Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

Kaip įdomu pasiskaitinėt,kaip jums sekasi. Net baltas pavydėlis suėmė,atrodo,taip smagu o man dar tiek daug liko lotuliukas.gif
O kaip ten su tuo rinkimusi buvo? Daugmaž visi,kur norėjo išsiskirstė,ar buvo kokių labai populiarių vietų? Ar mum į vilnių galima?

Apie rezidentus labai įdomu būtų ką nors išgirst ir jaunuomenei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 10 rugpjūčio 2009 - 21:16
QUOTE(Selija @ 2009 08 10, 21:15)
Kaip įdomu pasiskaitinėt,kaip jums sekasi. Net baltas pavydėlis suėmė,atrodo,taip smagu o man dar tiek daug liko lotuliukas.gif
O kaip ten su tuo rinkimusi buvo? Daugmaž visi,kur norėjo išsiskirstė,ar buvo kokių labai populiarių vietų? Ar mum į vilnių galima?

Nebe daug jau ir tau, greit prabėgs tas laikas, nepastebėsi irnesakyk.gif Man nuo trečio kurso tie metai prabėgo žaibiškai smile.gif
Su internatūros rinkimusi buvo taip, kad iš pat pradžių ne visai visi papuolė ten, kur norėjo, bet per papildomą priėmimą vietų buvo ir perstojo žmonės ten, kur norėjo smile.gif Populiariausi šiemet buvo Kaunas, Jonava, Alytus (šituos pirmiausia išgraibstė), Klaipėda, Marijampolė, Kėdainiai, Šiauliai, Panevėžys. Mums į Vilnių nėra vietų, bet arčiausiai yra Širvintos, tai vilniečiai taikė į Širvintas, Ukmergę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 rugpjūčio 2009 - 00:05
QUOTE(Finna @ 2009 08 09, 20:38)
Sveikos smile.gif Vis tingėjau atrašyt blush2.gif
Internatūra sekasi geriau nei įsivaizdavau ir tikėjausi thumbup.gif Visi labai draugiški ir geranoriški. Jau pačią pirmą dieną pasakė, kad galim eiti į kokį norim skyrių, kur mums įdomu, nesvarbu kur tuo metu turėtume būti ir, kad niekada niekam dėl to problemų nebuvo smile.gif Budėjimai neprivalomi ir budėti gali eiti jei pats labai nori ir tau labai įdomu. Jei ne, tada ne smile.gif Kasdien eiti nereikia, išvis ten man pasirodė, kad nelabai įdomu kam, ar mes ateinam, nes ir kai eini ten, kur tau įdomu, tai sunku atrinkt kas kur turėtų būti ir ar visi yra biggrin.gif Jei nori pasireikšti ir kažką daryti- visos galimybės yra, nori asistuoti operacijai- asistuoji (bet rimtai, ne taip kaip klinikose ten tik ant juoko pastovėdavom), nori siūti- siuvi, nori dar kažką- visada prašom. Į priimamąjį leidžia eiti ir ligonius priiminėti vieniems, be jokių kitų gydytojų smile.gif Išvis dėl gyd. bendravimo ir pasitikėjimo aš bent jaučiuosi taip, lyg Alytaus ligoninėj jau dirbčiau kokį dešimtmetį biggrin.gif Dar mes su kolegom pašnekėjom, kad gaunam čia daryti (aišku, jei norim, kas nenori, gali nedaryti nieko) daugiau negu nebe pirmų metų rezidentai klinikose. Ir man smagiausia, kad nėra jokio streso (nes aš dažnai pramiegu rytais) dėl laiko, jei į ligoninę nueini 8val. gerai, jei 9val. irgi, jei 10val. irgi taip pat gerai biggrin.gif Ir išeini tada kai sugalvoji, nereikia nieko klausti ar prašyti, tiesiog nueini persirengi, sakai viso gero ir pro duris thumbup.gif
Nežinau, gal dar kažkas ir pasikeis, bet dabar labai džiaugiuosi ir atrodo, kad Alytuje internatūra buvo geriausias pasirinkimas ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip buvo smile.gif, viskas, ka aprasei tip top smile.gif
uztai man ir patiko, kad ne kaunas. nu su juo lyginti negaliu, nes pati nebuvau, bet is kalbu tai tikrai ne kaune lengviau smile.gif. kaune nori savo darbus tau uzkrauti, tu cia mazdaug $ vos ne kaip gyd. gauni, tai ir varyk, visi jau labai tu $ pavydi, to sukakoto (atsiprasau) tukstantelio...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 08 11, 07:42)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip buvo smile.gif, viskas, ka aprasei tip top smile.gif
uztai man ir patiko, kad ne kaunas. nu su juo lyginti negaliu, nes pati nebuvau, bet is kalbu tai tikrai ne kaune lengviau smile.gif. kaune nori savo darbus tau uzkrauti, tu cia mazdaug $ vos ne kaip gyd. gauni, tai ir varyk, visi jau labai tu $ pavydi, to sukakoto (atsiprasau) tukstantelio...

