Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

Na ir sekasi kai kurioms, akad po kelis metus nepastoja naudodamosios tik nutrauktu. Na ir aš bandžiau šį metodą prieš 10m. Deja nesėkmingai nestuke.gif (nors "pasekmės" ir labai mielos tapo) . Beto ir vyras negali visiškai atsipalaiduoti visi laiką turi save kontroliuoti, o nuo tokios kontrolės iki impotencijos tik vienas žingsnis cry.gif . Aš už efektyvesnes apsaugos priemones, o konkrečiau turi nuspreti pačios.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2004 04 08, 10:36)
sorry, bet jūs kada bandėt tą nutrauktą? mano nuomone ne tik vyrui kenkia - maqn ir pačiai nemalonu būdavo kai viskas taip staiga baigiasi...

o šiaip kaip viena mano draugė sako : ,,nepasitikėk vyrais ir prezervatyvais" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
šiaip jau aš už modernų  - natūralų. dabar yra aparačiukų kurie pagal natūralius procesus nustato vaisingas dienas. Ypatingai sužavėjo toks vienas kuris pagal hormonų kiekį rytiniame šlapime nustato ir parodo  - žalia švieselė ar raudona thumbup.gif

O kaip tiksliau vadinasi tie aparačiukai? Jie turbūt tik vaistinėse parduodami?
Aš ištekėjau ir nusprendžiau nebegerti kontraceptikų tad bandysim prezervatyvais saugotis, bet nelabai mums jie patinka, tad jei yra aparačiukų kurie nustato ir pasako vaisingas ir nevaisingas dienas tai norėčiau daugiau sužinoti. Kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Mis @ 2005 08 22, 14:29)
[color=purple]O kaip tiksliau vadinasi tie aparačiukai?

skaityk www.arborita.lt
Atsakyti
Pasakysiu tiems, kam plyšta. Jei plyšta, tai tik dėl to, kad per mažai sudrėkstate arba per didelis prezervatyvas, naudokite tepaliukus skirtus tam reikalui arba taip greit nekiškite jo ten suspėsit, nu pažaiskit ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2005 08 22, 12:29)
O kaip tiksliau vadinasi tie aparačiukai? Jie turbūt tik vaistinėse parduodami?
Aš ištekėjau ir nusprendžiau nebegerti kontraceptikų tad bandysim prezervatyvais saugotis, bet nelabai mums jie patinka, tad jei yra aparačiukų kurie nustato ir pasako vaisingas ir nevaisingas dienas tai norėčiau daugiau sužinoti. Kiek jie kainuoja?

niekada nepasitikejau nutrauktu lytiniu aktu, nesamone kazkokia ir visokiais aparaciukais, kurie nusako atseit tavo vaisingas ir nevaisingas dienas , hm doh.gif kaip galima tuo tiketi nesuvokiu, kiekvienos organizmas yra skirtingas, pasinaudojai aparaciuko zalia sviesa ir pirmyn su zalia sviesa i gimdymo namus smile.gif
Atsakyti
[COLOR=green] lotuliukas.gif kas tiesa,tas tiesa.man atrodo,kad saugiau myletis su prezervatyvais.bet ir su jais visko buna g.gif
Atsakyti
Pasidalinkime nuomonemis smile.gif
Atsakyti
prezervatyvas plius nutrauktas lytinis aktas plius jokio sekso... visada yra pastojimo galimybe ;-)
Papildyta:
prezervatyvas plius nutrauktas lytinis aktas plius jokio sekso... visada yra pastojimo galimybe ;-)
Atsakyti
Jei vyras supranta savo organizama ir moka valdyti tuos procesus, tai tikrai pakankama apsauga. Su saviskiu beveik 9 metus saugojomes tik nutraukdami lyt.akta, t.y. uzbaigdavo jis ne i vidu. Ir viskas ok. ax.gif Tik tiesa, MB buvo prisiskaites visokiu knygu apie sito proceso valdyma, todel jei taviskis jaunas ir nelabai patyres, tai vis delto reiketu rimtesnes apsaugos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vanillee @ 2009 09 03, 17:54)
Jei vyras supranta savo organizama ir moka valdyti tuos procesus, tai tikrai pakankama apsauga. Su saviskiu beveik 9 metus saugojomes tik nutraukdami lyt.akta, t.y. uzbaigdavo jis ne i vidu. Ir viskas ok. ax.gif  Tik tiesa, MB buvo prisiskaites visokiu knygu apie sito proceso valdyma, todel jei taviskis jaunas ir nelabai patyres, tai vis delto reiketu rimtesnes apsaugos. wink.gif

Visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 09 04, 06:39)
Visiskai tau pritariu  drinks_cheers.gif

Tai vat butent. Chemiju i save kisht nenoriu, o ir pasitiket draugu... Shiais laikais tik savim pasitiket galima smile.gif Taip kad manau tai visishkai saugu - prezikas plius ir kai vaikinas ir su preziku priesh gala ishtraukia. Daugiau nuomoniu ?
Atsakyti
Jei su prezervatyvu, tai kam tada nutrauktas aktas? O jei nutrauktas (jei sugeba ji valdyti), tai kam tada prezervatyvas (nebent nepasitiki draugu, kalbu apie visokias ligas ir pan.)
Atsakyti