Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(Agnytea @ 2009 03 28, 19:17)
na del giedruciu, as pas astulka esu etatine kliente, tai galeciau parasyti, bet palauksiu tada kol daugiau suzinosim kiek turim... arba pabandysiu parasyti, jei parduotu pigiau nors kelis vienetus ir as paimciau  ax.gif

as pilnai sutinku, pati savo merginai esu is maxes pirkus ir kokybe tikrai gera  drinks_cheers.gif  maciau siandien rozines, raudonas, ir melynas striukytes ir lietpalcius labai grazius  wub.gif

dar klausimas o didesniams rubu reikia, turiu seses atsiustu rubeliu kazkur 3-4 metu vaikiukams? (kelnytes, dzemperiukai) kelis atiduociau  ax.gif

parasiau vis del to astulkai, zesiu ka atrasys... jei suteiks kokia nulaidele as pati asmeniskai paimsiu pedkelnyciu, nes tikrai labai grazios jos  thumbup.gif

Kai uzsakinesi pedkelnes, tai ir mane prikalbink... As taip pat noreciau kelias paimti tek vaikuciams, tiek savo merginai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 03 28, 21:48)
Kai uzsakinesi pedkelnes, tai ir mane prikalbink... As taip pat noreciau kelias paimti tek vaikuciams, tiek savo merginai  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif butinai paasysiu, bet pirma laukiu atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
raportuoju:turiu 7 vnt nauju pedkelniu,batyukus,basutes,triusikeliu,kojinyciu,kanceliarijos ir kruva ale tokiu dzemperiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 03 30, 06:06)
raportuoju:turiu 7 vnt nauju pedkelniu,batyukus,basutes,triusikeliu,kojinyciu,kanceliarijos ir kruva ale tokiu dzemperiu bigsmile.gif

TAI PUIKU!KAS DAR,KA GERO NUVEIKE?
MERGINOS,PASKAITYKIT KAIP KAUNIETES ORGANIZAVO KELIONE I KUDIKIU NAMUCIUS...as tai niekaip nesuprantu,kodel jus norit viska atskirai daryti,jei susidetumet ,kad ir po 20 lt,o tada pirktumet,tai nors zinotumet kaip ir kas...
o taip jokios sventes cia ne bus!nenorit man siusti,kitai merginai persiuskit...
nebent paskutinia diena visos suvaziuosit ir supakuosit viska...bet ar galesit,nes dabar tai laiko truksta!..
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 31, 08:18)
TAI PUIKU!KAS DAR,KA GERO NUVEIKE?
MERGINOS,PASKAITYKIT KAIP KAUNIETES ORGANIZAVO KELIONE I KUDIKIU NAMUCIUS...as tai niekaip nesuprantu,kodel jus norit viska atskirai daryti,jei susidetumet ,kad ir po 20 lt,o tada pirktumet,tai nors zinotumet kaip ir kas...
o taip jokios sventes cia ne bus!nenorit man siusti,kitai merginai persiuskit...
nebent paskutinia diena visos suvaziuosit ir supakuosit viska...bet ar galesit,nes dabar tai laiko truksta!..

na matai,gal ne visos gali po tu ir kad 20 lt prisidet,bet va nori ei turi is namu ka atiduot mirksiukas.gif nezinau jusu organizuojamos sventes principo,bet ne daikteliu supakavime esme,sventeje mazyliam turbut buna svarbiausia skanestai bigsmile.gif
o del pakavimo,tai kad ir pas mane paskutine savaite galesit visos atvaziuot ir supakuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijux: 31 kovo 2009 - 08:30
QUOTE(Mijux @ 2009 03 30, 22:29)
na matai,gal ne visos gali po tu ir kad 20 lt prisidet,bet va nori ei turi is namu ka atiduot mirksiukas.gif nezinau jusu organizuojamos sventes principo,bet ne daikteliu supakavime esme,sventeje mazyliam turbut buna svarbiausia skanestai bigsmile.gif
o del pakavimo,tai kad ir pas mane paskutine savaite galesit visos atvaziuot ir supakuot mirksiukas.gif

na neturit,tai neturit schmoll.gif /bet juk perkat atskirai/,tai as tikriausiai tada nupirksiu dovanu ceki vaiku parduotuveje...jei niekas kitaip nepasiulys!
nezinau as koks cia principas musu organizuojamos sventes,neturiu patirties,visada tik pinigais ir patarimais prisidedavau...
esu nuo jusu 165km atstumu...
penktadieni atvaziuosiu i jusu miesta,tikiuosi ka nors gero nuveikti!

