na siaip man mama padovanojo pora kart, jinai is savo masazistes pirko, kuri dirba kazkokiam salone taurageje

. na o internete radau stai ka
Spa Babor cosmetics
Juozapaviciaus g. 3-106, Vilnius
Tel. 8-5 233 94 26
El. paštas: sveta@violana.lt
aprasas:
Losjonas kūnui, su lengvu savaiminio įdegio efektu, kuris bus matomas maždaug po dviejų dienų naudojimo.
Naudojant šį losjoną jūs jausitės ir atrodysite, lyg po atostogų. Taip pat jis 24 val. intensyviai drėkina jūsų kūną, palikgamas saulės bučinukų pėdsakus.. Oda bus intensyviai aprūpinama drėgme, taps lygi, švelni it barchatas ir išlaikys lengvą švytintį atspalvį.
Idealiai tinka naudoti po soliariumo tam, kad oda neprarastų elastingumo, drėgmės, būtų intensyviai drėkinama ir ilgiau išliktų įdegis.
Su vertingais, natūraliais ingridientais, tokiais kaip: vitaminas E, aloe vera, pantenolis, migdolų aliejus, DHA + Flavonoide + Erythrulose - greitam ir tolygiam įdegiui.
cia raso, kad rezultatas po dvieju dienu naudojimo - asmeniskai man labai aiskus rezultatas jau ir po vieno karto
dar turiu baboro veido krema dienini(kvapas lb nepatinka tik), kazkoki prausikli su aliejuku. tik va esu tingine ir neprisiverciu reguliariai naudot

mama irgi turi daugiau sios kosmetikos - patenkinta sake visai