Aha drinks_cheers.gif Mes per mokslus visą laiką girdėdavom tą pavydo gaidelę dėl rezidentų. Irgi vyravo toks požiūris- gauna pinigus, tai tegul dirba atitinkamai doh.gif Negerai, kai į tave žiūri tik kaip į nemokamą darbo jėgą, kuriai galima užkrauti bet kiek ir bet ko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos KMU studentes,

As norejau paklausti, gal jus zinote ka nors apie ''laisvuosius klausytojus''. Kaip galima juo tapti ir ar daug tokiu yra KMU universitete? Kur man kreiptis, kad galeciau bent koki prasyma uzpildyt? dekui.
Atsakyti
O tu finna zadi intensyviai mokytis ir praktikuotis? Ar labiau pailset siais metais nori?
Ir ar gydytojai nori papasakot, ar labiau matosi,kad visgi norėtų,jog aplink nesitrintumėt?

QUOTE(Šwystė @ 2009 08 11, 15:56)
Sveikos KMU studentes,

As norejau paklausti, gal jus zinote ka nors apie ''laisvuosius klausytojus''. Kaip galima juo tapti ir ar daug tokiu yra KMU universitete? Kur man kreiptis, kad galeciau bent koki prasyma uzpildyt? dekui.

Sveika nesu girdėjus nė apie vieną tokį g.gif Jei nori sudalyvaut paskaitose,tai pirmus tris metus srautines paskaitos yra kaip ir atviros, niekas is destytoju nezino,ar tu studentas,ar ne, antrus trečius metus kaip tik džiaugiasi,kad bent kas ateina,nes entuziastu beveik nebelieka.
Taip kad,jei turi kokiu pazistamu jie tirkai gali tave nusivesti. Va,jei nori sitaip studijuot,tai tada geriau klausk KMU centriniuose rumuose (mickeviciaus 9) ten yra medicinos dekantas,arba pasiskambink- visi kontaktai yra kmu.lt puslapy wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 08 10, 21:13)
Aš neklausiau ar leidžia, nes esu suaugęs žmogus ir pati sprendžiu ką daryt, o ko ne smile.gif MB irgi dirba Kns, bet nutarė važinėti, nes atstumas toks, kad važiavimas užima tiek pat laiko, kiek ir nuvažiuoti iš vieno Kauno miesto galo iki kito.
Kadangi esi nestuke.gif tavo truputį kitokia situacija, be to, visi renkamės tai, kas mums atrodo geriausia ir priimtiniausia 4u.gif Svarbu, kad būtų gerai taip, kaip kiekvienas
pasirinkom smile.gif Aš irgi nei kiek nesigailiu (manau, kad niekas nesigaili, juk ir rinkomės ten kur norėjom), jei reiktų rinktis iš naujo, vėl sakyčiau Alytus biggrin.gif
Kažin kaip rezidentėms šiemet sekasi? Kažko labai tylios g.gif Ypač įdomu kaip naujoms rezidentėms sekasi bigsmile.gif

Na tiesiog vyras vienos nestuke.gif isleisti gyventi kitame mieste ar vazineti kur toliau, nenori, bijo del musu, bet ir pati be vyro nenoreciau - na ka darysi isikibom vienas i kita 4u.gif
Tikrai tu teisi, kiekvienas renkasi pagal savo situacija, kaip kam geriau, juk visiems nebus taip pat viskas...

