Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsiavietė "Viktorija" prie Vištyčio ežero

QUOTE(Ar-And @ 2010 06 08, 17:50)
sveiki 4u.gif gal galit pasakyti kaip pasikeite maitinimas [kiek supratau jus daug kartu buvote] ir kokia siemet kaina?aciu

Sveikos,

nezinau ar baveiks, nes bankrotas šiai įmonei.
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2010 06 09, 09:54)
Sveikos,

aciu ,o gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2010 06 09, 08:54)
Sveikos,

Nesistebiu, nes kainos tikrai "užlenktos", bendravimas tragiškas. Tik gamta ten aplink graži. ax.gif
Atsakyti
o man pernai jau vistycio ezeriukas nelabai patiko,nes labai jau daug zoliu.o gal zinote koks ezeras dar yra vilkaviskio rajone(lyg).atsimenu karta buvau vaikystej,pasirode superinis -dugnas smeliukas,letai gileja rolleyes.gif .ar gali buti Paezeriu?klausimas vietinems.noreciau nuvaziuot nes tada paliko nepakartojama ispudi. ax.gif
Atsakyti
Pries kelis metus buvom, man patiko. Gyvenom triju vietu kambaryje jei gerai pamenu buvo mansardoje. Erdvus, patogus. Tualetas buvo bendras visam auskstui, o dusas kambaryje lyg g.gif Aplinka man patiko, grazu, ezere nesimaudem, bet valtimi ir dviraciais prisiplaukiojom, o siaip labai smagiai atsimenu ta isvyka smile.gif Del maitinimo, kadangi vaziavom su dideliu kolektyvu tai vietineje kavinukeje buvom tik vakare ir tai tik kavos, arbatos atsigerti tai apie ja kazin kokiu pastebejimu ir neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 05 liepos 2010 - 22:50
Buvom keturiese pareitais metais.
Žiauriai nepatiko, kaip viena forumietė rašė - bendravimas buvo tragiškas, admin atsiviepusi kažkokia, ko paklausi to negausi doh.gif
Maistas irgi prastas buvo, aplinka - na pusė velnio.
Išvada - ten niekada negryščiau schmoll.gif
Atsakyti
Buvau pries pora metu sitoje poilsiavieteje. Visumoje vertinu nekaip. Kaina kambariu visiskai neatitinka kokybes. emem tipo liuksa, tualetinio popieriaus teko prasyti du kartus, kad atnestu, kambarys prastas.

Mes tikrai nesame ispuiek zmones, bet uz tokius pinigelius yra tikrai geresniu vietu.
Atsakyti
As buvau labai neblogoj sodyboj prie Vistycio ezero labai ramu, poilsis nebrangus, niekada nebuna daug zmoniu idealus variantas seimoms su vaikais jei ka sudomintu galit zvilgtelt www.paspetra.lt
Atsakyti
QUOTE(P.M @ 2010 07 25, 22:19)
As buvau labai neblogoj sodyboj prie Vistycio ezero labai ramu, poilsis nebrangus, niekada nebuna daug zmoniu idealus variantas seimoms su vaikais jei ka sudomintu galit zvilgtelt www.paspetra.lt

Labas vakaras, o maista galima gamintis ir kokia kaina nakvynes, ten maciau akcija dabar vyksta kazin iki kada?
Atsakyti
QUOTE(P.M @ 2010 07 25, 21:19)

Ir prisiregistravot vien tam kad sia viena zinute parasyt biggrin.gif biggrin.gif Reklama g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 25 liepos 2010 - 21:52
buvom Viktorijoj,na kainos brangiau jau nei palangoj,siaip patiko,bet tiesiog nerialios kainos.
Atsakyti
temą į viršų - kas gero Viktorijoje, ar dirba dar šiemet g.gif g.gif g.gif
Atsakyti