Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Aš irgi turėjau parsisiuntus bananų sėklų - neišdygo nei viena doh.gif

Užtat noriu jus perspėti, kad bananų niekad nevalytumėt su servetėle augalų lapams valyti. Iš tokio žalio pakelio. Nes nuvaliau ir per dvi dienas mano bananas visus lapus nugeltino, visi sudžiuvo, liko vienas vienintelis lendantis lapelis. Atrodo baisiai. Padariau klaidą. Nedarykit jūs unsure.gif Ir tikrai niekas kitas negalėjo turėti tokios įtakos. Dabar aš jį net persodinau, galvoju jei jau augs, tai bent didžiuliame vazone. Nors kiek skaičiau jie uglūs, net jau praradus augalėlį reikia pjaut ties žemėm ir vėliau pavasarį ataugs rolleyes.gif O čia kadangi vienas lapas naujai auga, viskas bus gerai, tik reikia išlaukti.

Tarp kitko šįkart įsodinau jį į citrusiniams augalams skirtą žemę. Paskaičiau aš jos sudėtį, man labai patiko, itariu ir bananui patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 20 rugsėjo 2010 - 09:16
QUOTE(Eiryn @ 2010 09 20, 09:14)
Dabar aš jį net persodinau, galvoju jei jau augs, tai bent didžiuliame vazone.

tai čia dabar persodinai? galima juos rudenį persodinėt?
Atsakyti
Aha po to kai visus lapus numetė, supratau, kad blogiau jau nebus. Tai persodinau.
Atsakyti
as irgi pries pora savaiciu persodinau. Kaip suprantu bananas greitai auga ir nelabai jam gerai mazam vazone g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos bananu augintojos
drinks_cheers.gif
as taip pat turiu bananiuka
maniskio pavadinimas "musa ensete "
auginu apie 1.5 metu tik jis man kazkaip kestokai auga g.gif dar grazus zali lapeliai ima ir nulinksta kaip suprantu neatlaike savo svorio doh.gif o po to keliu savaiciu begy nugeltonuoja ir atrodo baisiai verysad.gif ir kotas pas maniski labai plonas zalias ax.gif i idetas nuotraukas net nepanasu schmoll.gif
ir dar klausimas ar sita veisle veda vaisius? blush2.gif

Atsakyti
Musa ensete neveda vaisių mirksiukas.gif
Atsakyti
man mano bananas nepatinka blush2.gif stiebas nurudaves, lapu galiukai rudi. Jokio grozio blush2.gif nemesiu dar lauk, bet jai nepasikeis i geraja puse tai keliaus i kiema, nes didelis ir labai krenta i akis. Gadina kambario ivaizdi, o paslept nera vietos unsure.gif
Atsakyti
Na dabar prasideda šaltasis sezonas, nėra ko norėti iš banano, kad jis atrodytų gražiai. Tam, kad augtų, bujotų ir gražiai atrodytų turi būt nemaža aplinkos temperatūra.
Atsakyti
tai, kad pas mus dar silta(UK) isnesiau savo banana(ir kitas geles) i lauka, isvykstam i lietuva atostogu tai teks joms po lietuciu pasilaistyt. Jai atsals pasakiau kaimynui, kad priglaustu mano augalelius blush2.gif Tik kaktusus palikau namie, jiems nieko neatsitiks ir nelaistytiems rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat auginu Bananmedzius. Jei kas noretu Bananmedzio ugliuku galeciau parduoti:)Rasykite i AZ.
Atsakyti
Labukas, nusprendziau ir as prisijungti prie jusu turiu jau du bananmedzius abu jau apie metro aukscio, superiniai medziai auga be problemu smile.gif
Papildyta:
mamytes, gal kas gali padet, kaip ikelti foto? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

neseniai gavau dovanų bananiuką pusantro sprindžio su dar mažesniu vaikučiu, nors skaičiau, bet vistiek ne iki galo aišku, Jūs vaikučius nukerpate, o kodėl neatskiriate su šaknim ir nepersodinate? Ar pas Jus vaikučiu kur tais stiebui iš šono auga blush2.gif

Noriu atskirti ir auginti ir vaikutį, gal žinote kokio dydžio sulaukus jau galima atskirti kad jis išgyventų?
Atsakyti