Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(Finna @ 2009 07 20, 22:50)
Pasirinkau ten, kur žmonės sako, kad būna atostogos, todėl ir tikiuosi, kad jos bus biggrin.gif

o as galiu pradziugint, kad ir per rezidentura nepervargsit (isskyrus tam tikras specialybes), o va planuojancioms stot, kur pirmi metai bus terapija, tai pailsesit ir dar pora meteliu smile.gif aisku, norincioms dirbt,tai ir internatura bei rezidentura leis pasireksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 21, 05:44)
o as galiu pradziugint, kad ir per rezidentura nepervargsit (isskyrus tam tikras specialybes), o va planuojancioms stot, kur pirmi metai bus terapija, tai pailsesit ir dar pora meteliu smile.gif aisku, norincioms dirbt,tai ir internatura bei rezidentura leis pasireksti  biggrin.gif

blink.gif
nu jau kur pirmi metai terapija, tai man tragedija kazkokia, visiskai nesutikciau su tavim, kad nepavargsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 07 20, 22:46)
O tai jau tik nuo taves ir darbovietes priklausys mirksiukas.gif
Man buvo ir atostogu, ir labai mielo darbo, ir labai sunkiu naktu smile.gif

O kur atlikai praktika?
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 21, 13:25)
O kur atlikai praktika?

Dali vienoje apskrities ligonineje, o kt. dali - rajono ligoninej. Tai toje rajonineje ir buvo siek tiek atostogu:)
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 07 21, 16:52)
Dali vienoje apskrities ligonineje, o kt. dali - rajono ligoninej. Tai toje rajonineje ir buvo siek tiek atostogu:)

manau jei labai didelio noro atostogaut turesi, tai tikrai bet kurioj ligoninej sugebesi paatostogaut-yra tokiu gabumu turinciu zmoniu smile.gif aisku jei ka traukia klinikos, tai nereikia noret, kad nepasinaudos popieriuku rasymui terapijoj smile.gif na bet cia ne mano patirtis, o kolegu pasakojimai. vilniuj tai terapija vieningai -atostogos rezidenturos metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 19, 19:19)
galioja ant receptu paprastu, t.y. nenarkotiniu ir nekompensuojamu vaistu smile.gif numeriukai irgi nesikeis smile.gif beje smagu juos gaut, bet siulymas juos naudot su protu  biggrin.gif t.y.ligos istorijose smile.gif o panaudosit tai sociai-tuoj visom bobutem , giminem, draugem receptu prireiks smile.gif
beje gal jau turim nauju rezidenciu, kur istojot?
as tai jau nebegaliu sulaukt atostogu-liko savaite... thumbup.gif

sveika :)ash shiemet istojau i rezidentura 4u.gif istojau ten kur ir norejau 4u.gif busiu ginekologe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluteR @ 2009 07 21, 20:42)
sveika :)ash shiemet istojau i rezidentura 4u.gif istojau ten kur ir norejau  4u.gif busiu ginekologe thumbup.gif

sveikinu! papasakok kaip ten viskas buvo? kaip tas motyvacinis? ar daug norinciu siemet buvo? nes mane ir domina ax.gif viska viska papasakok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluteR @ 2009 07 21, 19:42)
sveika :)ash shiemet istojau i rezidentura 4u.gif istojau ten kur ir norejau  4u.gif busiu ginekologe thumbup.gif

didziausi sveikinimai ! 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif 4u.gif i pokalbi atejo gal 25 zmones, nemazai kiek zinau rashe 1 vieta. pokalbis buvo labai malonus. priesh ieinant perskaite mano laishka ir tada paklausinejo kodel noriu, kokius darbus darius, apie mane shiek tiek ir dar klausimelis ne i tema doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluteR @ 2009 07 21, 23:41)
aciu  smile.gif  4u.gif i pokalbi atejo gal 25 zmones, nemazai kiek zinau rashe 1 vieta. pokalbis buvo labai malonus. priesh ieinant perskaite mano laishka ir tada paklausinejo kodel noriu, kokius darbus darius, apie mane shiek tiek ir dar klausimelis ne i tema  doh.gif  smile.gif

ir ka atsakei,kodel nori? kas ten komisijoj sedi? gal turi savo laisko pvz? o bureliui seniai priklausai,daug darbu padarius? nepyk,uz tiek daug klausimu ax.gif ,bet viskas labai idomu,nes noriu ivertint savo galimybes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 07 21, 16:52)

Tai cia internatura ar rezidentura?
Papildyta:
QUOTE(sauluteR @ 2009 07 21, 19:42)

Sveikinu istojus i norima specialybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 21, 05:44)
o as galiu pradziugint, kad ir per rezidentura nepervargsit (isskyrus tam tikras specialybes), o va planuojancioms stot, kur pirmi metai bus terapija, tai pailsesit ir dar pora meteliu smile.gif aisku, norincioms dirbt,tai ir internatura bei rezidentura leis pasireksti  biggrin.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2009 07 21, 08:31)
blink.gif
nu jau kur pirmi metai terapija, tai man tragedija kazkokia, visiskai nesutikciau su tavim, kad nepavargsit smile.gif

Gal Vilniuj kitokia tvarka, bet klinikose, kiek mačiau, vidaus ligų rezidentai nespėja visur lakstyt, rašyt, ligoninėj ilgai užsibūna kol sutvarko visas dokumentacijas, daro pristatymus ir t.t. O ir patys rezidentai pasakojo, kad vargsta ir laukia kada tie du metai pasibaigs ir pradės mokytis jau grynai savo specialybės dalykus unsure.gif

QUOTE(sauluteR @ 2009 07 21, 18:42)

Sveikinu įstojus į norimą specialybę thumbup.gif 4u.gif

saulyte84, ar matei, kad mums reikia naujas dvišales sutartis pasirašyt? doh.gif

Atsakyti