Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(mr nobody @ 2009 05 23, 00:57)
4u.gif o sakykite kas bus,jai nusipirkciau koki dior,ar lancome sawaiminio idegio krema ir tepciau ji ant gan sausos weido odos,tai jauciu matytusi,kad kur sausa oda labiau patamses gal.. doh.gif

tai pries savaimini tepdama, patepk veida drekananciu kremu.. geriau bus..
Atsakyti
Aš tai negaliu iškęsti, kai reikia tas 15 min. vaikščioti neapsirengus, neturiu ką veikti ir šalta dar gun_bandana.gif fear.gif fear.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Šiandien aš ir nusipirkau Dove. Patinka tas kvapas, kai tik išsitepi, o po to atsiranda tradicinis kvapelis biggrin.gif . Čia pasiskaičiau įvairių epitetų tam kvapui. Mes su drauge tą kvapą įvardijam kaip myžaliukų biggrin.gif
Atsakyti
Kazin XEN TAN kremukas netepa rubu? gal isbandziusios pasidalintu patirtim? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man Yves Rocher savaiminio idegio purskiamas geriausias 4u.gif ir kvapas skanus, ir oda drekina, ir spalva grazi gaunas thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju veidui Biotherm self-tanning water,tai kvapas zudantis, kas nepernesa to kvapo geriau ir nepirkti, be to ji reikia naudoti atsargiai, nes tik daugiau ir jau visa oranzine
Atsakyti
Kiek esu bandziusi, geriausias pasirode is The Body Shop smile.gif
Atsakyti
O kaip faberlic savaiminio idegio kremai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 14, 15:28)
Mergaitės aš čia gal ne į temą, bet tikiuosi kažkas padės. Gal kas naudojate servetėles, kurios suteikia atspalvį? Kaip poveikis, kokios firmos yra ir kur ieškoti? Su kremais man nesiseka, nes esu labai balta ir visada dryžiais gaunasi  doh.gif

GARNIER serveteles veidui man labai patinka, graziai tepa, as naudoju ir kunui (kitokios truputi, irgi Garnier), taip pat graziai dengiasi, tik oda turi buti sudrekinta visada, nes sausesnes vietos labiau parustu siaip 4u.gif
Ju yra pirkti visuose PC biggrin.gif

O krema naudoju Payot veidui+kunui, labai juo patenkinta, kad lygiai ir svarbiausia naturalus atspalvis gaunasi thumbup.gif . Kvapas tai kaip visada doh.gif

Atsakyti
Noreciau merginos jusų paklausti ar kai buni išsitepusi savaiminiu oda įdega nuo saules? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1990 @ 2009 06 04, 13:00)
Noreciau merginos jusų paklausti ar kai buni išsitepusi savaiminiu oda įdega nuo saules? ax.gif  smile.gif

aisku kad idega
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 04, 13:04)
aisku kad idega

tai jau db ir man iskilo klausimas.. ax.gif sakai idega? as kazkaip galvojau,kad vistiek uzteptas savaiminis nemazai sumazina saules poveiki.. blush2.gif
Atsakyti