Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

gal kuri bandete ekologiska MADARA. Trumpai aki uzmeciau, i sudeti ieina morku aliejai, ar tai ekstraktai, tai idomu kokia spalva gaunasi ant veido uztepus smile.gif ?

Dabar naudoju Biotherm veidui, bet norisi kazko naturalesnio. Nervuoja tas specifinis kvapas... Noriu buti ruda, soliariumas oda sendina, bet tas specifinis savaiminiu kvapas is proto veda.

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 17:36)
Išbandžiau aš šiandien tas St. Moriz putas. Suplakiau, papurškiu - ogi ten rudos rudos putos, net krūptelėjau  biggrin.gif Esu turėjusi kito gamintojo putas, tai baltos buvo...  ax.gif Nu ok, tepuosi. Geriasi labai greitai, iškart oda sausa lieka.

Girdejau daug geru atsiliepimu apie sias putas 4u.gif po kokiu 4val siuloma dar po duso nusipraust, sako kad susilygins spalva 4u.gif p.s. gerai kad rudos spalvos putos, matos kur tepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 09, 13:27)
Girdejau daug geru atsiliepimu apie sias putas  4u.gif po kokiu 4val siuloma dar po duso nusipraust, sako kad susilygins spalva  4u.gif p.s. gerai kad rudos spalvos putos, matos kur tepta  4u.gif

Na, praustis aš nesiprausiau po tų nurodytų valandų, spalva man ir taip labai lygi, priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 09, 12:27)
Girdejau daug geru atsiliepimu apie sias putas  4u.gif po kokiu 4val siuloma dar po duso nusipraust, sako kad susilygins spalva  4u.gif p.s. gerai kad rudos spalvos putos, matos kur tepta  4u.gif

o idegis nenusiplauna? smile.gif
Atsakyti
kaip issilaiko spalva po St. Moriz putu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 03 09, 19:58)
kaip issilaiko spalva po St. Moriz putu?  smile.gif

Man atrodo, kad palaipsniui nyksta kaip ir visų kitų... Vieno pasitepimo tai man išvis mažoka, bet šiandien nebuvo kaip pakartoti, tai reiks ryt. Manau, kad po šiandienos dušo dar šiek tik pašviesėjo. Žodžiu, tradiciškai - kitaip ir būt negali... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 21:31)
Man atrodo, kad palaipsniui nyksta kaip ir visų kitų... Vieno pasitepimo tai man išvis mažoka, bet šiandien nebuvo kaip pakartoti, tai reiks ryt. Manau, kad po šiandienos dušo dar šiek tik pašviesėjo. Žodžiu, tradiciškai - kitaip ir būt negali...  ax.gif

o tai nenusiplauna idegis duse po 4 val? smile.gif
Atsakyti
nu ka gi, ir as po st.moriz putu smile.gif tik man nelb kaip tepesi, labai jau sunku buvo itrinti doh.gif demeta db as biggrin.gif jauciu, teks gerokai pasidarbuoti vonioje g.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 21:31)
Man atrodo, kad palaipsniui nyksta kaip ir visų kitų... Vieno pasitepimo tai man išvis mažoka, bet šiandien nebuvo kaip pakartoti, tai reiks ryt. Manau, kad po šiandienos dušo dar šiek tik pašviesėjo. Žodžiu, tradiciškai - kitaip ir būt negali...  ax.gif

ar Jums nebuvo pradzioje tokiomis dememis?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 12, 18:38)
nu ka gi, ir as po st.moriz putu smile.gif  tik man nelb kaip tepesi, labai jau sunku buvo itrinti doh.gif demeta db as biggrin.gif  jauciu, teks gerokai pasidarbuoti vonioje g.gif
ar Jums nebuvo pradzioje tokiomis dememis?

Man niekada nuo jokio įdegio kremo nėra dėmių buvę (tfu tfu tfu), tai nemanau, kad čia nuo produkto ar nuo tepimo priklauso - turbūt pirmoj vietoj nuo odos savybių smile.gif Mama kažkada bandė mano kremus, tai plėmais tiesiog... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 12, 18:46)
Man niekada nuo jokio įdegio kremo nėra dėmių buvę (tfu tfu tfu), tai nemanau, kad čia nuo produkto ar nuo tepimo priklauso - turbūt pirmoj vietoj nuo odos savybių smile.gif Mama kažkada bandė mano kremus, tai plėmais tiesiog...  doh.gif

o i dusa veliau lindot? smile.gif
beje, gal Jus pries putas tepetes su kokiu kuno losjonu?
Atsakyti
Turiu toki klausimuka smile.gif .. Kadang nieko nezinau, tai idomu biggrin.gif .. O naudojant savaiminio idegio priemones galima degintis saulytej ar lankytis soliariume? Idega tuomet kunas? 4u.gif
Atsakyti
Noriu pagirti laveros savaiminio idegio losjona. Labai grazi spalva,intensyvi (ko nelabai tikejausi,nes kremas naturalus),tepasi gerai,nesunku lygiai paskirstyti. Jau po vieno patepimo esu graziai rusva. 10 balu jam ax.gif
Atsakyti