Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Po duso nusiplove tie mano rudi dryziai,spalva tapo lygesne,gaila kad pasviesiejo,bet vis tiek broko buvo ant keliu,vienas gavosi tamsesnis,nors ir tepiau kremu pries tepant putas,kita karta tikiuosi pavyks geriau issitepti,visgi man kreminiai savaiminiai labiausiai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, o šito nesat bandžiusios? 4u.gif
St.Moriz
user posted image
Atsakyti
pasiknisus labiau, radau atsakymą, teks pirkti jas biggrin.gif
St. Moriz glitz
dar žiūriu su blizgučiais yra, nebandėt tokio bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 18:50
QUOTE(Sidharta @ 2010 05 13, 08:44)
Dėl tepimo, mačiau per filmą, kad įdegio kremą su baltomis seselių pirštinėmis tepa. bigsmile.gif

O kur yra pirkti tokių pirštinių? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 30, 18:13)
O kur yra pirkti tokių pirštinių?  blush-anim-cl.gif

Prekybos centruose būna - prie valymo priemonių, kempinėlių, šluotų ir pan. smile.gif
Po 10 parduodamos arba po dar daugiau (bet ten jau laaaabai daug biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 30, 18:42)
Prekybos centruose būna - prie valymo priemonių, kempinėlių, šluotų ir pan. smile.gif
Po 10 parduodamos arba po dar daugiau (bet ten jau laaaabai daug  biggrin.gif ).

Ačiū, kažkaip juokinga pasidarė, nes šito bajerio dar nežinojau biggrin.gif o kaip jos atrodo, ta prasme kokia pakuotė ar spalva mastau.gif nes dar vistiek niekaip neįsivaizduoju bendro vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
As jau daug laiko naudoju "Delia Glamour Salar Express" wub.gif Ji galima isigyti Eurokos parduotuvese. 75 ml kainuoja apie 8 lt. 3 kartus issitepus kas 4 valandas buni labai labai ruda. Jei man reikia ant kitos dienos buti rudai issitepu 15 val,paskuj 20 val ir pries einant miegoti. Ryte atsikeli tai negali atsiziuret koks rudumas blush2.gif Kitus kremus kai nuododavau jie istepdavo drabuzius, spalva oranzine kazkokia budavo, greitai nusiplaudavo,arba kai bisky nelygiai uzsitepi dryziai matosi. O sitas nei rubu netepa, graziai ruda spalva spindinti, dryziu nesimato visiskai kad ir nerupestingiau issitepciau bigsmile.gif Panos,pabandykit. Tikrai labai geras pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, pries tepant idegio krema jus kuna padrekinate drekinamuoju kremu ? Kaip jums pavyksta nugara tolygiai issitepti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 30 gegužės 2010 - 18:45
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 30, 17:42)
Po 10 parduodamos arba po dar daugiau (bet ten jau laaaabai daug  biggrin.gif ).

o man visad buvo įdomu, o kad jau kalba pakrypo apie pirštines, paklausiu.
Tepantis pirštinėm rankos lieka baltos ar kaip? juk savaiminiu ir rankas reikia tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 30, 20:29)
Tepantis pirštinėm rankos lieka baltos ar kaip? juk savaiminiu ir rankas reikia tept  g.gif

Nusiėmus pirštinytes, dar drėkinamuoju kremu patepu rankas ir tada savaiminiu, taip kad kliūna ir joms smile.gif Tiesiog jei tepčiau viską rankom, tai St. Moriz per daug susigertų ir rankos jau sunkiai atplaunamos išeitų... ax.gif
O paprastus pienelius anksčiau tepdavau be jokių pirštinių, nes jie taip greit nesigeria. Bet paskui vis tiek plaudavau rankas ir tik jų viršų pasitepdavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 30, 19:16)
Ačiū, kažkaip juokinga pasidarė, nes šito bajerio dar nežinojau  biggrin.gif o kaip jos atrodo, ta prasme kokia pakuotė ar spalva  mastau.gif nes dar vistiek niekaip neįsivaizduoju bendro vaizdo  biggrin.gif

Na, jos guli prie guminių pirštinių, kur perkam tualetams šveisti wink.gif biggrin.gif Tikrai pamatysit. Iš Rimi šiuo metu turiu tokią geltoną dėžutę, kur 5 poros yra. Pačios pirštinytės, matosi, baltos/bespalvės ir plonos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2010 05 30, 19:35)
Merginos, pries tepant idegio krema jus kuna padrekinate drekinamuoju kremu ? Kaip jums pavyksta nugara tolygiai issitepti ?

Aš padrėkinu tik kulnus, alkūnes, riešus. Bet man problemų lygiai išsitepti nebūna. Jei sunkiau, tai nepakenktų ir vią kūną padrėkinti smile.gif Tada gal kiek lengvesnis įdegis bus smile.gif
O nugara...? g.gif Geras klausimas biggrin.gif Kiek pasiekiu, tiek patepu, bet ji pas mane natūraliai tamsesnė (nuo vasarų, matyt), tai tikrai jokio skirtumo nelieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 30 gegužės 2010 - 20:48
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 30, 09:35)
mergaites, o šito nesat bandžiusios?  4u.gif
St.Moriz

Apie sias ir kalbejau, labai geros idegio putos

QUOTE(naaringiux @ 2010 05 30, 10:14)
pasiknisus labiau, radau atsakymą, teks pirkti jas  biggrin.gif

dar žiūriu su blizgučiais yra, nebandėt tokio bigsmile.gif
St.Moriz glitz

Idomu kaip sios gaunasi galutiniame rezultate, noreciau pabandyti g.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 05 30, 18:29)
Tepantis pirštinėm rankos lieka baltos ar kaip? juk savaiminiu ir rankas reikia tept  g.gif

Pirstines naudoti butina, geriausiai tinka lateksines, o cia gali pasiziureti kaip taisyklingai issitepti :
Rankos

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 30, 19:50)
O nugara...?  g.gif Geras klausimas  biggrin.gif Kiek pasiekiu, tiek patepu, bet ji pas mane natūraliai tamsesnė (nuo vasarų, matyt), tai tikrai jokio skirtumo nelieka smile.gif

As darau taip:
Pilvas ir apatine nugaos dalis
Rankos ir virsutine nugaros dalis
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 spalio 2010 - 18:52
zodziu, supratau viena dalyka.. kad reikia pirkt ir ziuret ar tinka ar ne.. nes vieniem pvz tinka Nivea, kiti peikia, keikia ir t.t visiem skirtingai biggrin.gif jauciu bandysiu Garnier kur persikais kvepia arba Johnson 4u.gif
Atsakyti