Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(simaska @ 2009 05 13, 13:11)
nu jo, ko tik nepadarai del to grozio,o ypac vasara..  thumbup.gif 
va del tos oranzines spalvos,tai velniai zino,kodel jie negali ideti rudesnes..  g.gif  cia jau sunku kazka ir sakyti.. gal kaip ant kurio kuno tas kremas isigeria,net nzn,nes nenaudoju.. bigsmile.gif  Tiesa,o kodel tu neini i soliariuma,ten gal rudziau gautumeis?  ax.gif

kai dirbau vienam salone, ten saviems soliariumas buvo nemokamai, gali eiti kiek nori, tai as ten daugiausia laiko ir praleisdavau doh.gif viena karta kai buvo pakeistos lempos, biski persikaitinau, luposi net oda, nuo to laiko ant kuno, t.y.ant pilvo ir krutines atsirado tokiu mazu baltu demeliu unsure.gif verysad.gif nestumo metu buvo dinge, o dabar vel atsirado, manau, kad tai baltme, dabar vengiu saules, o apie soliariuma isvis tik svajoju... angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif
istikro tai gal reiktu pas daktarus apsilankyti, gal kanors dziugaus pasakytu, gal visai nieko tokio, gal pagydoma...bet jeigu ne.... unsure.gif
uztai ir vargsu su tais savaiminiais... verysad.gif
kazkada saule ir vanduo buvo didziausi malonumai pasaulyje... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 14, 16:28)
Mergaitės aš čia gal ne į temą, bet tikiuosi kažkas padės. Gal kas naudojate servetėles, kurios suteikia atspalvį? Kaip poveikis, kokios firmos yra ir kur ieškoti? Su kremais man nesiseka, nes esu labai balta ir visada dryžiais gaunasi  doh.gif

as esu naudojus garnier, bet tik veiduj ir dekolte, tai man visai patiko, dar ant virsaus kai uzsitepu EZ tai labai graziai gaunasi wub.gif
reiktu gal kada visa kuna issitepliot, lyg kazkur metosi namie ju smile.gif
ir tikrai jokiu dryziu nebuna, man niekada nera pavyke tu dryziu padaryti, kazkaip visada tolygiai uzsitepu mirksiukas.gif
jei noriu ryskesnes spalvos tai tepu viena karta plonai, nu taip kad susigertu, po to pakartoju viena ar du kartus, o ne iskart storu sluoksniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliuke @ 2009 05 14, 08:56)
Deja siuo metu negyvenu Lietuvoje. Negaleciau pasakyti ar yra... ax.gif manau galima bandyti  pirkti online, jei nera Lt. O koki Dior naudoji? 4u.gif

Dior ten kremas rudos spalvos su tokiu blizgesiu trupuciuka 4u.gif

Lavera galima Lietuvoje nupirkti? Kazkaip negirdetas pavadinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 05 15, 08:21)
Lavera galima Lietuvoje nupirkti? Kazkaip negirdetas pavadinimas ax.gif

ne LT ner pirkti.. bet siais laikais int. pardese galima nusipirkt ir is uzsienio atsisiust
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės, gal kuri naudojo iš garnier purškiamą savaiminio įdegio kremą, bet jis tokiame flakone kaip dezodorantas aerozolinis. Kažin keliems kartams jo užtenka, ar lygiai tepasi, ar spalva ne oranžinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2009 05 18, 16:10)
4u.gif  Sveikos mergaitės, gal kuri naudojo iš garnier purškiamą savaiminio įdegio kremą, bet jis tokiame flakone kaip dezodorantas aerozolinis. Kažin keliems kartams jo užtenka, ar lygiai tepasi, ar spalva ne oranžinė? g.gif

jei kalbi apie ta dulksna(raso kad mist berods),tai man veidui labai patiko-nereikia trinti,tik uzsimerki ir purski.As pirkau sviesu,tai palengva tamsejo oda.Nepastebejau kad oranzinis butu,nes naudojau tik veidui ir dekolte mirksiukas.gif Tiesa ir kvapas persiku,daug maziau ta smarve jauciasi,bet jauciasi doh.gif
Siaip jo turetu trumpesniam laikui uztekti manyciau cool.gif
Atsakyti
Naudoju Lancome, tai labai geras: netepa rubu, nesmirda thumbup.gif ir svarbiausia netampu oranzine....
Atsakyti
Nu zinokit isbandziau ta dove savaimini pieneli, tai man jis geras netepa drabuziu, nesmirdejo ir svarbiausia ne orandzine esu smile.gif man gan patiko biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes merginos naudojancios savaiminio idegio kremukus 4u.gif
noreciau Jusu pasiteirauti, ypac kurios naudoja sias priemones veidukui smile.gif sakykit, ar savaiminio idegio kremai paspartina pigmentacija? g.gif nes turiu dove savaimini kremuka ir stovi nenenaudojamas nes bijau kad neatsirastu pigmentacija, nes arteja vestuves ir bijau priisdirbti doh.gif nes nuo soliariumo buvo vajej kaip veidukas ''isgrazintas''. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 05 22, 12:57)
sveikutes merginos naudojancios savaiminio idegio kremukus  4u.gif
noreciau Jusu pasiteirauti, ypac kurios naudoja sias priemones veidukui smile.gif sakykit, ar savaiminio idegio kremai paspartina pigmentacija?  g.gif  nes turiu dove savaimini kremuka ir stovi nenenaudojamas nes bijau kad neatsirastu pigmentacija, nes arteja vestuves ir bijau priisdirbti  doh.gif  nes nuo soliariumo buvo vajej kaip veidukas ''isgrazintas''.  smile.gif

nu neturetu.Neteko girdeti kad ka metytupigmentu nuo savaiminio.Soliariumas labai tiketina-UV spinduliai gali reaguoti su hormonais,su tam tikrais vaistais,ypac antibiotikais ir pan.Siulyciau pabandyti tarkim ant koju ar siaipmaziau matomoj vietoj ir paziureti ar reaguoja g.gif
Atsakyti
o galima pasiteirausiu kas ta pigmentacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 22, 16:36)
o galima pasiteirausiu kas ta pigmentacija? g.gif

nu moksliskai gal nepasakysiu,bet kai kuriem zmonem soliariume ar sauleje oda ismeto tamsesnem demem,ruozais.dazniausiai jos ilgainiui ismyksta,bet buna kad lieka visam laikui.
Atsakyti
4u.gif o sakykite kas bus,jai nusipirkciau koki dior,ar lancome sawaiminio idegio krema ir tepciau ji ant gan sausos weido odos,tai jauciu matytusi,kad kur sausa oda labiau patamses gal.. doh.gif
Atsakyti