Laba diena, norėčiau paklausti, gal kas galite nurodyti biologijos mokytoja Kaune, kad dirbtų kaip korepetitorius. Dar būtų idealiau, jei būtų kažkur centre, ar žaliakalnyje.
Diekui.
QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 16:37)
O kada tau bus tas egzaminas?
Gal dar turi laiko
Testo nepakeitė, atvirų klausimų nepridėjo
Šitie malonumai laukia kitais metais laikančių valstybinį egzaminą
Ar pasipraktikuot leidžia nežinau, dar nebandėm
Aš išvis dar nieko nežiūrinėjau- nei testui, nei praktikiniam. Pasiskyriau sau bent 2sav. atostogų, nesamonė taip iškart nuo mokslų prie mokslų 

Testo nepakeitė, atvirų klausimų nepridėjo

Ar pasipraktikuot leidžia nežinau, dar nebandėm

sveikutes! su sv. Velykom!
as va paskaiciau ir net nupurte-farme...mikre ir dar kartu

na o del praktinio-tai leidzia pasipraktikuot-tik nezinau ar jau jus taip eisit per visus skyrius

Sveikos koleges
turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau
o ir info internete mazai 
Papildyta:
Beje su Sv. Velykom

Papildyta:
Beje su Sv. Velykom

Visas su Velykom- laimės, džiaugsmo, kantrybės
Egzas už dviejų savaičių, dar yra to laiko, bet aš naktim negaliu mokytis ir kiaurą dieną tai reik jau pradėt bent pasiskaitinėt, nes visko daug
Bent gerai kad priešpaskutinė kankynė jau šiemet
Jo svarbu gerai pasiilsėt, po to viskas daug lengviau į galvą lenda, bet sunkiau ir pradėt talpint viską į tą galvą
Sveika mokytojos nežinau nė vienos kuri dabar apsiimtų, tik žinau KMU dėstytojus,kurie papildomai mokina,bet jie pradeda tik nuo rugsėjo rinkt grupeles ir mokyt. Jei reiks kontaktų rayk į až- bandysiu suveikt
O tu jau baigus ar dvyliktokė? šiemet jau bandysi stot?
Tokių išlyginamųjų nežinau, be to, abejoju ar tokios yra, juk visuomenės sveikata net nepiklauso slaugos fakultetui.
Visgi įdėmiau pasityrinėk kmu.lt priėmimo taisykles arba klausk slaugos dekanate, turėtų tikrai viską paaikint

QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 16:37)
O kada tau bus tas egzaminas?
Gal dar turi laiko
Pasiskyriau sau bent 2sav. atostogų, nesamonė taip iškart nuo mokslų prie mokslų

Pasiskyriau sau bent 2sav. atostogų, nesamonė taip iškart nuo mokslų prie mokslų

Egzas už dviejų savaičių, dar yra to laiko, bet aš naktim negaliu mokytis ir kiaurą dieną tai reik jau pradėt bent pasiskaitinėt, nes visko daug

Jo svarbu gerai pasiilsėt, po to viskas daug lengviau į galvą lenda, bet sunkiau ir pradėt talpint viską į tą galvą

QUOTE(Manta @ 2009 04 12, 14:46)
Laba diena, norėčiau paklausti, gal kas galite nurodyti biologijos mokytoja Kaune, kad dirbtų kaip korepetitorius. Dar būtų idealiau, jei būtų kažkur centre, ar žaliakalnyje.
Diekui.
Diekui.
Sveika mokytojos nežinau nė vienos kuri dabar apsiimtų, tik žinau KMU dėstytojus,kurie papildomai mokina,bet jie pradeda tik nuo rugsėjo rinkt grupeles ir mokyt. Jei reiks kontaktų rayk į až- bandysiu suveikt

O tu jau baigus ar dvyliktokė? šiemet jau bandysi stot?
QUOTE(Kenzo @ 2009 04 13, 12:05)
Sveikos koleges
turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau
Papildyta:
Beje su Sv. Velykom

Papildyta:
Beje su Sv. Velykom

Tokių išlyginamųjų nežinau, be to, abejoju ar tokios yra, juk visuomenės sveikata net nepiklauso slaugos fakultetui.
Visgi įdėmiau pasityrinėk kmu.lt priėmimo taisykles arba klausk slaugos dekanate, turėtų tikrai viską paaikint

Islyginamosios studijos tikrai zinau, kad yra farmacininkams, o kitiems - nezinau

Pirmiausia sveikinu visas su praėjusiom Šv.Velykom!!!
Kaip sekasi tvarkytis vieniems be tėčio?
Reiks eit persižiūrėt kur sunkiau. Labiausiai nenorėčiau ištraukti kardų
Auskultacija dar nieko, bet ten tokių klausimukų mėgsta paklausinėt ir šiaip ten atmosfera
Nepatingėk nuvažiuoti iki dekanato, ten tiksliai viską paaiškins
Dieną- naktį mokytis nesąmonė
Aš tai labai mėgstu nepervargt ir dažnai pertraukėles daryt
Kelintą kursą baigsi šiemet?

