Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(Kriiste @ 2009 03 31, 21:54)
tai gal susibegam jau su visu ka turim si savaitgali g.gif

gera mintis,susibegam thumbup.gif
Atsakyti
Kaip dėl PC Babilonas, ar atsiras norinčių pabudėti prie akcijos dėžių? Juk visa tai daroma dėl vaikiukų... Paaukokit dienelę gražiam tikslui, a? Ryt trečiadienis, tai pats laikas suderint viską su Babilonu administracija- iki savaitgalio laiko nedaug liko. .
Atsakyti
As taip pat siulyciau susibegti, apziureti jau kiek ko turime ir nuspresti ko dar truksta... Butu gerai, kad visos iki savaitgalio nusprestumete ir po kiek kuri galite prisideti pinigeliais ir tada spresti ka uz tokia suma galetume nupirkti... As galesiu prisideti nebent pinigeliais, nes pas mane yra tik rubeliu mergaitei iki metuku, o ten tokiu daiktu kaip ir nereikia verysad.gif Buciau laisva penktadieni (bet kartu su savo mergina blush2.gif ) arba sekmadieni, nes sestadieni planuoju isvaziuoti... blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,merginos,

Kaip puiku jei rasit laiko nubegti pas vaikiukus,o tuo paciu kai kurios pabusit ir
Babilone.Labai gerai buvot sumaste pasikeisti,kad ir po dvi valandas!

merginos, pasistenkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 01 balandžio 2009 - 06:57
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 01, 08:47)
Labas rytas,merginos,

Kaip puiku jei rasit laiko nubegti pas vaikiukus,o tuo paciu kai kurios pabusit ir
Babilone.Labai gerai buvot sumaste pasikeisti,kad ir po dvi valandas!

merginos, pasistenkit!

stengtis stengiames kiek galim,bet ir pacios maziu turim,kurie ne viska mum leidzia,gal tarp maitinimu pora val galeciau pabut,bet tiksliai turiu zinot kada mane pakeis,nes jei nepakeis,tai vistiek turesiu palikt vieta,kadangi vaikas mano ilgiau neisbus,o ir valgymai jo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridG @ 2009 03 31, 23:57)
As taip pat siulyciau susibegti, apziureti jau kiek ko turime ir nuspresti ko dar truksta... Butu gerai, kad visos iki savaitgalio nusprestumete ir po kiek kuri galite prisideti pinigeliais ir tada spresti ka uz tokia suma galetume nupirkti... As galesiu prisideti nebent pinigeliais, nes pas mane yra tik rubeliu mergaitei iki metuku, o ten tokiu daiktu kaip ir nereikia  verysad.gif Buciau laisva penktadieni (bet kartu su savo mergina  blush2.gif ) arba sekmadieni, nes sestadieni planuoju isvaziuoti...  blush2.gif

tai gal sunesam,kad ir penktadieni gerybes pas mane ir suziurim,kokie laikai tinka,nes vakaras man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
as tai jus gerai suprantu,kad su vaikiukais-niekur,visos sedejom ir aisku,kad esi
"priristas"...
bet jei laaabai mazai laiko turit,tai gal geriau susitarkit kada kokiu metu galit palekti iki babilono.si savaitgali gal geriau neiti pas vaikiukus,o nuvaziuoti iki ten.
juk juta viska sutare,tik susiskambinti ir pasakyti kad tikrai ateisit,kada ir kaip.
mirksiukas.gif
iki 10 dienos manau gausim siokiu tokiu pinigu,tada dar galesit susideti...reikes ir sarasa pasidaryti.
jei atsiustumet man konkreciai sarasa ko ir kiek turit,as bendra paruosciau!
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 01, 11:46)
as tai jus gerai suprantu,kad su vaikiukais-niekur,visos sedejom ir aisku,kad esi
"priristas"...
bet jei laaabai mazai laiko turit,tai gal geriau susitarkit kada kokiu metu galit palekti iki babilono.si savaitgali gal geriau neiti pas vaikiukus,o nuvaziuoti iki ten.
juk juta viska sutare,tik susiskambinti ir pasakyti kad tikrai ateisit,kada ir kaip.
mirksiukas.gif
iki 10 dienos manau gausim siokiu tokiu pinigu,tada dar galesit susideti...reikes ir sarasa pasidaryti.
jei atsiustumet man konkreciai sarasa ko ir kiek turit,as bendra paruosciau!

