Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Naudoju NIVEA tamsų įdegį ir man jis geras thumbup.gif po geros ilgos savaitės matosi požymiai kad reikia įdegį nusiplauti, taip ir padarau porą dienų netepu pailsinu odą pieneliu ir vėl pradedu su NIVEA įdegiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 02 12, 15:09)
Nusipirkau Lorealio krema kunui, bandysiu. Tik nzn ka su veidu daryt? Lorealis tik kunui  g.gif

kazkada lyginau Nivea savaiminio kunui ir veidui sudetis. na ir ka, sudetis ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 12:46)
kazkada lyginau Nivea savaiminio kunui ir veidui sudetis. na ir ka, sudetis ta pati biggrin.gif

Tai čia taip jau yra - sudėtis visur ta pati būna, nebent kažkuo dar šiek tiek pagerinta wink.gif Aš irgi kažkada žiūrinėjau ir Nivea, ir Clarins - pagrindas tas pats wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2010 01 19, 14:43)
o gal kas bande :
http://www.superdrug...19/242519_l.jpg

kuo jos skirias nuo  St Moriz  putu?

skiriasi tuo, kad gerokai brangesnes smile.gif
Atsakyti
O kur St. Mortiz putų yra pirkti? g.gif Tik vienam internetiniame puslapyje mačiau, betr pamiršau, kokiame... 4u.gif O parduotuvėse kažin būna kur nors?
Atsakyti
nezinau ar cia i tema bus,ar nelabai,bet norejau paklausti apie Nivea savaimini,kur tokioj kreivoj bonkoj,girdejau jog sviesiausios spalvos nesuteikia jokio atspalvio,gal kas galit is savo patirties pasakyt? nesinori pirkt bereikalo,tai iskarto imciau tamsesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 27, 19:37)
gal pabandykite internete paieskoti nuotraukos smile.gif

va sis 4u.gif gal yra bandziusiu? bigsmile.gif
reikia paspausti "pagrazint odos spalva" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 27 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 27, 11:07)
O kur St. Mortiz putų yra pirkti?  g.gif Tik vienam internetiniame puslapyje mačiau, betr pamiršau, kokiame...  4u.gif O parduotuvėse kažin būna kur nors?

as per tarpininke sakiausi is cia mirksiukas.gif ir kaina labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 27 vasario 2010 - 20:12
QUOTE(Thea! @ 2010 02 27, 19:27)
nezinau ar cia i tema bus,ar nelabai,bet norejau paklausti apie Nivea savaimini,kur tokioj kreivoj bonkoj,girdejau jog sviesiausios spalvos nesuteikia jokio atspalvio,gal kas galit is savo patirties pasakyt? nesinori pirkt bereikalo,tai iskarto imciau tamsesne g.gif

Aš tokius visada imu tamsesniai odai, nors maniškė greičiau vidutinė. Kažkada šviesesnis buvo į rankas patekęs, tai man tikrai nesimatė efekto. Čia ne apie Nivea (nors šitč berods irgi esu turėjusi, nepamenu... blush2.gif ), bet apie visus bendrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 27, 21:11)
as per tarpininke sakiausi is cia mirksiukas.gif ir kaina labai gera thumbup.gif

O kas per tarpininkė? Gal man į až galima, jei ką...? rolleyes.gif
Atsakyti
Kuris geresnis : Loreal Nutre bronze ar Nivea'os kreivoje pakuotėje?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 03, 16:54)
man tai labai patiko St Moriz idegio putos wub.gif uzsipirkau net 5 buteliukus  biggrin.gif
Papildyta:
antrasis, man atrodo, bus su blizguciais g.gif

o kaip Jus tas putas naudojate? kaip tepasi? smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau aš šiandien tas St. Moriz putas. Suplakiau, papurškiu - ogi ten rudos rudos putos, net krūptelėjau biggrin.gif Esu turėjusi kito gamintojo putas, tai baltos buvo... ax.gif Nu ok, tepuosi. Geriasi labai greitai, iškart oda sausa lieka. Nusitepiau kojas, einu aukštyn - žvilgt į savo rankas... doh.gif Jau galvoju, prisidirbai, mergyt - rudai juodos jau beveik rankos... doh.gif Bet nusiplovė puikiai biggrin.gif Taigi galvojau reiks plonų pirštinyčių, bet nebūtina. Tik delsti su tuo ranku plovimu labai nevertėtų ax.gif
Praėjo jau nemažai laiko nuo ryto, tai ką - tas specifinis kvapas (jis man, beje, netgi patinka) labai nestiprus, įdegis irgi švelnus. Norint tamsesnio turbūt tepčiausi porą dienų iš eilės. Kažkaip pažiūrėjus į putų spalvą atrodė, kad ar čia mulate patapsiu biggrin.gif Jokių dryželių man neliko - bet man jų niekada nelieka, tai negaliu šios vietos labai komentuoti wink.gif
Atsakyti