QUOTE(simaska @ 2009 05 06, 13:45)
norejau paklausti,o kaip daznai si kolystana kremuka naudoji?
drauge labai gyre loreal savaim.idegio krema,tik nepamenu tikslaus pavadinimo,bet jis tokioj bonkutej,kuri stove zemyn kamstuku,sviesios spalvos toks.. sake,labai geras,priekaistu nera,taciau jeigu nustoji teptis,tai po kurio laiko vistiek besiplaunant lieka demeliu.. na cia logiska istikruju,kitaip ir but negali..
tai zinoma,kempine i rankas ir trini trini..
o ar su situo tavuoju taip nebuna? 

drauge labai gyre loreal savaim.idegio krema,tik nepamenu tikslaus pavadinimo,bet jis tokioj bonkutej,kuri stove zemyn kamstuku,sviesios spalvos toks.. sake,labai geras,priekaistu nera,taciau jeigu nustoji teptis,tai po kurio laiko vistiek besiplaunant lieka demeliu.. na cia logiska istikruju,kitaip ir but negali..

ant buteliuko parasyta, kad uztenka 1-2 kartus per savaite, bet as tepu mazdaug kas 2-3 dienas.sakau mano oda is prigimties siek tiek rusva, tai nelabai matosi jei pvz.viena karta i savaite tepuosi.ir kaip sakiau kadangi jis nelipnus ir labai greit susigeria, tai as vienu tepimu 2-3kartus issiteplioju(tepu su medicininem tom pirstinem, nes kitaip delnai baisus buna, kad ir po to nusiplaunu rankas

beje turiu dar californian sunless extender(lyg taip vadinasi

man atrodo zinau apie ka kalbi, bet sio neesu bandziusi...
esu girdejus, kad neblogas ''californian sunless bronzer''.drauge turejo,sake tokia naturali ruda spalva gaunasi.jis kazkada apie 70lt.kainavo, kaip ir tas kuri as turiu.tik sito irgi dar nebandziau, vis gailiu pinigu