Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 17, 17:44)
Na diplomo priedus, juk turejome juos gauti kartu su diplomu, bet negavome nes dar nebuvo atspausdine, kur yra surasyti visi musu pazymiai ir tt. Tad nueik iki centriinu pas sekretore, ji duos tau.
Koreles bus padarytos ir jas galima pasiimti nuo liepos 27 d, turejai i pasta gauti pranesima is podiplominiu stud centro.
Anspauda uzsisakiau ant kampo offise utenos stotele kur. kur k. Petrausko kryzuojasi su Savanoriais. As vakar uzsisakiau ir siandien pasiemiau.

Ar teisingai supratau, kad priedą reikia atsiimti dekanate pas sekretorę?
Kad kortelės bus tik nuo liepos 27d. gavau ir aš pranešimą į paštą. Antspaudą jau irgi pasiėmiau, dabar tik gaila, kad nėra kur naudot tongue.gif

QUOTE(Candela @ 2009 07 18, 00:05)
sveikos:)

Gal kuri nors is jusu odontologija studijuoja?Kokie atsiliepimai?

Sveika 4u.gif
Kad turbūt čia visos pas mus iš Medicinos fakulteto g.gif
O tu studijuoji odontologiją ar dar tik ruošiesi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 18 liepos 2009 - 22:24
As tik ruosiuos smile.gif Seip labai noreciau i VU odontologija istoti,nes Kaunas nelabai traukia,bet vistiek noriu pasiklausinet apie KMU odontologija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 18, 23:24)
Ar teisingai supratau, kad priedą reikia atsiimti dekanate pas sekretorę?
Kad kortelės bus tik nuo liepos 27d. gavau ir aš pranešimą į paštą. Antspaudą jau irgi pasiėmiau, dabar tik gaila, kad nėra kur naudot tongue.gif

Taip, teisingai supratai rolleyes.gif

O man idomu toks dalykas, sie numeriai kur gavome, jie galios visa gyvenima ir nesikiais, o anspaudas musu tai anot mano drauges negalioja ant receptu ir pan.
Ar cia kazka ne taip drauge suprato? Iskilo toks klausimelis vyresnems kolegems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 19, 18:47)
Taip, teisingai supratai  rolleyes.gif

O man idomu toks dalykas, sie numeriai kur gavome, jie galios visa gyvenima ir nesikiais, o anspaudas musu tai anot mano drauges negalioja ant receptu ir pan.
Ar cia kazka ne taip drauge suprato? Iskilo toks klausimelis vyresnems kolegems?  4u.gif

galioja ant receptu paprastu, t.y. nenarkotiniu ir nekompensuojamu vaistu smile.gif numeriukai irgi nesikeis smile.gif beje smagu juos gaut, bet siulymas juos naudot su protu biggrin.gif t.y.ligos istorijose smile.gif o panaudosit tai sociai-tuoj visom bobutem , giminem, draugem receptu prireiks smile.gif
beje gal jau turim nauju rezidenciu, kur istojot?
as tai jau nebegaliu sulaukt atostogu-liko savaite... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 19, 17:47)
Taip, teisingai supratai  rolleyes.gif

Ar cia kazka ne taip drauge suprato? Iskilo toks klausimelis vyresnems kolegems?  4u.gif

Aišku, kad antspaudai galioja, kaip gali negaliot g.gif Ir kaip kukse jau sakė, numeriukas visą laiką išliks tas pats smile.gif

Reiks nueit kada ir man tą priedą pasiimt.

QUOTE(kukse @ 2009 07 19, 18:19)
galioja ant receptu paprastu, t.y. nenarkotiniu ir nekompensuojamu vaistu smile.gif numeriukai irgi nesikeis smile.gif beje smagu juos gaut, bet siulymas juos naudot su protu  biggrin.gif t.y.ligos istorijose smile.gif o panaudosit tai sociai-tuoj visom bobutem , giminem, draugem receptu prireiks smile.gif
beje gal jau turim nauju rezidenciu, kur istojot?

