Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

Laba diena, norėčiau paklausti, gal kas galite nurodyti biologijos mokytoja Kaune, kad dirbtų kaip korepetitorius. Dar būtų idealiau, jei būtų kažkur centre, ar žaliakalnyje.
Diekui.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 16:37)
O kada tau bus tas egzaminas? g.gif Gal dar turi laiko biggrin.gif

Testo nepakeitė, atvirų klausimų nepridėjo karsta.gif Šitie malonumai laukia kitais metais laikančių valstybinį egzaminą doh.gif 
Ar pasipraktikuot leidžia nežinau, dar nebandėm tongue.gif Aš išvis dar nieko nežiūrinėjau- nei testui, nei praktikiniam. Pasiskyriau sau bent 2sav. atostogų, nesamonė taip iškart nuo mokslų prie mokslų biggrin.gif

sveikutes! su sv. Velykom!
as va paskaiciau ir net nupurte-farme...mikre ir dar kartu doh.gif
na o del praktinio-tai leidzia pasipraktikuot-tik nezinau ar jau jus taip eisit per visus skyrius smile.gif manau pasiimkit tas disciplinas kurios sunkesnes, as va kardu tai tikrai dabar jau eiciau paauskultuot-bet va ju neistraukiau thumbup.gif siaip man ten tamsus miskas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau g.gif o ir info internete mazai unsure.gif
Papildyta:
Beje su Sv. Velykom smile.gif
Atsakyti
Visas su Velykom- laimės, džiaugsmo, kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 16:37)
O kada tau bus tas egzaminas? g.gif Gal dar turi laiko biggrin.gif

Pasiskyriau sau bent 2sav. atostogų, nesamonė taip iškart nuo mokslų prie mokslų biggrin.gif

Egzas už dviejų savaičių, dar yra to laiko, bet aš naktim negaliu mokytis ir kiaurą dieną tai reik jau pradėt bent pasiskaitinėt, nes visko daug unsure.gif
Bent gerai kad priešpaskutinė kankynė jau šiemet biggrin.gif

Jo svarbu gerai pasiilsėt, po to viskas daug lengviau į galvą lenda, bet sunkiau ir pradėt talpint viską į tą galvą biggrin.gif

QUOTE(Manta @ 2009 04 12, 14:46)
Laba diena, norėčiau paklausti, gal kas galite nurodyti biologijos mokytoja Kaune, kad dirbtų kaip korepetitorius. Dar būtų idealiau, jei būtų kažkur centre, ar žaliakalnyje.
Diekui.

Sveika mokytojos nežinau nė vienos kuri dabar apsiimtų, tik žinau KMU dėstytojus,kurie papildomai mokina,bet jie pradeda tik nuo rugsėjo rinkt grupeles ir mokyt. Jei reiks kontaktų rayk į až- bandysiu suveikt wink.gif
O tu jau baigus ar dvyliktokė? šiemet jau bandysi stot?

QUOTE(Kenzo @ 2009 04 13, 12:05)
Sveikos koleges 4u.gif  turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau g.gif  o ir info internete mazai unsure.gif
Papildyta:
Beje su Sv. Velykom smile.gif

Tokių išlyginamųjų nežinau, be to, abejoju ar tokios yra, juk visuomenės sveikata net nepiklauso slaugos fakultetui.
Visgi įdėmiau pasityrinėk kmu.lt priėmimo taisykles arba klausk slaugos dekanate, turėtų tikrai viską paaikint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 13 balandžio 2009 - 16:26
Islyginamosios studijos tikrai zinau, kad yra farmacininkams, o kitiems - nezinau g.gif
Atsakyti
Pirmiausia sveikinu visas su praėjusiom Šv.Velykom!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2009 04 10, 12:51)
As dar nepavargau, siandien teti i darba pirma diena isleidom po tevystes atostogu tai bandau viena tvarkytis

Kaip sekasi tvarkytis vieniems be tėčio? smile.gif

QUOTE(kukse @ 2009 04 13, 06:30)
manau pasiimkit tas disciplinas kurios sunkesnes, as va kardu tai tikrai dabar jau eiciau paauskultuot-bet va ju neistraukiau thumbup.gif siaip man ten tamsus miskas  schmoll.gif

Reiks eit persižiūrėt kur sunkiau. Labiausiai nenorėčiau ištraukti kardų scare.gif
Auskultacija dar nieko, bet ten tokių klausimukų mėgsta paklausinėt ir šiaip ten atmosfera doh.gif

QUOTE(Kenzo @ 2009 04 13, 11:05)
Sveikos koleges,  turiu klausimeli, gal yra tarp jusu kineziterapiauciu? as pernai baigiau KMU visuomenes sveikata, dabar noreciau stot i kineziterapijos magistra, bet reikia islyginamuju studiju. Gal kuri zinote kaip KMU yra su islyginamosiom studijom? Visai pasimeciau g.gif  o ir info internete mazai unsure.gif

