Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(kimono @ 2009 07 23, 10:45)
Sveikos.Norėjau jūsų visų,kaip patyrusių eksperčių teirautis biggrin.gif Pati šiais metais įstojau į mediciną.Nemokamą.Na ir iš karto  užklupo mane klausimų lavina, kuriuos norėčiau aptarti su jumis ax.gif Visų pirma: internatūra yra integruota į šeštą kursą?Ties šešto kurso baigimu skaitysis, kad aš baigiau bakalaurą medicinos?Kokius egzaminus šeštam kurse reikės laikyti(nes kiek žinau yra kažkoks valstybinis ir nacionalinis)?Ar daug studentų šių egzaminų neišlaiko?Pagal ką spręs,ar į rezidentūrą papulsime mokamą ar nemokamą(nes tikriausia kaip žinia, dėl mokslo reformos liko tik visiškai finansuojamos valstybės vietos, arba visiškai mokamos)?Kiek studentų iš kiek paprastai papuola į visiškai nemokamą rezidentūrą?Na pradžiai tikriausia tiek blush2.gif

Sveika prisijungus prie musu.
Dar tau daug laiko iki baigimo, gali viskas keistis ir tai labai zinant musu univera, tad nesijaudink, dziaugis likusiomis atostogomis smile.gif
Atsakyti
Kimono,aš kiek žinau, įstoję į nemokamą/mokamą nebūtinai ten ir liks, nes kas du metai bus rotacijos ir ta puse ,kuri mokysis blogiau, uz sekancius metus tures susimoket, o ta puse ,kuri mokysis geriau netures moket. Ir i rezidentūrą neabejoju,kad taip pat skirstys- pagal vidurki visu metu, reikiamu pazymiu tai rezidenturai, valstybinio ir nacionalinio wink.gif
Ar sunku buvo įstot? Didelis šiemet konkursas?

Sveikinu,kas įstojo į norimą rezidentūrą thumbup.gif thumbup.gif Ypač šiais neramiais laikais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 23 liepos 2009 - 17:27
QUOTE(Selija @ 2009 07 23, 17:23)
Kimono,aš kiek žinau, įstoję į nemokamą/mokamą nebūtinai ten ir liks, nes kas du metai bus rotacijos ir ta puse ,kuri mokysis blogiau, uz sekancius metus tures susimoket, o ta puse ,kuri mokysis geriau netures moket. Ir i rezidentūrą neabejoju,kad taip pat skirstys- pagal vidurki visu metu, reikiamu pazymiu tai rezidenturai, valstybinio ir nacionalinio wink.gif
Ar sunku buvo įstot? Didelis šiemet konkursas?

Skaičiau, kad konkursas didelis, įstot darosi vis sunkiau, nes pastaraisiais metais medicina labai populiari ir daugiau žmonių stoja.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 24, 07:53)
Skaičiau, kad konkursas didelis, įstot darosi vis sunkiau, nes pastaraisiais metais medicina labai populiari ir daugiau žmonių stoja.

na bet stojanciu skaiciu reikia mazinti, nes dabar jau paruosiama tiek gydytoju, kad nelieka nieko kito kaip emigruoti. mazai spacialybiu kuriu truksta didiesiems miestams, o i rajonus niekas nenori vaziuoti. pvz vilniuj darba jau sunku rast, kaunas ir klaipeda taip pat pripildytos vietos...
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 07 30, 19:55)
na bet stojanciu skaiciu reikia mazinti, nes dabar jau paruosiama tiek gydytoju, kad nelieka nieko kito kaip emigruoti. mazai spacialybiu kuriu truksta didiesiems miestams, o i rajonus niekas nenori vaziuoti. pvz vilniuj darba jau sunku rast, kaunas ir klaipeda taip pat pripildytos vietos...

Ir tu galvoji apie emigravimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 30, 23:33)
Ir tu galvoji apie emigravimą? smile.gif

nezinau, dabar dar rezidentura, tai busiu cia, o kaip toliau bus...
Atsakyti
Mes kai pakalbam su kursiokais, tai daug kas galvoja išvykti dirbti kitur, nors kaip iš tikro bus neaišku smile.gif
Tu dabar pirmus rezidentūros metus baiginėji? g.gif
Atsakyti
Mano daugelis pazystamu galvoja net rezidentura svetur atlikti, kai cia tokios nesamones bus, kad patiems dar algas reiks moket, daug kas pasipiktine. O siaip nemazai yra kalbanciu, kad isvis nori isvykti is Lt, paziuresim kaip cia bus.

Finna ar jau ruosies internaturos pradziai? As noreciau dar paatostogaut....Vakar pasiemiau pakabuka
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 07 31, 15:01)
Finna ar jau ruosies internaturos pradziai? As noreciau dar paatostogaut....Vakar pasiemiau pakabuka

Turbūt, kad ne. O ką reikia ruoštis? mastau.gif Aš tai pasiruošus atostogauti toliau, todėl apie atostogų pabaigą negalvoju biggrin.gif
Pakabuką pasiėmiau pirmadienį, labai rūpėjo pažiūrėti kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 08 01, 00:05)
Turbūt, kad ne. O ką reikia ruoštis? mastau.gif Aš tai pasiruošus atostogauti toliau, todėl apie atostogų pabaigą negalvoju biggrin.gif

apie kokius cia pakabukus snekat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 08 01, 09:09)
apie kokius cia pakabukus snekat?  lotuliukas.gif

Apie tuos su nuotrauka, vardu ir pavarde prie chalato prisisegt, kur gyd. visi turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 31, 23:05)

Moraliskai lotuliukas.gif
Atsakyti