Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsiavietė "Viktorija" prie Vištyčio ežero

užsisakėm- lekiam penktadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 07 12, 14:56)
užsisakėm- lekiam penktadienį thumbup.gif

gal galėtumėte grįžus pasidalinti įspūdžiais. Ankščiau važiuodavom, o dabar jau keli metai nebuvom. Atostogausiu rugpjūtį, tai Jūsų atsiliepimas padėtų apsispręsti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2011 07 12, 20:55)
gal galėtumėte grįžus pasidalinti įspūdžiais. Ankščiau važiuodavom, o dabar jau keli metai nebuvom. Atostogausiu rugpjūtį, tai Jūsų atsiliepimas padėtų apsispręsti.
4u.gif

sutarta thumbup.gif
Atsakyti
iš po Vištyčio visi išberti dabar grįžta, būkit atsargūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2011 07 13, 08:42)

gal vanduo žydi?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 07 13, 22:43)
gal vanduo žydi?

Girdėjau, kad ežere sieną demarkavo. Kažkokius plūdurus statė, gal kokį ŠŠŠŠ dugne sujudino.
Atsakyti
o mums labiau patinka poilsiavietė "Pušelė", šiemet dar daugiau čiuožynių, supynių vaikams, man ten daugiau grožio nei "Viktorijoje"
http://www.pusele.lt/
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2011 07 13, 08:42)

QUOTE(Juozelija @ 2011 07 14, 00:31)
Girdėjau, kad ežere sieną demarkavo. Kažkokius plūdurus statė, gal kokį ŠŠŠŠ dugne sujudino.

lotuliukas.gif ne siena kalta biggrin.gif tieisiog kasmet panašiu laiku "žydi" Vištyčio vanduo (mano seneliai gyvena netoli, tai gerai žinau), jei vandenyje pastebėsite plaukiojančius žalius rutuliukus, tai tikėtina, kad pabers po maudynių. Išvengti to, kiek pastebėjau galima nusiprausus po pasipliažinimo vandentiekio vandeniu.
Atsakyti
buvom pries gera savaite,vanduo tai baisus buvo...bet ka darysi,maudemes biggrin.gif ...ne vieno neisere...buvom puselej,be nakvyniu.
Atsakyti
O man "Viktorijoje" labai patinka, dažnai ten važiuojame ir praeitą savaitgalį su šeima buvome su nakvyne. Patiko namelis su patogumais, galima pietauti kavinėje, plaukioti vandens dviračiais, jei prastas oras galų gale galima į baseiną su saunom ir džekuzi eiti. Man ten thumbup.gif
Atsakyti
Oi ta Viktorija...
maistas tikrai šiaip sau,bet kentėt galima...
Aptarnavimas,padėk D... doh.gif
Kainos tikrai neattitinka kokybės...
Kambarių švara sakyčiau,kaip užtaikysi...
Atsakyti