Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

nu as manau,kad nla tikrai bereikalingas jei jau naudojami prezervatyvai,bet vien tik nla tai tikrai nepraktikuociau schmoll.gif,ne spo to gali buti nestuke.gif Bet aisku vyras moka kontroliuoti save,o pacios ciklas kaip laikrodukas ir aisku kada vaisingos dienos ir t.t. tada gal galima ir taip
Atsakyti
niekada nebuvo nei plyšęs, nei nusimovęs, neįsivaizduoju kaip tai išvis gali nutikti rolleyes.gif
Nors naudojom įvairių rūšių ir firmų prezervatyvus...
Atsakyti
turiu dar toki klausimeli, jus cia diskutuojate, bet nepaminite ar tai darote vaisingomis ar nevaisingomis dienomis?as pvz stengiuosi pajausti kada yra nevaisingos dienos + NLA, bet vistiek dar islieka ta baime, ar verta jaudintis?
Atsakyti
dar niekad prezervatyvas nėra plyšęs ar nusimovęs (stažas daugiau nei 10 metų rolleyes.gif ). o vat po nutraukto žinau ne vieną pastojusią (bet jos gal paslapčia ir norėjo pastot) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aaquaa @ 2010 04 09, 17:37)
turiu dar toki klausimeli, jus cia diskutuojate, bet nepaminite ar tai darote vaisingomis ar nevaisingomis dienomis?as pvz stengiuosi pajausti kada yra nevaisingos dienos + NLA, bet vistiek dar islieka ta baime, ar verta jaudintis?

o man vaisingomis kaip tik ir padidėja noras rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiuosi saugi su prezervatyvais. smile.gif
Atsakyti
NLA nera labai patikima apsauga, nes maza dalis spermos isskiriama gerokai pries orgazma. Tad toks "saugojimosi" budas tinka, jei jau su vyru-draugu-vaikinu esat nusprende, kad visai nieko pries seimos pagausejima butumet. Cia kaip zaidimas su ugnimi. Man kol kas patikimiausias budas tai prezervatyvai. Kazkaip dar ne karto nebuvo nei suplyses, nei nusimoves. Nors vaikiukas ir butu malonus siurprizas, bet kol kas ramiau ir geriau atsipalaiduoju , kai jauciuosi visai saugi, t.y. myslimes tik su prezervatyvu.
Atsakyti
su preservatyvais mums nepatinka, teko detis mirena. nutrauktas lytinis aktas manau nesaugu, bent jau musus atveju, turint du maziukus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DarVile @ 2010 04 11, 13:25)
NLA nera labai patikima apsauga, nes maza dalis spermos isskiriama gerokai pries orgazma. Tad toks "saugojimosi" budas tinka, jei jau su vyru-draugu-vaikinu esat nusprende, kad visai nieko pries seimos pagausejima butumet. Cia kaip zaidimas su ugnimi. Man kol kas patikimiausias budas tai prezervatyvai. Kazkaip dar ne karto nebuvo nei suplyses, nei nusimoves. Nors vaikiukas ir butu malonus siurprizas, bet kol kas ramiau ir geriau atsipalaiduoju , kai jauciuosi visai saugi, t.y. myslimes tik su prezervatyvu.

Kad jeigu teisingai prezervatyvais naudojates, tos staigmeneles ir neturetu buti wink.gif O vat nutrauktas aktas - pritariu, tikrai zaidimas. Spet istraukt laiku ne visada uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada naudojome ir prezervatyvus..kol..2 kartus is eiles neplyso.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 09, 19:08)

Papildyta:

o man vaisingomis kaip tik ir padidėja noras  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats,kitu metu netaip norisi bet per vaisingas tai baisu doh.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
abu kartu saugiausia turetu buti smile.gif
Atsakyti
Manau prezervatyvai tikrai saugiau
Atsakyti