sveiki visi.
as taip pat prisijungsiu prie KRITIKOS "VIKTORIJOS" Kempingui bei jo vadovybei:
savininkui ponui Jašinskui + jo dukrai...
sia vasara turejau garbes organizuoti draugu vestuve

.
paciam baliukui

uzsisakeme saliuke "Viktorijos" kempinge + skaitomus gerus 3 kambarius jauniesiems ir ju teveliams+medinius namukus,sveciu nakvynei.
dar pries pusmeti buvau ten nuvaziavusi susitarti del rezervavimo.man itin nepatiko,kad visas pokalbis ivyko tik prabegom,taciau vis delto likau patenkinta,kadangi buvo sutikta su visais musu pageidavimais

.
likus savaitei iki vestuviu,vel nupyskejau susitarti visas smulkmenas.o tada jau paaiskejo,kad sales,kuria buvau uzsisakiusi,deja negaliu gauti,mat jau per mazas sveciu skaicius gaunasi

. tad buvo mums pasiulytos dvi iseitys:arba toje saleje svesti kartu su ten galesianciais lankytis sveciais,arba mes galime imti kita,mazesne,sale.
ok.gerai pamasciusi,sutikau,kad uzteks mums ir tos mazesnes saliukes,mat su svetimais svesti jau tikrai niekas nebenori,o kitos iseities nebeliko.
teko jau ir puosejai atsisakyti suplanuotu puosimu,uzsakytu geliu ir pan.,mat cia jau vel kitas planavimas gavosi

.
pacia vestuviu diena atvykusi,gerai kad sumasciau,pries atiduodant sveciam raktus nuo kambariu,pirma nueiti ir pati isitikinti ju isvaizdumu,mat sveciai suvyko is visu lietuvos kampu,skirtingu uzsienio saliu,tad ir norejosi juos bent jau padoriai apnakvydinti.
nuejusi i kambarius,likau siaubingai nepatenkinta ju svara:kanalizacijos tvaikas is tualetu,atbulom rankom valyti dusai,kai kur net ir sirpstantis grybelis nuo dregmes bei prasto vedinimo,ne tik nesvarios,bet netgi ir apipelijusiu dugnu atsigerimui padetos stiklines

...........
deja,tuo momentu jau nieko pakeisti nebegalejau,o ir i mano nusiskundimus vadovybei,deja,taip ir niekas nereagavo

.
nors maistu skustis nebegaliu,bet visa kita tikrai nepaliko jokio gero ispudzio ir tikrai nesiulyciau niekam organizuoti sventes ar atostogu "Viktorijos"Kempinge.
tuo paciu ir kitais klausimais pritariu kitiems,pareiskusiems savo kritika apie sia poilsiaviete ir tikrai ten niekas nepadarys visko,kad tik jusu poilsis butu kuo malonesnis,kaip kad jie reklamuojasi savo internetiniame puslapyje,mat net ne pats savininkas jusu ne neisklausys,tik pareiks,kad uz tokia kaina negalite nieko geresnio ir tiketis

(o kainos,mano nuomone,isties dideles)....