Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(juta2007 @ 2009 03 31, 20:57)
Kaip  dėl PC Babilonas, ar atsiras norinčių pabudėti prie akcijos dėžių?  Juk visa tai daroma dėl vaikiukų... Paaukokit dienelę gražiam tikslui, a?  Ryt trečiadienis, tai pats laikas suderint viską su Babilonu administracija- iki savaitgalio laiko nedaug liko. .

as galeciau, tik butu malonu su kuo nors ten pabuti. man reiketu suzinoti kelinta val ir kiek laiko ten reikes buti, kad maze galeciau palikti
Atsakyti
As sestadieni busiu isvykusi, tad nelabai galesiu... verysad.gif
O jeigu visos susirinktume ir suveztume kas ka turi sekmadieni apie pietus kokia 13-14 val.? Tada galesime ir sarasiuka sudaryti ir aptarti tolimesnius planus... rolleyes.gif Tik vat pas ka galetume susirinkti ax.gif , nes pas mane mazoka butu vietos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 01, 15:21)
As sestadieni busiu isvykusi, tad nelabai galesiu...  verysad.gif
O jeigu visos susirinktume ir suveztume kas ka turi sekmadieni apie pietus kokia 13-14 val.? Tada galesime ir sarasiuka sudaryti ir aptarti tolimesnius planus...  rolleyes.gif Tik vat pas ka galetume susirinkti  ax.gif , nes pas mane mazoka butu vietos... verysad.gif

sekmadieni pas mane be sansu:turgus,baznycia,drauges gimtadienis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 01, 13:36)
sekmadieni pas mane be sansu:turgus,baznycia,drauges gimtadienis bigsmile.gif

Oho bigsmile.gif , tikrai jau itemptas grafikelis biggrin.gif
Atsakyti
siaip as irgi uz tai, kad susirinkti, suvezti visus daigtus ir vietoje pazet ko truksta drinks_cheers.gif nes taip labai sunku ziuriu susiderinti, bet pas mane irgi mazokai vietos (1 kmb verysad.gif )

dar pazesiu vyresneliams gal ka rasiu bigsmile.gif liktais buvo dzinsai ir dzemperiu g.gif nu dar tiksliai nezinau schmoll.gif

o del sestadienio, tai jei mb dirbs tikrai negalesiu, nebus kam mazes palikti verysad.gif o jei nedirbs tada drasiai galesiu bigsmile.gif
Atsakyti
O tai penktadieni netinka - kol vyrai dirba - susirinke su vaikais galim viska suziuret, nebuna gi tada jokiu reikalu apart vaiku prieziuros (nu nebent dirbat g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 01, 17:16)
O tai penktadieni netinka - kol vyrai dirba - susirinke su vaikais galim viska suziuret, nebuna gi tada jokiu reikalu apart vaiku prieziuros (nu nebent dirbat g.gif )

tai ar visos penktadieni galit,nes jei tik dvi susirinks tai biski nesamone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 01, 16:26)
tai ar visos penktadieni galit,nes jei tik dvi susirinks tai biski nesamone rolleyes.gif

nu ok tada - darom sarasa:

Penktadienis

1. Kriiste
2.
3.

Sestadienis

1. Kriiste
2.
3.

Sekmadienis

1. Kriiste
2.
3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 01 balandžio 2009 - 15:35
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 01, 17:31)

Penktadienis

1. Kriiste
2.Mijux
3.

Sestadienis

1. Kriiste
2.MIjux
3.

Sekmadienis

1. Kriiste
2.
3.

Atsakyti

Penktadienis

1. Kriiste
2. Mijux
3. mazoji deiva

Sestadienis

1. Kriiste
2. Mijux
3. mazoji deiva

Sekmadienis

1. Kriiste
2.
3.

Atsakyti
[quote=mazoji_deiva,2009 04 01, 15:39]

Penktadienis

1. Kriiste
2. Mijux
3. mazoji deiva
4. IngridG ?

Sestadienis

1. Kriiste
2. Mijux
3. mazoji deiva

Sekmadienis

1. Kriiste
2. IngridG
3.
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 01, 13:09)
as galeciau, tik butu malonu su kuo nors ten pabuti. man reiketu suzinoti kelinta val ir kiek laiko ten reikes buti, kad maze galeciau palikti

Reiktų atbūti visą dieną- kiek žinau, ten parduotuvės dirba nuo 10 iki 22 val.

Jei negalit, tai negalit...ką padarysi...vaikiukai naujų žaisliukų negaus...

Tikrai neprašyčiau tokios "aukos", pati atbūčiau šeštadienį ir sekmadienį...tik iš Vilniaus sunkiau iki Babilono atvažiuot nei gyvenant Panevėžy doh.gif
Atsakyti