Na tikrai kaip rezidentams sekas siemet, ypac pirmuju metu, pasidalinkite savo ispudziais?
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2009 08 11, 08:42)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Pas mus irgi taip buvo smile.gif, viskas, ka aprasei tip top smile.gif

Del to pavydo, tai tikrai nesu girdejus, bent jau del internu, o va del rezidentu, kad tipo jie gauna daugiau nei eiliniai gydytojai, tai sita esu girdejus, kaip piktinosi ir ne tik is gyd bet ir is vadoves hemu prie pat manes.
Kiek esu girdejus kalbu, kai kas ir kns sugeba paatostogaut, o kai kas aria, gal tai priklauso nuo gydytoju, pas kuriuos papuola, ir ju poziurio i internus.
As nei giriu kns, nei peikiu, tieisog yra visokiu nuomoniu, dar tik pradzia, gal viskas pasikeis, priklausys nuo to su kokiais gyd teks susidurti.
Pavydo visur pilna, ir visada jo bus... Cia sito tai niekas nepakeis, visokiu zmoniu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šwystė @ 2009 08 11, 14:56)
Sveikos KMU studentes,

Manau, kad KMU nėra tokių g.gif Bet, aišku, geriau pasiklausti centriniuose rūmuose arba pasiskambint ir tiksliai susižinoti, kaip ir Selija sakė smile.gif Žinau, kad KTU yra laisvų klausytojų, bet KMU apie tokį dalyką niekad negirdėjau schmoll.gif

QUOTE(Selija @ 2009 08 11, 15:30)
O tu finna zadi intensyviai mokytis ir praktikuotis? Ar labiau pailset siais metais nori?
---
Ir ar gydytojai nori papasakot, ar labiau matosi,kad visgi norėtų,jog aplink nesitrintumėt?
---
Va,jei nori sitaip studijuot,tai tada geriau klausk KMU centriniuose rumuose (mickeviciaus 9) ten yra medicinos dekantas,arba pasiskambink- visi kontaktai yra kmu.lt puslapy wink.gif

Intensyviai nežadu, šiemet noriu pailsėti. Nuo pat pradžių galvojau, kad šiais metais noriu atostogų, nebenoriu keltis kas rytą anksti, į ligoninę vaikštinėti kasdien, budėti ir pan. dėl to ir rinkausi Alytų, nes iš pernai ir užpernai buvusių internų girdėjau, kad ten to nedaryti puikiai pavyksta biggrin.gif
Bet ir išmokti smagu, nes yra tam puikios galimybės- gydytojai tikrai geranoriški, net neįsivaizdavau, kad gali šitaip būti. Jei prieini kažko paklausti, tai pasakoja pasakoja, aiškina, rodo. Vieną kartą gal daugiau nei valandą kažką besiaiškinant prasėdėjom. Atrodo, kad vien per tą savaitę nemažai išmokau ir pamačiau, naujų dalykų sužinojau. Be to, kai atmosfera tokia, gaunasi paradoksas, kad pats nori eiti biggrin.gif net jei ir laisvai to gali nedaryt, nes labai smagu ryte susėsti visiems prie puodelio kavos, pajuokauti, TV pažiūrėt ax.gif Sakau, ten jaučiuosi tokia sava, kaip namie smile.gif
Tikiuosi viską suderinti- ir pailsėti gerai prieš rezidentūrą, ir išmokti, pamatyti iš arti kas man įdomu smile.gif
---
Gydytojai kaip tik atrodo, kad nori, jog trintumėmės aplinkui biggrin.gif Nes būna sėdi kažkuo užsiėmęs, ir jau girdi, šaukia: kur jūs, ateikit kavos gert ir sumuštinių ragaut thumbup.gif
---
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 rugpjūčio 2009 - 19:21
sveikos, na rezidentai kai kurie atostoguja ir neturi nauju ispudziu smile.gif (bent apie rezidentura).
as i KMU ne uz ka grizti nenoreciau, labai dziaugiuos pasirinkimu VU, taciau aisku mokslo as palyginti negaleciau..
apie laisvuosius klausytojus manau, kaip FINNA kad ju KMU tiesiog nera,
beje-ilsekites per internatura, jei tik proga yra!
Atsakyti

saulyte issiunciau tau info i pasta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukse: 12 rugpjūčio 2009 - 20:44
Gal turite kokių atsiliepimų apie pirmą bendrabutį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2009 08 12, 23:06)
Gal turite kokių atsiliepimų apie pirmą bendrabutį?  4u.gif

Nei viename bendrabuti negyvenau studiju metais, tai nieko padet negaliu, gal kitos koleges papasakos.
Kaip suprantu istojai i medicina siais metais? Tada sveikinu prisijungus prie musu rolleyes.gif
Atsakyti