Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsiavietė "Viktorija" prie Vištyčio ežero

sveikutes 4u.gif is mano puses vienn tik geri atsiliepimai apie viktorija wub.gif 5 kartus berods ten buvom thumbup.gif pirma karta su dabartiniu vyru, (dar tada nevede buvom) savaite laiko palapinej gyvenom ant ezero kranto rolleyes.gif ech... smagu buvo

norejau paklaust gal kas turit kokius kontaktus zmoniu ar firmu kurios nuomoja vilas prie vistycio ezero? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2007 07 17, 17:24)
sveikutes  4u.gif  is mano puses vienn tik geri atsiliepimai apie viktorija  wub.gif  5 kartus berods ten buvom  thumbup.gif  pirma karta su dabartiniu vyru, (dar tada nevede buvom) savaite laiko palapinej gyvenom ant ezero kranto  rolleyes.gif  ech... smagu buvo

norejau paklaust gal kas turit kokius kontaktus zmoniu ar firmu kurios nuomoja vilas prie vistycio ezero?  g.gif

Pažiūrėk šiais adresiukais, tik priekyje www prirašyk. Sėkmės.
vilkaviskis.lt/turizmas/textai/informacija.htm
vilkaviskisinfo.lt/nakvyne.htm
Atsakyti
Na mes ir ketinam į Viktoriją važiuot, kambarių kainos surašytos, o kaip su maitinimo kainom, kiek maždaug kainuoja 1 dienos maitinimas (pusr. pirtūs vakar.) ir ar apsimoka juos užsisakyt, gal yra kur kitur netoli pavalgyt g.gif na mane domina konkrečiai maitinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 08 02, 10:52)
Na mes ir ketinam į Viktoriją važiuot, kambarių kainos surašytos, o kaip su maitinimo kainom, kiek maždaug kainuoja 1 dienos maitinimas (pusr. pirtūs vakar.) ir ar apsimoka juos užsisakyt, gal yra kur kitur netoli pavalgyt g.gif na mane domina konkrečiai maitinimas g.gif

