Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

Mes naudojam tik nutrauktini ir per 5 metus viskas buvo gerai thumbup.gif ,tik jau kai norejom vaikelio 2.gif tada visai nesisaugojom. Nors as dar visada zinojau savo vaisingas dienas,tai irgi pagelbedavo tongue.gif . Cia manau priklauso daugiau nuo partnerio sugebejimo save kontroliuoti,o malonumo prasme - geriausia isvis nesisaugant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ( pvz. nestumo metu ). Prezervatyvai daugiau su ne vienu partneriu,kad apsaugotu nuo ligu ,tad sito budo tikrai nesirinkciau.
Nors dabar susimastau - gal pradeti kontraceptikus, g.gif bet as jau taip nenoriu tos chemijos. Nes vaiku vel greitai neplanuojam,o nutrauktiniu - juk visko gali buti. doh.gif
Atsakyti
Prezervatyvai daug saugiau negu nutrauktas lytinis aktas wink.gif
Aisku, buna paveda ir jie, taciau tikimybe daaug mazesne smile.gif
Atsakyti
as uz prezervatyva, konkreciau durex'us thumbup.gif
Atsakyti
savaime aisku,kadprezervatyvai saugiau tongue.gif.O nutrauktas aktas,tai man isvis moraliskai nenormalu smile.gif
Atsakyti
Aš labai pasitikiu saviškiu ir naudojame nutrauktą aktą, nes vyras jaučia savo kūną ir kol kas viskas thumbup.gif Po ilgos pertraukos pabandėm sargiukus, tai po minutės jie atsidūrė šiukslių maiše thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roma @ 2004 03 25, 13:24)
Patikrinti moka vyrai.Trumpiau sakant kaip baliona.

man ir šis būdas priimtiniausias, iki šiol nesiskundžiau (tfu tfu) na ir neplyšta, ir šiaip viskas ok. Gal tik dėl to patikimumo neramiau.
po tai patikrinam visad, bet , kad prieš būtų galima, tai nepagalvojau, o tai kaip ten daryt, pūstelt oro į jį truputį?
Atsakyti
sveikutes,na zinoma geriau gumytes,bet .. kartais jos plysta,kartais nusmunka..

o dabar klausimukas: mes su mylimuoju saugojomes prezervatyvu,taciau netycia jis nusmuko,bet nusmuko akto vidury,kai dar viskas dar buvo tik ipuseje,ir tas nusmukimas taip kvailai gavos,kad gumyte manyje iki puses liko.. na ir mylejomes viena karta(tuomet be problemu),veliau po valandos,va tada ir smuktelejo tas nelemtas daiktas,gal zinote per kiek laiko pasigamina judri sperma?ar verta man labai pergyvent del to nusmukimo?man iki mano dienu dar 2 savaites laukt.. o nuo vakar sau vietos nerandu.. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif nors ir kaip sakiau nusmuko tik ipusejus,kai spermos dar gumikeje nebuvo..

tai ar verta labai nerimaut...? cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2005 08 01, 18:17)

tai ar verta labai nerimaut...? cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

manau neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele @ 2004 03 23, 21:40)
Nieko gero is tu prezervatyvu- plysta jie net ir budami geros kokybes...  unsure.gif

Ale sugebat biggrin.gif Turbut lubrikanto truksta i kompanija prie preziko - tada neturėtų nieks ten plyšti. Man plyšta tik pigūs, nes jie greit išsausėja. Durex thumbup.gif

O nutrauktas aktas išviso ne apsisaugojimo priemonė, kas čia per klausimas jumi iškilo? blink.gif Tokį daiktą bus galima išbandyti tik kai jau nuspręsim kai vaikučiai būtų neprošal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 02, 06:46)
manau neverta  smile.gif

ale lengviau atsikvepiau... wink.gif
bet vistik smalsu isliko per kiek is tiesu laiko pasigamina tie judrus plaukikai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2005 08 02, 21:34)
ale lengviau atsikvepiau... wink.gif
bet vistik smalsu isliko per kiek is tiesu laiko pasigamina tie judrus plaukikai? wink.gif

tai jei teisingai supratau, tai juk nusmukusi gumytė tavyje liko iki pusės, tai tikrai nieko negalėjo atsitikt. O pasigaminimas individualiai - teoriškai per porą valandų, bet šiaip sakoma, kad sperma atsinaujina pilnai per 3 dienas. Neseniai pasimylėjus, jos dar gali likt varpoje ir ji gali būti šiek tiek gyvybinga kurį laiką. Bet tavo atveju manau, neverta nerimaut, juk nusmuko vidury akto, ir gi ne išvirkščia puse. Ale jūs ir duodat, kas valandą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 03, 06:54)
tai jei teisingai supratau, tai juk nusmukusi gumytė tavyje liko iki pusės, tai tikrai nieko negalėjo atsitikt. O pasigaminimas individualiai - teoriškai per porą valandų, bet šiaip sakoma, kad sperma atsinaujina pilnai per 3 dienas. Neseniai pasimylėjus, jos dar gali likt varpoje ir ji gali būti šiek tiek gyvybinga kurį laiką. Bet tavo atveju manau, neverta nerimaut, juk nusmuko vidury akto, ir gi ne išvirkščia puse. Ale jūs ir duodat, kas valandą  biggrin.gif .

taip liepsnele teisingai supratai,liko manyje iki puses wink.gif

o po pirmo pasimylejimo jis jau apsiprause ,tad ko gero is ties reikia nusiramint,nes viskas per viduri akto ir nutiko..
ot kaip buna doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti