Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(simaska @ 2009 05 06, 13:45)
norejau paklausti,o kaip daznai si kolystana kremuka naudoji?  blush2.gif 
drauge labai gyre loreal savaim.idegio krema,tik nepamenu tikslaus pavadinimo,bet jis tokioj bonkutej,kuri stove zemyn kamstuku,sviesios spalvos toks.. sake,labai geras,priekaistu nera,taciau jeigu nustoji teptis,tai po kurio laiko vistiek besiplaunant lieka demeliu.. na cia logiska istikruju,kitaip ir but negali..  ax.gif  unsure.gif  tai zinoma,kempine i rankas ir trini trini..  doh.gif  bigsmile.gif  o ar su situo tavuoju taip nebuna?  ax.gif

ant buteliuko parasyta, kad uztenka 1-2 kartus per savaite, bet as tepu mazdaug kas 2-3 dienas.sakau mano oda is prigimties siek tiek rusva, tai nelabai matosi jei pvz.viena karta i savaite tepuosi.ir kaip sakiau kadangi jis nelipnus ir labai greit susigeria, tai as vienu tepimu 2-3kartus issiteplioju(tepu su medicininem tom pirstinem, nes kitaip delnai baisus buna, kad ir po to nusiplaunu rankas mirksiukas.gif )o del nusiplovimo, tai nzn ar demem nueina, nes pastoviai ji tepu biggrin.gif
beje turiu dar californian sunless extender(lyg taip vadinasi doh.gif ),zodziu jis drekinantis ir siek tiek turi rudinanciu savybiu(kai oda ruda, ji reikia naudoti teisiog kaip kuno losijona, nes tipo jis ilgiau islaiko ta spalva, tai tarpais dar su juo pasitepu doh.gif lotuliukas.gif )
man atrodo zinau apie ka kalbi, bet sio neesu bandziusi...
esu girdejus, kad neblogas ''californian sunless bronzer''.drauge turejo,sake tokia naturali ruda spalva gaunasi.jis kazkada apie 70lt.kainavo, kaip ir tas kuri as turiu.tik sito irgi dar nebandziau, vis gailiu pinigu blush2.gif
Atsakyti
As dabar su Garnier tepliojuos smile.gif man jis vienas iš geresnių pagal kainą. nepalygini su jhonson ar nivea. Taip gan lygiai pasiskirsto, dėmių nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 05 09, 10:04)
va matai kokia tu saunuole,kad taip nuosirdziai tepliojiesi thumbup.gif  o man po keliu savaiciu nusibosta ir as ta kremuka itariu padeciau i lentyna..  blush2.gif Turiu tokia bjauria savybe,jog neturiu laiko ir kantrybes atlikineti to pacio veiksmo ilgeliau nei pora savaiciu..  lotuliukas.gif 
na bet jeigu tu taip be pertraukeliu tepi,tada tikiu,kad jis graziai ant kuniuko ir laikosi..  thumbup.gif

uoj patikek, as lygiai tokia pati doh.gif kalnas stovi visokiu priemoniu, kurios vos kelis kartus pranaudotos, arba net neispakuotos doh.gif
bet labai noriu vasara neatrodyti kaip balta varna, tai ir tepliojuos, pati savim stebiuosi, kad pabaigus viena buteliuka, pirkau kita thumbup.gif
kazkaip pagaunu azarta kartais lotuliukas.gif
Papildyta:
tik va vis norisi tos naturalesnes spalvos, tokios tikrai rudos, kazin kodel tie gamintojai negali ipilti RUDU, o ne ORANDZINIU dazu i tuos losijonus???!!!nu negi nera tokio, tikrai rudo???? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanely: 10 gegužės 2009 - 00:38
QUOTE(lelyte99 @ 2009 05 03, 08:47)
Naudoju Garnier losjona su idegio efektu, tai visai man patinka, lygiai pasiskirsto, grazi spalva smile.gif Bet viena problema:delnai ziauriai parudavo,atrodo kruopsciai nusiplaunu rankas po losjono bet vis tiek jie isigeria to kremo  g.gif Gal zinot kaip butu galima panaikinti ta ruduma nuo delnu?  doh.gif

QUOTE(Talete @ 2009 05 09, 09:50)
As dabar su Garnier tepliojuos  smile.gif  man jis vienas iš geresnių pagal kainą. nepalygini su jhonson ar nivea. Taip gan lygiai pasiskirsto, dėmių nelieka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi patinka Garnier, jau baigiu visą bankike, o ji tokia sakyčeu nemaža biggrin.gif Lengvai patepus tikrai orandžinė nebūnu schmoll.gif jau įgudus, tai tolygiai pasiskirsto spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as ir nusipirkau savaiminio įdegio kremą dove. Bet dar nebanziau. rolleyes.gif .Ka jūs apie jį manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 11, 14:20)
Sveikos  smile.gif as ir nusipirkau savaiminio įdegio kremą dove. Bet dar nebanziau. rolleyes.gif .Ka jūs apie jį manote? smile.gif

Smirda labai, gaunasi plėmais (bent man) ir spalva į oranžinumą. Žodžiu, nusipirkau, pabandžiau, taip ir stovi lentynoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 11, 16:53)
Smirda labai, gaunasi plėmais (bent man) ir spalva į oranžinumą. Žodžiu, nusipirkau, pabandžiau, taip ir stovi lentynoj doh.gif

kad pauoscius taip kvepia biggrin.gif as tai labai sviesu nusipirkau...reikes vis tiek isbandyti.gal nieko bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 11, 17:10)
kad pauoscius taip kvepia biggrin.gif as tai labai sviesu nusipirkau...reikes vis tiek isbandyti.gal nieko bus smile.gif

Pabandyk, nes man palyginus su Johnson's tai jis net LABAI skaniai kvepia ir nesakyčiau, kad gaunasi plemais, jeigu tik aišku padarytas prieš tai kūno šveitimas smile.gif
Atsakyti
na man is buteliuku daugelis savaiminiu kvepia, bet uztepus ant odos, po keliu valandu tokia smarve, net miegot negaliu doh.gif ir net po duso kita diena atrodo jauciu ta persekiojanti kvapa. tiesa tai budinga iskarto rudinantiems kremams, o tie kur kasdien reik teptis tai silpniau smirdi, bet neturiu as tiek kantrybes kasdien teptis ir vaiksciot valanda nuoga bijodama kur prisiliest, kazkoks kompleksas kad nusitrins ten tas kremas ir liks plemas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 05 11, 19:13)
na man is buteliuku daugelis savaiminiu kvepia, bet uztepus ant odos, po keliu valandu tokia smarve, net miegot negaliu doh.gif  ir net po duso kita diena atrodo jauciu ta persekiojanti kvapa. tiesa tai budinga iskarto rudinantiems kremams, o tie kur kasdien reik teptis tai silpniau smirdi, bet neturiu as tiek kantrybes kasdien teptis ir vaiksciot valanda nuoga bijodama kur prisiliest, kazkoks kompleksas kad nusitrins ten tas kremas ir liks plemas doh.gif

Tie, kurie palaipsniui rudina nenusitrina nuo prisilietimo smile.gif
Aš kai išsitepu tai po 5 minučių jau tikrai rengiuosi ir nieko neatsitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 11, 17:10)

Pauosčius jie beveik visi skaniai kvepia, bet praėjus kuriam laikui doh.gif Net ir dušas, o po jo tepliojimasis kvapniausiais kremais ne visada padeda schmoll.gif
Bet bandykit, gal jums kitaip bus smile.gif

QUOTE(Lyanna @ 2009 05 11, 18:19)
Pabandyk, nes man palyginus su Johnson's tai jis net LABAI skaniai kvepia ir nesakyčiau, kad gaunasi plemais, jeigu tik aišku padarytas prieš tai kūno šveitimas  smile.gif

Darydavau prieš tai kūno pylingą, bet vistiek atspalvis gaudavosi netolygus, gal čia tik aš nemokėjau tepti smile.gif
Atsakyti
Mergaites o kaip smarve panaikinat?Bandziau ir Loreal,Nivea,Johnsons,Garniers(pastarasisi purskiamas "mist" ko gero maziausiai smirdantis ir muzot nereikia) ir visi turi ta gumos smarve,kuri net po duso ir kito losjono niekur nedingsta doh.gif Gal tie ypac brangus nesmirdi??? g.gif As baltaode,tai man gerokai padirbeti iki gero atspalvio reikia,o kai silta po kasdienio tepimo pati sau taaaaip smirdziu doh.gif
Atsakyti