o del skanestu...vaikiukai gal ir labai valgytu,bet jiems niekas daug neduoda ax.gif
valganciu bus kokiu 50,tai po du saldainius tikrai nupirksim!
4u.gif
Atsakyti

o vaziuoju pas jus,taip toli,todel,kad pirma karta mane ten pakviete nuvaziuoti...
ir as isimylejau ten gyvenancius vaikus,viena grupe pasiimciau visa pas save! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 31 kovo 2009 - 15:47
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 31, 17:27)
na neturit,tai neturit  schmoll.gif /bet juk perkat atskirai/,tai as tikriausiai tada nupirksiu dovanu ceki vaiku parduotuveje...jei niekas kitaip nepasiulys!
nezinau as koks cia principas musu organizuojamos sventes,neturiu patirties,visada tik pinigais ir patarimais prisidedavau...
esu nuo jusu 165km atstumu...
penktadieni atvaziuosiu i jusu miesta,tikiuosi ka nors gero nuveikti!

o del skanestu...vaikiukai gal ir labai valgytu,bet jiems niekas daug neduoda ax.gif
valganciu bus kokiu 50,tai po du saldainius tikrai nupirksim!
4u.gif

saldumynais ir as pasizadu prisideti labai,kad jiem kuo skanesne svente butu ax.gif
Atsakyti
na o kas cia vaziuoja atskirai? as laukiu sventes kad nuvaziuoti su visom ax.gif

atskirai kol kas nieko nepirkau, jei galesiu prisidesiu pinigeliais i bendra kasa ir tada spresim ka pirkti rolleyes.gif

na mano atradimai isknysus spinta bigsmile.gif (kol kas dar ne visa blush2.gif

kol kas turiu is saves naujas (kazkada seniau uzsipirkau rolleyes.gif ) 3 poras pedkelnyciu 3-4 metuku vaikams, 2 poros 1-2 metuku,

turiu mergaitisku triusikeliu nauju (4 vnt.) (kazkada uosviene uzpirko ax.gif ) ant etikeciu raso 4 ir 6 dydi rolleyes.gif

dar turiu striukte metuku mergytei, bet jei nereikes neimsiu unsure.gif

del batuku dar ziuriu ar ka rasiu g.gif

beje cia astulkos atrasymas del nuolaideles pedkelnems:
Laba diena, gerai galim , del nuolaidu kazka sugalvosim nes na as pati nuo pedkelniu uzdirbu 1-2lt , parasykite kokio dydzio rinksites?

ar uzsakinejam speskit, as tik pasiuliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 31 kovo 2009 - 17:09
tai kol kas nieko neperku,nes nezinau ka jus sunesit,ka supirksit...laukiu!
o vaziuoju pas jus nes turiu labai svarbia misija,vienos mergytes gimtadienis,prizadejau,kad atvaziuosiu negaliu pavesti...ji mane mama vadina...
tai ka dabar daryti!
o visos mes susitiksim balandzio 18 diena!kiek tu visu bus dar neaisku,nes kaip visada atsiranda visokiu reikalu...
siuo metu musu tikslas visus ten gyvenancius pradziuginti

O kokia kaina pedkelniu?reikia pasiziureti kokiu dydziu reikia,gal ir gerai butu nupirkti.
Merginos,tai i babilona niekas nenueis...ten tik pasivaikscioti aplink reiketu,kad
nepavogtu is deziu?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 31 kovo 2009 - 19:55
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 31, 20:43)
tai kol kas nieko neperku,nes nezinau ka jus sunesit,ka supirksit...laukiu!
o vaziuoju pas jus nes turiu labai svarbia misija,vienos mergytes gimtadienis,prizadejau,kad atvaziuosiu negaliu pavesti...ji mane mama vadina...
tai ka dabar daryti!
o visos mes susitiksim balandzio 18 diena!kiek tu visu bus dar neaisku,nes kaip visada atsiranda visokiu reikalu...
siuo metu musu tikslas visus  ten gyvenancius pradziuginti

tai gal susibegam jau su visu ka turim si savaitgali g.gif
Atsakyti
bet ar jau viska padarem,kad dabar reikia per galva verstis!juk dar renkamos dovanos...
nors kaip jums iseina!
tiesiog musu tikslas buvo kuo daugiau visko surinkti,supirkti surengti koki spektakliuka.sudeti kiekvienai grupei dovanu po maisiuka...lankyti aisku vaikiukus
butina!
Atsakyti