Aš prieš važiuodama skaičiavau 50 Lt žmogui/parai (po 10 Lt pusryčiai ir vakarienė ir 20 Lt pietūs):
* pusryčiams kiaušinienė (turbūt iš vieno kiaušinio + kava arba arbata);
* pietums (apie 4 Lt siuba, ~9-15 antras patiekalas, 2 Lt sultys);
* vakarienė (~9-15 antras patiekalas arba desertas, 2 Lt sultys).
Bet būna šeimynų, kad vyrui reikia po du karštus antrus skaičiuoti.
Žinoma pasitaiko, kad išsirinkto patiekalo negamina, nes neturi kažkokio produkto. Būna, kad vienos rūšies (pvz., balta) duona baigiasi. Bet kur to nebūna.
Mums išėjo pigiau, nes pusryčiavome ir vakarieniavome kambaryje (atsivežę virdulį ir sumuštinių ar sausų pusryčių ir pieno, vaisių).
Siūlau imti be maitinimo, tada galėsite valgyti, ką išsirinksite iš valgiarasčio, o ne ką suplanavo virėjas. O kaina mažai skirsisnuo siūlomo Poilsio paketo, nes "apsistojus ilgiau negu vienai nakčiai, už kitą naktį taikoma 5 proc. nuolaida (iki 30 proc.). Nuolaida taikoma atsiskaitant iš karto už visą laikotarpį" (citata iš lankstuko gauto poilsiavietėje). Kai skambinsi rezervuoti (o tai būtina, jei nenori likti ant ledo) dar pasiklausk, ar ši nuolaida galioja.
Artimiausią barą žinau Vištytyje už 6 km, bet mes nebuvom. Iš kitos pusės, ar verta taip toli? Nebent dėl įvairovės.
Gal kiek padrikai parašiau, bet tikiuosi padės.
Sėkmės. Gal susitiksime, nes nuo pirmadienio atostogauju ir tikriausiai trauksim į Viktoriją.
Atsakyti
Mes ka tik grizome is VIKTORIJOS,taciau ispudziai visai nekokie. Visu pirma orai pasitaike ne visai sauleti, su lietumi. Keliavome su vaikais ,miegojome palapineje. Turejome tokius "gerus"kaimynus:girtas ,kad visa nakti nedave miegoti-chebryte prisigere,o is salia esancios masinos sklido viena ir ta pati daina. Vyras ejo kelis kartus raminti, bet jiems to uzteko tik kelioms minutems. Jokios tvarkos,jokios apsaugos! Diena tai vazinejo priziuretoja,kontroliavo. o nakti.... schmoll.gif . Ryta atejo prie musu vienas lenkas,kuris jau antra naktis be poilsio nuo triuksmo, nors poilsiavietes atmintineje aiskiai parasyta, kad negalima triuksmauti nuo 22 iki 8val. Pasiskundus,grazino 50lt. Nors tiek gerai.
Kadangi buvo saltoka,ejome i baseina. Is ten vyras su dukra isejo isgriauztomis akimis.Nezinia ko i ta baseina pripilta g.gif .Kadangi as su maziuku nenardziau, tai mums nieko.
Dar vienas dalykas, kuris padejo taska daugiau ten nevaziuoti,tai kad kai norejome pazaisti biliarda,administratore pareiske, kad sale uzrakinta,neranda rakto. O kai pasiteiravome, gal veliau galesime ten patekti, pareske, kad rakto tikrai neras ir net nesistenge atsiprasyti uz nepatogumus.
Taip kad ten vaziuoti niekam nesiulysime aggressive.gif bash.gif
Atsakyti
sveiki visi.
as taip pat prisijungsiu prie KRITIKOS "VIKTORIJOS" Kempingui bei jo vadovybei:
savininkui ponui Jašinskui + jo dukrai...
sia vasara turejau garbes organizuoti draugu vestuve ax.gif .
paciam baliukui drinks_cheers.gif uzsisakeme saliuke "Viktorijos" kempinge + skaitomus gerus 3 kambarius jauniesiems ir ju teveliams+medinius namukus,sveciu nakvynei.
dar pries pusmeti buvau ten nuvaziavusi susitarti del rezervavimo.man itin nepatiko,kad visas pokalbis ivyko tik prabegom,taciau vis delto likau patenkinta,kadangi buvo sutikta su visais musu pageidavimais biggrin.gif .
likus savaitei iki vestuviu,vel nupyskejau susitarti visas smulkmenas.o tada jau paaiskejo,kad sales,kuria buvau uzsisakiusi,deja negaliu gauti,mat jau per mazas sveciu skaicius gaunasi g.gif . tad buvo mums pasiulytos dvi iseitys:arba toje saleje svesti kartu su ten galesianciais lankytis sveciais,arba mes galime imti kita,mazesne,sale.
ok.gerai pamasciusi,sutikau,kad uzteks mums ir tos mazesnes saliukes,mat su svetimais svesti jau tikrai niekas nebenori,o kitos iseities nebeliko. verysad.gif
teko jau ir puosejai atsisakyti suplanuotu puosimu,uzsakytu geliu ir pan.,mat cia jau vel kitas planavimas gavosi verysad.gif .
pacia vestuviu diena atvykusi,gerai kad sumasciau,pries atiduodant sveciam raktus nuo kambariu,pirma nueiti ir pati isitikinti ju isvaizdumu,mat sveciai suvyko is visu lietuvos kampu,skirtingu uzsienio saliu,tad ir norejosi juos bent jau padoriai apnakvydinti.
nuejusi i kambarius,likau siaubingai nepatenkinta ju svara:kanalizacijos tvaikas is tualetu,atbulom rankom valyti dusai,kai kur net ir sirpstantis grybelis nuo dregmes bei prasto vedinimo,ne tik nesvarios,bet netgi ir apipelijusiu dugnu atsigerimui padetos stiklines blink.gif blink.gif blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ...........
deja,tuo momentu jau nieko pakeisti nebegalejau,o ir i mano nusiskundimus vadovybei,deja,taip ir niekas nereagavo verysad.gif .
nors maistu skustis nebegaliu,bet visa kita tikrai nepaliko jokio gero ispudzio ir tikrai nesiulyciau niekam organizuoti sventes ar atostogu "Viktorijos"Kempinge.
tuo paciu ir kitais klausimais pritariu kitiems,pareiskusiems savo kritika apie sia poilsiaviete ir tikrai ten niekas nepadarys visko,kad tik jusu poilsis butu kuo malonesnis,kaip kad jie reklamuojasi savo internetiniame puslapyje,mat net ne pats savininkas jusu ne neisklausys,tik pareiks,kad uz tokia kaina negalite nieko geresnio ir tiketis blink.gif (o kainos,mano nuomone,isties dideles)....

Atsakyti
Teko buti kelis kartus ir man smile.gif . Maistas tikrai prastas schmoll.gif , kambariai normalus. Bet uz tokia kaina man geriau poilsiauti varenoje ar moletuose prie ezerekiu. Man ten ir gamta grazesne
Pliusas Viktorijoje tas, kad yra baseinas, pirtys ir dziakuzi, bet tik tiek
Atsakyti
Taip,kempingas visada isliks vieta kur savaitgaliais daug zmoniu... man asmeniskai nepatinka.
Pasikuiciau internete ir radau-kas nori ramios vietos pailset-gal ir ne kempingas, bet sitas zmogus Vistycio miestelyje priima ir kambariuose, ir palapinėse, ir gyvenamojoje priekaboje-namelyje. Manau tokia poilsio forma geriau nei masiniai kempingai... sodyba neseniai atidare poilsiui. Kambariuose yra saldytuvai,indai, virduliai, elektrine viryklele, o kaina 50lt parai dviviecio. Yra ir stalai lauke padaryti, ežeras netoli - gal uz 50 metru. Galima issinuomuoti vandens dvirati, visokiu lauko zaidimu, sklype pazaist mini futbola. Zmoniu nebuna niekada daug nes seimininkas siekia saugoti poilsiaujanciu ramybe, riboja skaiciu.
Neseniai buvom, ten gyvena ir laukinis zuikis smile.gif vaikams labai patiko smile.gif
Siaip minusas tualetas lauke, maista reikai gamintis, bet su kempingais prie Vistycio nera ka lyginti ramybes atzvilgiu... kur tau girtas kaimynas nakti klauso muzikos kempinge o kur ramybe privacioj sodyboje... nepalyginsi
O Vistycio apulinkes tikrai labai grazios, yra pazintiniai takai, piliakalniai,etc.
adresas www.paspetra.com yra visa informacija.
Atsakyti
Vistycio gamta isties puiki, nenusakomas grozis, ir tas ezeras, tikrai labai smagu. Verta pamatyti thumbup.gif . Jeigu blogas oras, gali uzsukti Viktorijoje i baseina ir pirti. Po baseino akis, teisybe, tikrai labai grauzia... Bet irengta viskas moderniai.