Nepatingėk nuvažiuoti iki dekanato, ten tiksliai viską paaiškins 4u.gif

QUOTE(Selija @ 2009 04 13, 16:25)
Egzas už dviejų savaičių, dar yra to laiko, bet aš naktim negaliu mokytis ir kiaurą dieną tai reik jau pradėt bent pasiskaitinėt, nes visko daug unsure.gif
Bent gerai kad priešpaskutinė kankynė jau šiemet biggrin.gif

Dieną- naktį mokytis nesąmonė schmoll.gif Aš tai labai mėgstu nepervargt ir dažnai pertraukėles daryt tongue.gif
Kelintą kursą baigsi šiemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 balandžio 2009 - 11:56
sveikutes! su praejusiom sventem smile.gif

man liko paskutinis egzas-chirurgija thumbup.gif ,bet jau dabar jauciuos,lyg butu atsostogos biggrin.gif .reiktu eit pasimokyt,bet nekyla rankos,ypac kai toks oras lauke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 04 14, 12:02)
sveikutes! su praejusiom sventem  smile.gif
man liko paskutinis egzas-chirurgija  thumbup.gif  ,bet jau dabar jauciuos,lyg butu atsostogos biggrin.gif  .reiktu eit pasimokyt,bet nekyla rankos,ypac kai toks oras lauke  blink.gif

Tikrai, kai toks oras lauke, sunku prisiverst kažką daryt, ypač mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 12:55)

Dieną- naktį mokytis nesąmonė schmoll.gif Aš tai labai mėgstu nepervargt ir dažnai pertraukėles daryt tongue.gif
Kelintą kursą baigsi šiemet?

Man ir tas pats, jau geriau iš anksčiau pradėt nei po to sėdėt dienos šviesos nematant smile.gif
Tikiuosi baigti trečią biggrin.gif Ir kad kitais metais jau bus lengviau ax.gif

Indruska -sėkmės mokantis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 04 14, 16:07)
Man ir tas pats, jau geriau iš anksčiau pradėt nei po to sėdėt dienos šviesos nematant smile.gif
Tikiuosi baigti trečią biggrin.gif Ir  kad kitais metais jau bus lengviau ax.gif

Kaip smagu, jau būsi pusę mokslų baigus thumbup.gif Man atsimenu nuo tos pusės labai greitai laikas pradėjo bėgt, įdomūs dalykai prasidėjo ir net nepastebėjau kaip atėjo šešto kurso pabaiga mirksiukas.gif

Sėkmės visoms besiruošiančioms egzaminams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 balandžio 2009 - 16:16
as naktimis mokiaus tik pirmam kurse,paskui nusprendziau,kad neverta rolleyes.gif .dabar tik dienom pasimokau. o siandien gan neblogai sekes pasimokyt,vaikas su teciu i kiema isejo,tai susikaupiau ir perziurejau urologija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 18:15)
Kaip smagu, jau būsi pusę mokslų baigus thumbup.gif Man atsimenu nuo tos pusės labai greitai laikas pradėjo bėgt, įdomūs dalykai prasidėjo ir net nepastebėjau kaip atėjo šešto kurso pabaiga mirksiukas.gif

Sėkmės visoms besiruošiančioms egzaminams 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man 5kursas praleke,net nespejau pajaust doh.gif .atrodo tik rugsejo 1,o jau kita savaite pasirenkamieji bus ...
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 04 14, 20:10)
1. as naktimis mokiaus tik pirmam kurse,paskui nusprendziau,kad neverta rolleyes.gif  .dabar tik dienom pasimokau. o siandien gan neblogai sekes pasimokyt,vaikas su teciu i kiema isejo,tai susikaupiau ir perziurejau urologija  thumbup.gif
Papildyta:

2. man 5kursas praleke,net nespejau pajaust  doh.gif  .atrodo tik rugsejo 1,o jau kita savaite pasirenkamieji bus ...

1. Tėtis šaunuolis, gerai, kad leido ramiai pasimokyt thumbup.gif
Atsimenu, kai laikiau med.fiziką (buvo pats pirmas egzaminas turbūt) visą naktį praskaičiau, nežinau kas man buvo užėję, vis atrodė, kad nieko nemoku doh.gif Paskui kaip zombis visą dieną buvau, per egzaminą vos išsėdėjau, žodžiu supratau kad taip daryt neverta, nes naudos mažai lotuliukas.gif Vėliau skaitydavau tik paskutinę dieną prieš egzaminą labai ilgai, bet ne per visą naktį biggrin.gif

2. Ir šeštas taip pat greit prabėgs, nes jau kai čia pat pabaiga, tai laikas lekia nepastebimai mirksiukas.gif
Atsakyti