pakartok kur siust,suskaiciuosiu viska vienetais ir imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Tai dabar del sarasiuko,Aqnytea jau surase ka turi,Mijux surase,bet reikia dydziu
mazdaug.as dabar pas save surasysiu/pati esu kai ka nupirkus/,o paskui
paskelbiu...
Kriiste,as galvoju,kad tavo pedkelnes 110 tiks!Traukiu i sarasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 01 balandžio 2009 - 10:01
Babilone visas tris savaitgalio dienas reikia?as manau,kad pvz sestadieni nuo 10 nereikia,uztenka nuo 11,tai kas pabutu nuo 11 iki 13,tada mes sumazauoju pakeistume nuo 13 iki 15,kas toliau?
Papildyta:
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 01, 12:01)
4u.gif Tai dabar del sarasiuko,Aqnytea jau surase ka turi,Mijux surase,bet reikia dydziu
mazdaug.as dabar pas save surasysiu/pati esu kai ka nupirkus/,o paskui
paskelbiu...
Kriiste,as galvoju,kad tavo pedkelnes 110 tiks!Traukiu i sarasa.

mano turim dzemperiukai 4-6 metu vaikam 4u.gif
Atsakyti
[quote=sri lanka,2009 03 24, 09:46]
[color=green]Reikalingu daiktu sarasiukas:

1.apatinis trikotazas-116-124 cm
2.pedkelnes -104-110 ;110-116 ;116-128 cm.
3.kojines 2-3 m ;3-5 m.
4.striukes 104-110 ;110-116 ;116-128 ugis.
5.dzemperiai,dzinsai - 116-128 ugis.

6.batukai,basutes,kedukai - 18 19 20 21 22 23 24 25 26
30 31 32 35 35 dydis.
[/color

g.gif
Papildyta:
Pagal surasytus dydzius ir ugius,suprantu,kad daugiausia visko truksta vyresniems
vaikams!Ugis 116,cia koks mazdaug amzius?104 tai apie 3 metukus...
Papildyta:
Mijux,tu dar minejai,kad turi 7 vnt.pedkelniu kokio dydzio?
batukai,basutes,kelnaites,kojinaites?

Papildyta:
Kada daugiausiai zmoniu apsipirkineja?tikriausiai sestadieni,nors viena diena pabukit,o tada bus matyt!ir tikrai nuo 10 nebutinai,dar tokiu metu mazai zmoniu!
Papildyta:
QUOTE(Mijux @ 2009 03 31, 23:57)
pakartok kur siust,suskaiciuosiu viska vienetais ir imesiu mirksiukas.gif

tai rasyk i az,bus paprasciau
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 01, 10:24)

tai gal sunesam,kad ir penktadieni gerybes pas mane ir suziurim,kokie laikai tinka,nes vakaras man nelabai schmoll.gif

man tinka, tik as su savo triju metu rankinuku blush2.gif , jei jums tai tinka - praneskit kelinta valanda ir kur 4u.gif

Buvau turguje - atsisake jie, nes sunkus laikai blush2.gif , parduotuveje kur buvau - zmones irgi neaukoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 01, 12:17)
tai rasyk i az,bus paprasciau

pedkelnyciu visu isvardintu dydziu turiu po dvi atrodo,basutes neuzrasytas dydis,mergaitiskos,sportbatukai 27 dydzio,kojinytes dvejos berniukiskos,triusikeliais 4-5 metai 4 berniukiski ir 4-5 3 vnt mergaitisku.kanceliarija:piestukai,teptukai,guasai,spalvotas popierius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijux: 01 balandžio 2009 - 10:40