QUOTE(priklausomybe @ 2009 04 10, 12:51)
As dar nepavargau, siandien teti i darba pirma diena isleidom po tevystes atostogu tai bandau viena tvarkytis
Kaip sekasi tvarkytis vieniems be tėčio?

QUOTE(kukse @ 2009 04 13, 06:30)
manau pasiimkit tas disciplinas kurios sunkesnes, as va kardu tai tikrai dabar jau eiciau paauskultuot-bet va ju neistraukiau
siaip man ten tamsus miskas 

Reiks eit persižiūrėt kur sunkiau. Labiausiai nenorėčiau ištraukti kardų

Auskultacija dar nieko, bet ten tokių klausimukų mėgsta paklausinėt ir šiaip ten atmosfera

QUOTE(Kenzo @ 2009 04 13, 11:05)
Sveikos koleges, turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau

Nepatingėk nuvažiuoti iki dekanato, ten tiksliai viską paaiškins

QUOTE(Selija @ 2009 04 13, 16:25)

sveikutes! su praejusiom sventem
man liko paskutinis egzas-chirurgija
,bet jau dabar jauciuos,lyg butu atsostogos
.reiktu eit pasimokyt,bet nekyla rankos,ypac kai toks oras lauke

QUOTE(indruska+ @ 2009 04 14, 12:02)
sveikutes! su praejusiom sventem
,bet jau dabar jauciuos,lyg butu atsostogos
.reiktu eit pasimokyt,bet nekyla rankos,ypac kai toks oras lauke 

Tikrai, kai toks oras lauke, sunku prisiverst kažką daryt, ypač mokytis

QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 12:55)

Man ir tas pats, jau geriau iš anksčiau pradėt nei po to sėdėt dienos šviesos nematant

Tikiuosi baigti trečią

Indruska -sėkmės mokantis

QUOTE(Selija @ 2009 04 14, 16:07)
Man ir tas pats, jau geriau iš anksčiau pradėt nei po to sėdėt dienos šviesos nematant
Tikiuosi baigti trečią
Ir kad kitais metais jau bus lengviau

Tikiuosi baigti trečią

Kaip smagu, jau būsi pusę mokslų baigus

Sėkmės visoms besiruošiančioms egzaminams

as naktimis mokiaus tik pirmam kurse,paskui nusprendziau,kad neverta
.dabar tik dienom pasimokau. o siandien gan neblogai sekes pasimokyt,vaikas su teciu i kiema isejo,tai susikaupiau ir perziurejau urologija 
Papildyta:
man 5kursas praleke,net nespejau pajaust
.atrodo tik rugsejo 1,o jau kita savaite pasirenkamieji bus ...

Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 18:15)
Kaip smagu, jau būsi pusę mokslų baigus
Man atsimenu nuo tos pusės labai greitai laikas pradėjo bėgt, įdomūs dalykai prasidėjo ir net nepastebėjau kaip atėjo šešto kurso pabaiga

man 5kursas praleke,net nespejau pajaust

QUOTE(indruska+ @ 2009 04 14, 20:10)
1. as naktimis mokiaus tik pirmam kurse,paskui nusprendziau,kad neverta
.dabar tik dienom pasimokau. o siandien gan neblogai sekes pasimokyt,vaikas su teciu i kiema isejo,tai susikaupiau ir perziurejau urologija 
Papildyta:
2. man 5kursas praleke,net nespejau pajaust
.atrodo tik rugsejo 1,o jau kita savaite pasirenkamieji bus ...

Papildyta:
2. man 5kursas praleke,net nespejau pajaust

1. Tėtis šaunuolis, gerai, kad leido ramiai pasimokyt

Atsimenu, kai laikiau med.fiziką (buvo pats pirmas egzaminas turbūt) visą naktį praskaičiau, nežinau kas man buvo užėję, vis atrodė, kad nieko nemoku

2. Ir šeštas taip pat greit prabėgs, nes jau kai čia pat pabaiga, tai laikas lekia nepastebimai