Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

QUOTE(Gelsve @ 2009 09 04, 10:54)
Jei su prezervatyvu, tai kam tada nutrauktas aktas?

man irgi įdomu g.gif

eu prieš NTL, nes man patinka, kai vyras mylisi atsipalaidavęs, be minčių kas ,kaip ir kada.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 09 04, 20:03)
man irgi įdomu  g.gif

eu prieš NTL, nes man patinka, kai vyras mylisi atsipalaidavęs, be minčių kas ,kaip ir kada.

Iš vienos pusės sutinku, o iš kitos pusės prezervatyvai nepatinka nei man nei mano vyrui, nenuodysiu saves KT ir vyras to neleistų schmoll.gif tai lieka tik NLA rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butaforija: 05 rugsėjo 2009 - 14:54
Mano nuomone, moterys yra įsitikinusios, kad jei vyras su prezervatyvu, tai joms diskomfortas. Kad vyrams kitokie pojūčiai, tai tikiu. Beje NLA - tai pusės malonumo iššvaistymas:)
Atsakyti
QUOTE(veplyte @ 2009 09 04, 09:01)
Tai vat butent. Chemiju i save kisht nenoriu, o ir pasitiket draugu... Shiais laikais tik savim pasitiket galima smile.gif Taip kad manau  tai visishkai saugu - prezikas plius ir kai vaikinas ir su preziku priesh gala ishtraukia. Daugiau nuomoniu ?

jeigu nenori pastoti, naudok prezervatyvą.
kam tada reikia dar prieš galą ištraukti, kai naudojamas prezikas? blink.gif blink.gif

totali nęsamonė blink.gif

Nutrauktas lytinis aktas propaguojamas kai nėra prezervatyvo. aišku, tai neturi būti vienadienis vaikinas. o vyras, su kuriuo tu gyveni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 09 06, 09:43)
jeigu nenori pastoti, naudok prezervatyvą.
kam tada reikia dar prieš galą ištraukti, kai naudojamas prezikas?  blink.gif  blink.gif

totali nęsamonė  blink.gif

Nutrauktas lytinis aktas propaguojamas kai nėra prezervatyvo. aišku, tai neturi būti vienadienis vaikinas. o vyras, su kuriuo tu gyveni  smile.gif

drinks_cheers.gif pagal statistika NLA - nelabai jau siuolaikiskas kontracepcijos metodas, nes labai jau nepatikimas doh.gif
O naudojant prezervatyva - tai is viso beprasmiska smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tai pats geriausias toks sexas (aisku, jeigu partneris ne vienadienis). Nereikia nei tableciu ryt, nei prezikams pinigus leist. Mes jau 5 metai taip gyvenam. Taigi del apsisaugojimo priemoniu galvos tikrai nesuku gal kokius 4 metus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zenitas111 @ 2009 09 07, 21:53)
Mano nuomone, tai pats geriausias toks sexas (aisku, jeigu partneris ne vienadienis). Nereikia nei tableciu ryt, nei prezikams pinigus leist. Mes jau 5 metai taip gyvenam. Taigi del apsisaugojimo priemoniu galvos tikrai nesuku gal kokius 4 metus.  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif taip ir malonumas didesnis nei su prezervatyvu, visiskai nepatinka man jie...
Atsakyti
QUOTE(juratttte @ 2009 09 06, 08:38)
Mano nuomone, moterys yra įsitikinusios, kad jei vyras su prezervatyvu, tai joms diskomfortas. Kad vyrams kitokie pojūčiai, tai tikiu. Beje NLA - tai pusės malonumo iššvaistymas:)

100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
prezervatyvas manau saugiausia saugojimosi priemone, o del NLA tai tikrai puses malonumo issvaistymas biggrin.gif geriausia yra skaiciuoti dienas thumbup.gif
Atsakyti
nesisaugant rizika yra visada, ir du zmones turi buti atsakingi santykiuose.
Atsakyti
Manau, kad jei prezervatyvai yra priimtini (nesukelia diskomforto nei jam, nei jai), tai pakankama apsisaugojimo priemone. Aisku, jei zmogum pasitiki, jei tinkamai naudoji...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitax26 @ 2009 09 08, 22:57)
prezervatyvas manau saugiausia saugojimosi priemone, o del NLA tai tikrai puses malonumo issvaistymas biggrin.gif  geriausia yra skaiciuoti dienas  thumbup.gif

Galiu tik pritarti dėl dienų skaičiavimo, sėkmingai "saugiomis dienomis" vadovavomės 6 metus blush2.gif "netyčiukas" nepasitaikė bigsmile.gif . Nors kiek teko girdėti tikrai ne visoms šis metodas pasitvirtina...
Atsakyti