Receptų jau visiem reikėjo, kai antspaudų neturėjom ir dar net baigę nebuvom doh.gif biggrin.gif

Ar atostogas pats pasirenki ar kada duoda, tada eini? g.gif
Kiek laiko atostogausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 19 liepos 2009 - 19:42
QUOTE(Finna @ 2009 07 19, 20:42)
Aišku, kad antspaudai galioja, kaip gali negaliot g.gif Ir kaip kukse jau sakė, numeriukas visą laiką išliks tas pats smile.gif

Reiks nueit kada ir man tą priedą pasiimt.
Receptų jau visiem reikėjo, kai antspaudų neturėjom ir dar net baigę nebuvom doh.gif  biggrin.gif

Ar atostogas pats pasirenki ar kada duoda, tada eini? g.gif
Kiek laiko atostogausi?

na gali issidalinti atostogas smile.gif tik pirmais metais turi per liepa ir rugpjuti paatostogaut, o atostogu tai 5 sav thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 19, 19:19)
galioja ant receptu paprastu, t.y. nenarkotiniu ir nekompensuojamu vaistu smile.gif numeriukai irgi nesikeis smile.gif beje smagu juos gaut, bet siulymas juos naudot su protu  biggrin.gif t.y.ligos istorijose smile.gif o panaudosit tai sociai-tuoj visom bobutem , giminem, draugem receptu prireiks smile.gif

Aisq, dekoju uz atsakyma smile.gif Taip, tikrai smagu pagaliau matyti prie savo pavardes gyd...
Dar antspaudo neturejau, o jau receptu visiems reikejo.
Kaip smagu atostogaut, o mums jau jos baigias, prasides darbai...
Papildyta:
QUOTE(kukse @ 2009 07 19, 21:35)
na gali issidalinti atostogas smile.gif tik pirmais metais turi per liepa ir rugpjuti paatostogaut, o atostogu tai 5 sav  thumbup.gif

5 sav atostogu, tai cia priklauso metams tiek r jas sau issidalini per visus metus kaip nori, isskyrus pirmus metus rezidenturos? Ar taip supratau? 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 20, 10:49)
Aisq, dekoju uz atsakyma  smile.gif Taip, tikrai smagu pagaliau matyti prie savo pavardes gyd...
Dar antspaudo neturejau, o jau receptu visiems reikejo.
Papildyta:
5 sav atostogu, tai cia priklauso metams tiek r jas sau issidalini per  visus metus kaip nori, isskyrus pirmus metus rezidenturos? Ar taip supratau?  4u.gif ?

teip teip supratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 20, 13:56)
teip teip supratai biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 19, 20:35)
na gali issidalinti atostogas smile.gif tik pirmais metais turi per liepa ir rugpjuti paatostogaut, o atostogu tai 5 sav  thumbup.gif

Kaip fainai, kokios ilgos atostogos ax.gif

QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 20, 09:49)

Teoriškai, mums atostogos baigiasi, bet tikiuosi praktiškai jos dar metus prasitęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 20 liepos 2009 - 13:38
QUOTE(Finna @ 2009 07 20, 14:37)
Teoriškai, mums atostogos baigiasi, bet tikiuosi praktiškai jos dar metus prasitęs biggrin.gif

O tai jau tik nuo taves ir darbovietes priklausys mirksiukas.gif
Man buvo ir atostogu, ir labai mielo darbo, ir labai sunkiu naktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 07 20, 21:46)
O tai jau tik nuo taves ir darbovietes priklausys mirksiukas.gif
Man buvo ir atostogu, ir labai mielo darbo, ir labai sunkiu naktu smile.gif

Pasirinkau ten, kur žmonės sako, kad būna atostogos, todėl ir tikiuosi, kad jos bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 20 liepos 2009 - 21:51