Taciau aptarnavimas Viktorijoje tikrai ne koks. schmoll.gif
Administracija siuntineja viena kita, kai nueini pasiskusti, vercia beda vienas ant kito (mums prie valties toks berniukas padave ne tuos irklus, tai vadybinine sako: "niu, ir durnas jis" doh.gif , - manau, tai labai netaktiska prie klientu).

Gyvenome namukyje, kuriame taip pat apsigyveno ir peliu. verysad.gif Jos ryte pradejo krebzdeti (o as bijau ziauriai), uzlipo ant stalo, lindo prie maisto... Zodziu... Na, mes gyvenam tuose pigiausiuose namukuose lyg tai 70 lt parai. \
Uz sienos girdejau zmones irgi skundesi, kad kitais metais vaziuos i Paluse geriau, nes aptarnavimas daug geresnis. Tiesa, nakti triuksmas koks buvo, tai doh.gif
Atsakyti
sveiki,
ir as prisijungsiu prie Viktorijos kritikos g.gif
buvom si savaitgali,aisku orai nelabai pasiseke, gerai, kad nors penktadienis buvo neblogas ir nakti nelijo, nes mes is penktadienio i sestadieni nakvojome palapinese.
Gamta sutinku, labai grazi, bet aptarnavimas tai KOSMARAS!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Tik spejom atvaziuoti (buvom 2 seimos - be vaiku) tai pirmas klausimas buvo: "Jus svest atvykot ar pailset? pas mus negalima triuksmauti, muzikos leisti"
Is pradziu net issigandom, kad nebus galima net garsiau pakalbet, isivaizdavom kaip cia ramu..... bet greit pamatem kad viskas ne taip kaip atrodo..... buvo pilna vaiku (pasirodo kazkokios stovyklos tu vaiku)..... vakare nuejom pries 12val miegoti, vyrai aisku kaip vyrai iskart uzmigo be problemu, o as iki 4val ryto negalejau uzmigti nes is sales taip sklido muzika, kad palapines kilnojos doh.gif blink.gif
ryte atsikeliauskaudancia galva..... is sestadienio i sekmadieni buvom uzsisake namuka.... tai nuejau paklausti kada atsilaisvins - pasake kad apie 14val.... tada paklausiau kaip yra su muzika, kodel mums buvo sakyta kad negalima leisti, o cia per visa nakti skleides visas kaimas... (aisku as graziai paklausiau, kas nakti taip triuksmavo) tai spekit, man kazkokia varna pareiske "jei jum nepatinka as galiu dabar jus is cia isvyti" ir ziuri akis isputus i mane doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif
nu galvojau kad nuvirsiu vietoj....... kazkokia pacanke man akis draskyt pradejo..... tai negana to, ejom kas valanda klausti del to namuko kada atsilaisvins, tai vis isgirsdavom ta pati atsakyma kad uz valandos.... taip iki 17val nesulauke susikrovem daiktus ir isvaziavom.... gerai, kad salia (uz 2km) yra kita poilsiaviete "PUSELE".... ten nuvaziavom ir gavom namuka uz 100Lt (Viktorijoj 70Lt, bet ten kambarys namelyje, kur uz sienos dar kaimynu yra) o cia visas namukas mum vieniem! Ir aplinka man dar grazesne nei toj viktorijoj thumbup.gif
zodziu apsistojom Puselej ir galvos nesukom......
Bet kitais metai jau nebevaziuosim prie Vistycio (nebent i Pusele, nes ten visai nieko), geriau bandysim kur i Ignalinos puse, arba kaip visada i Moletus
Tai toks buvo musu sis nenusisekes savaitgalis - gerai tik tiek kad gera kompanija, tai atperka nepatogumus thumbup.gif
Atsakyti
o mes viskuo esame ir likome patenkinti, kaip ir jau nezinau kiek metu is eiles.... ir ezeras ir gamta ir kainos ir visa kita mus labai tenkina.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 08, 11:33)
o mes viskuo esame ir likome patenkinti, kaip ir jau nezinau kiek metu is eiles.... ir ezeras ir gamta ir kainos ir visa kita mus labai tenkina.

sveiki 4u.gif gal galit pasakyti kaip pasikeite maitinimas [kiek supratau jus daug kartu buvote] ir kokia siemet kaina?aciu
Atsakyti