaujant. Taigi mes su vyru pasirinkom NLA visomis dienomis, net ir kai vaisingomis dienomis tai darydavom su prezervatyvu, t.y. net su prezervatyvu budavo naudojamas ir NLA. Ir as to nevadinu nesimegavimu. As megaujuosi viskuom isskyrus spermos patekimu i maksti. Bet man tai neatima nei daleles malonumo. Kalbejausi su savo vyru ta tema ar jis nesijaucia nuskriaustas. Jis tik nusiujuoke ir pasake ka tu cia issigalvoji. Taip kad mus pavede ne prezervatyvai, o is kart du metodai. O kadangi jau ismeginau NLA+ varine spirale ir tai mane taip pat pavede, tik deja antro leliaus neturiu ivyko persileidimas, daugiau neticiuko nenoreciau. Noriu pastot tada kai susiplanuosim, o ne tada kai mane paves apsisaugojimo priemones
.

Labai neįtikinamai skamba, kad vaisingom dienom saugojotės przervatyvas ir dar NLA vienu metu ir vistiek pastojote

Dar truputį OT. Juokinga, kai NŠP vadinamas viduramžių išmislas, kai tuo tarpu spiralių istorija dar geresnė.. Beduinai kupranugarėms į gimdą akmenį patalpindavo, kad jos kelionių metu "nenustebintų"..
Į mano postą tikrai galite ir neatsakyti, man visiškai vienodai kaip jūs savo gyvenimą dėliojate, tik man nepatinka, kad daugelis moterų tiek daug apie savo kūna nežino ir sau problemų prisidaro.
QUOTE(nesigilink @ 2011 02 05, 14:18)
Labai neįtikinamai skamba, kad vaisingom dienom saugojotės przervatyvas ir dar NLA vienu metu ir vistiek pastojote
Tai gal iš Šv. Dvasios?
Man kilo klausimas kaip jūs nusprendžiat, kad jums vaisingos dienos? Dėl spiralės... Spiralė neapsaugo nuo kiaušinėlio apvaisinimo, kiekvieną kartą jūs abortuojate, nes apvaisintas kiaušinėlis atėjęs į gimdą dėl svetimkūnio neturi kur prisitvirtinti, o tuo jūsų atveju kiaušinėlis matyt labai jau atkaklus buvo
(čia taip labai jau pop paaiškinau). Beje BT neužima daug laiko.
Dar truputį OT. Juokinga, kai NŠP vadinamas viduramžių išmislas, kai tuo tarpu spiralių istorija dar geresnė.. Beduinai kupranugarėms į gimdą akmenį patalpindavo, kad jos kelionių metu "nenustebintų"..
Į mano postą tikrai galite ir neatsakyti, man visiškai vienodai kaip jūs savo gyvenimą dėliojate, tik man nepatinka, kad daugelis moterų tiek daug apie savo kūna nežino ir sau problemų prisidaro.

Tikrai juokinga, kai leidziama sau taip spresti apie kitu ismanyma, o paciai pletku lygio info rasyti. Tik siaip pamastymui, su spirale neabortuojama kiekviena syk, nes butu naivu manyt kad kiekviena menesi moteris pastoja. Ypac kai daugeliui tas pastojimo momentas yra vos kelios valandos per visa cikla. Jei taip butu, deja bet nereiktu jokiu apsisaugojimo priemoniu uztektu moteriai kalendoriaus ir dar keliu saves stebejimo metodu. Deje tai daug sudetingiau. Kiek yra poru, kur abu partneriai vaisingi, bet deja nesisaugant nesusilaukia vaiku net po kelis metus, ir butent tik del to, kad neuztaiko ant tu keliu valandu kai moters organizmas pasiruosas priimti. Panasu kad pati gal but ismanot gerai savo organizma, bet sprest apie moters organizmo funkcijas apskritai, tikrai nesugebat. Beje info tiesiog pamastymui esu labai glaudziai susijus su medicina ir su moteriskom ligom. Taip, kad geriau ko gero nei savo kuna ismanau kitu moteru problemas del vaisingumo, nes sau kaip visada pritruksta laiko. O NŠP nera joks viduramziu ismislas, tai tiesiog seimos pasirinkimas ir sveikas poziuris i savo organizma, nenorint jo farsiruoti cheminiais vaistais. Aisku reikalaujantis ziniu ir patirties. Taip, kad galiu gincytis iki paraudonavimo.
Nereikia kaltint neismanymu kitu jei ju organizmas nedirba kaip sveicariskas laikrodis arba jei jie saugosi kitaip nei jusu pora ipratus. Tai kiekvieno asmeninis reikalas. Ir jei jums kazkas keista ar neiprasta tai nereiskia kad nenormalu.