Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(white kitty @ 2010 01 19, 13:45)
Issitepiau tolygiai,tik ant riesu truputi broko buvo,nes man visada atsiranda ten ruozeliai,kadangi iskart plaunu rankas ir vanduo patenka ant riesu nors stengiuosi atsargiai plauti,bet veliau pabruzinus su pemza issilygina.Spalva gavosi grazi ruda,sis kremas jau yra tamsiai rudos spalvos matosi kai tepi ir gali reguliuoti atspalvi. Mokejau 65lt,bet siunciantis kiek zinau jis apie 90lt kainuoja ax.gif Patinka kad turis 236ml tai ilgesniam laikui uzteks ax.gif

as irgi jau gavau savo xen-tan'a tongue.gif ir pabandziau thumbup.gif nors dabar tepiausi bile kaip nei pilngo, tik gryzusi is pasto iskartissitepiau pabandyti, tai tikrai thumbup.gif jokiu dryziu ir nera to kvapo, taip naturaliai atrodo. man nebuvo jokio broko per riesus viskas thumbup.gif
is feelunique.com siunciausi mokejau apie 75lt.
tikrai rekomenduoju visom pabandyti mirksiukas.gif nenusivilsite
Atsakyti
QUOTE(pugaciova @ 2010 01 19, 16:01)
as irgi jau gavau savo xen-tan'a  tongue.gif ir pabandziau  thumbup.gif  nors dabar tepiausi bile kaip nei pilngo, tik gryzusi is pasto iskartissitepiau pabandyti, tai tikrai  thumbup.gif jokiu dryziu ir nera to kvapo,  taip naturaliai atrodo. man nebuvo jokio broko per riesus  viskas  thumbup.gif 
is feelunique.com siunciausi mokejau apie 75lt. 
tikrai rekomenduoju visom pabandyti  mirksiukas.gif nenusivilsite

Kaip gerai thumbup.gif o tikrai nėra to žudančio kvapo? Kuo jis tada kvepia? smile.gif
Dabar tik įdomu kiek laiko laikys ir ar netepa drabužių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 19, 18:04)
Kaip gerai  thumbup.gif  o tikrai nėra to žudančio kvapo? Kuo jis tada kvepia? smile.gif
Dabar tik įdomu kiek laiko laikys ir ar netepa drabužių smile.gif

kvapas kitoks, man tai kvepia ten raso vysniu-migdolu. kai issitepi po 3 val reikia nusiprausti po dusu ir tik tada detis sviesius rubus. as spec balta maikute uzsidejau, bet nieko neistepe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 01 19, 13:03)
Ka su pemza? Riesus..?  blink.gif

Ruozelius ant riesu,nera reikalo stebetis,juk netrinu taip kaip pedu,o svelniai pabruzinu su muilu ir viskas gerai ir pemza pas mane ne is siurksciausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 21 sausio 2010 - 19:46
o ka galetumete rekomenduoti merginai galinciai lb minimaliai isliesti, taciau norinciai graziai atrodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 03 12, 20:47)
mane irgi sudomino, uzsisakiau, kita savaite tureciau gauti ir isbandysiu, parasysiu kaip efektas. Sake kad graziai paruduoji. Ieskojau info internete placiau, bet niekur neradau. vadinasi Mary kay, 118 ml 75 lt
cia kai ka radau

o ar sitas isgirtas kremas tinka veido odai tept? o gal radot ir lietuvoj panasus principo kaip sitas krema koki nors ? neduodi jis oranzino atspalvio? smile.gif jei ranku nenuplauni po to nepasidaro jos po to "ryzos"? biggrin.gif kaina gana didele sito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 24 sausio 2010 - 21:17
As kaip tik isbandziau Lirene savaiminio idegio putas - patiko thumbup.gif Labai patogiai tepasi, kvapas malonus ir paskui beveik nesijaucia to specifinio... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 03, 13:20)
As kaip tik isbandziau Lirene savaiminio idegio putas - patiko  thumbup.gif Labai patogiai tepasi, kvapas malonus ir paskui beveik nesijaucia to specifinio...  ax.gif

gal galite placiau apibudinti? smile.gif
ir gal foto galite ideti? man db kaip tik jau baiginejasi idegio kremas ir nesugalvoju koki sikart nusipirkt ax.gif
Papildyta:
ga kuri esate bandziusi si purskikli?
kaip patiko?
http://www.nivea.lt/...n...0QUICK
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 03, 16:40)
gal galite placiau apibudinti? smile.gif
ir gal foto galite ideti? man db kaip tik jau baiginejasi idegio kremas ir nesugalvoju koki sikart nusipirkt ax.gif

Kazkaip neradau foto internete g.gif Pirkau Droge, metalinis flakonelis.
Hmm, o placiau net nera kaip apibudinti biggrin.gif Efektas matosi, bet nera labai jau tamsinantis. Bet siaip gerai 2-3 kartus per savaite.
Atsakyti
man tai labai patiko St Moriz idegio putos wub.gif uzsipirkau net 5 buteliukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 02 03, 12:38)

antrasis, man atrodo, bus su blizguciais g.gif
Atsakyti
koki rekomenduotumet tikrai gera ir suteikianti blizgesio, kaip issitepus aliejumi tokio mazdaug svytejimo biggrin.gif blush2.gif , krema?
Atsakyti
Nusipirkau Lorealio krema kunui, bandysiu. Tik nzn ka su veidu daryt? Lorealis tik kunui g.gif
Atsakyti