Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

O šiaip ar labai sunku su vaikučiu mokytis? Ta prasme ar rezultatai nukenčia?
ar pailsi nors truputi? g.gif

Aš nė vienos nakties dar nepaaukojau ir nesiruošiu to daryt, 11 valandą vakaro filmas trūksta ir einu miegot biggrin.gif Na bet dienom mokaus daug.
Aha tikrai smagu,kad jau pusė praėjo bet beveik visai nesinori baigt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 14 balandžio 2009 - 21:51
QUOTE(Selija @ 2009 04 14, 21:25)

Aš nė vienos nakties dar nepaaukojau ir nesiruošiu to daryt, 11 valandą vakaro filmas trūksta ir einu miegot biggrin.gif  Na bet dienom mokaus daug.
Aha tikrai smagu,kad jau pusė praėjo bet beveik visai nesinori baigt  blush2.gif

Pas mus kaip tik kas turi vaikus, tai geriau mokytis pradėjo, matyt atsirado dėl ko stengtis biggrin.gif

Aš einu labai vėlai miegoti kasdien, todėl atsigulus 11val. vakaro nežinočiau ką veikt doh.gif Ir vakarais mano galva daug geriau informaciją priima, negu dieną tongue.gif
Kodėl sakai, kad nesinori baigt? smile.gif
Atsakyti
o as jau nebenoreciau grizt... biggrin.gif
Atsakyti
Man tai smagu mokytis dar kai bendrakursiai faini:)
Nors gal ir dirbt labai patiks, bet kol kas tai tikrai džiaugiuosi thumbup.gif

Aha matau iš postų laiko finna,kad 11 tikrai neini miegot biggrin.gif
Atsakyti
As vėl gal šiek tiek ne į tema, bet mokytojas reikalingas ne stojimui į KMU pasiruošt, bet išvis mokyti biologijos, nes mergaite tai tik 7 klasėje....
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2009 04 15, 14:37)
As vėl gal šiek tiek ne į tema, bet mokytojas reikalingas ne stojimui į KMU pasiruošt, bet išvis mokyti biologijos, nes mergaite tai tik 7 klasėje....

tai gal mokykloj yra kokia gera mokytoja?
Atsakyti
tai vat ir beda, kad mokykloje nelabai su mokytoja sekas... Reikia papildomai ieskoti...... Zinot, kai buna, kad nesutampa laukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 04 14, 23:25)

Aha tikrai smagu,kad jau pusė praėjo bet beveik visai nesinori baigt  blush2.gif

rezultatai tai tikrai nenukentejo.aisku kartais nuovargis jauciasi,ypac dabar kai vaikiukas paauges,daugiau demesio nori wub.gif .galvojau,jei nepatemsiu,tai akademines imsiu,bet kad isejo viska suderint,tai apie akademines net negalvoju thumbup.gif .siaip vyras stengiasi padet,bet vistiek mokytis einu tik tada kai vaikas eina jau naktinio miegelio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kukse @ 2009 04 15, 08:38)

as ir jau nenoreciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Selija @ 2009 04 15, 11:00)

man siaip ir visai patinka mokytis,o apie savo grupe tai galiu pasakyt,kad nereali grupe thumbup.gif .gaila bus issiskirt.pas mus nei konfliktu,nei kokiu pavydu...graziai visi sutariam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2009 04 15, 22:29)
tai vat ir beda, kad mokykloje nelabai su mokytoja sekas... Reikia papildomai ieskoti...... Zinot, kai buna, kad nesutampa laukai smile.gif

Patarčiau nešvaistyti pinigėlių.Dar tokioje klasėje užtenka įdėmiau pasiskaityti knygoje pateiktą medžiagą ir viskas.O mokytojos kokioje 11 klasėje ieškoti,kadangi pradedama kartoti medžiaga.

QUOTE(indruska+ @ 2009 04 16, 11:17)
man siaip ir visai patinka mokytis,o apie savo grupe tai galiu pasakyt,kad nereali  grupe thumbup.gif .gaila bus issiskirt.pas mus nei konfliktu,nei kokiu pavydu...graziai visi sutariam  wub.gif

Aš pastebėjau,kad visi medikai labai giria savo grupes.Gal todėl,kad jūsų po nedaug,tai ir susibendraujat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gegutė @ 2009 04 16, 10:26)
Aš pastebėjau,kad visi medikai labai giria savo grupes.Gal todėl,kad jūsų po nedaug,tai ir susibendraujat  rolleyes.gif

Zinok ir as tik geriausius zodzius galeciau pasakyt apie savo grupe smile.gif smile.gif smile.gif, iki siol bendraujam kazkaip labai sauniai smile.gif
Atsakyti
del grupes pasiseke,bet zinau tokiu,kur visai nebendrauja tarpusavy.konkuruoja juodai,visokios intrigos ir pan. su sita grupe mokaus nuo 3kurso,isejau is senos grupes apie kuria nieko gero negaliu pasakyt .ten isvis ne grupe buvo,o kiekvienas kas sau...o sita tai group.gif group.gif visi tokie friends.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kukse @ 2009 04 15, 06:38)

Aš irgi. Jei kas lieptų pakartoti, nusišaučiau turbūt lotuliukas.gif

QUOTE(Selija @ 2009 04 15, 09:00)

Mano bendrakursiai irgi faini. Pasisekė ax.gif

QUOTE(gegutė @ 2009 04 16, 10:26)
1.Patarčiau nešvaistyti pinigėlių.Dar tokioje klasėje užtenka įdėmiau pasiskaityti knygoje pateiktą medžiagą ir viskas.O mokytojos kokioje 11 klasėje ieškoti,kadangi pradedama kartoti medžiaga.

2.Aš pastebėjau,kad visi medikai labai giria savo grupes.Gal todėl,kad jūsų po nedaug,tai ir susibendraujat  rolleyes.gif

1. drinks_cheers.gif

2. Tikriausiai kai grupėje 8 žmonės neišeina nesusibendrauti ir grupelėms susidaryti nėra iš ko biggrin.gif

QUOTE(indruska+ @ 2009 04 16, 12:13)
del grupes pasiseke,bet zinau tokiu,kur visai nebendrauja tarpusavy.konkuruoja juodai,visokios intrigos ir pan.  su sita grupe mokaus nuo 3kurso,isejau is senos grupes apie kuria nieko gero negaliu pasakyt .ten isvis ne grupe buvo,o kiekvienas kas sau...o sita tai  group.gif  group.gif visi tokie  friends.gif    thumbup.gif

Pas mus irgi yra tokių. Baisu mokytis tokioj atmosferoj šitiek metų unsure.gif
Atsakyti