Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Niurzga @ 2010 11 13, 15:38)
Sveikutės,

neseniai gavau dovanų bananiuką pusantro sprindžio su dar mažesniu vaikučiu, nors skaičiau, bet vistiek ne iki galo aišku, Jūs vaikučius nukerpate, o kodėl neatskiriate su šaknim ir nepersodinate? Ar pas Jus vaikučiu kur tais stiebui iš šono auga  blush2.gif

Noriu atskirti ir auginti ir vaikutį, gal žinote kokio dydžio sulaukus jau galima atskirti kad jis išgyventų?

na aš ir auginau bananmedį, bet tada kai atskiriau vaikutį bananas mano numirė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 11 13, 18:53)
na aš ir auginau bananmedį, bet tada kai atskiriau vaikutį bananas mano numirė  verysad.gif

Bet taip negalėtų būti schmoll.gif Tikriausiai besikapstydama labai pažeidei šaknis schmoll.gif Mes atskiriam jau nemažus augalėlius... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 11 16, 20:42)
Bet taip negalėtų būti schmoll.gif Tikriausiai besikapstydama labai pažeidei šaknis schmoll.gif  Mes atskiriam jau nemažus augalėlius... thumbup.gif

oi mano motininis tokio dydžio buvo kaip nuotraukoj vaikas doh.gif matyt nudrąskiau, ot žiopla g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 16 lapkričio 2010 - 21:51
QUOTE(Fonda @ 2010 11 16, 20:42)
Bet taip negalėtų būti schmoll.gif Tikriausiai besikapstydama labai pažeidei šaknis schmoll.gif  Mes atskiriam jau nemažus augalėlius... thumbup.gif
user posted image

O koks šio banano pavadinimas ir ar galima kada nors sulaukt jo vaisių?Aš tokį nediduką irgi auginu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 11 17, 10:46)
O koks šio banano pavadinimas ir ar galima kada nors sulaukt jo vaisių?Aš tokį nediduką irgi auginu. 4u.gif

Musa Tropicana. Aišku, kad veda... Reiškia ir sulauksim. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos. Nyksta mano bananas doh.gif lieju du kartus per savaitę. Lapai ruduoja. Nesuprantu, kas darosi.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 01 26, 13:06)
Prašau pagalbos. Nyksta mano bananas  doh.gif  lieju du kartus per savaitę. Lapai ruduoja. Nesuprantu, kas darosi.

Gal per šalta ir per mažai šviesos? Maniškis irgi streikuoja, bet nutempiau į vonią (kur visada virš 22 C) ir nakčiai palikdavau įjungtą apšvietimą (naktį elektra pigesnė cool.gif ), tai lapų rudavimas gerokai sulėtėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Gal kuri pasidalintu banano ataugele? blush2.gif Aisku, uzpinigelius. Randuosi Mazeikiuose, bet gal kaip nors butu galima ir pastu ji transportuoti kokioj dezutej? g.gif

Busiu labai dekinga ir prisijungsiu prie jusu ju auginime 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu siūsti per šalta...
Atsakyti
Ar matėte šiandien per žinias rodė kaip, berods Panevėžyje bananas užderėjo, kekėj virš 50 vaisių, gražumėlis, virš 3 kg derlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 27, 20:42)
Šiuo metu siūsti per šalta...

Tai luktelsiu kai atsils, kad tik kas galetu parduoti blush2.gif

QUOTE(pavilonyte @ 2011 01 27, 20:42)
Ar matėte šiandien per žinias rodė kaip, berods Panevėžyje  bananas užderėjo, kekėj virš 50 vaisių, gražumėlis, virš 3 kg derlius smile.gif

Aga, maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 01 27, 21:42)
Ar matėte šiandien per žinias rodė kaip, berods Panevėžyje  bananas užderėjo, kekėj virš 50 vaisių, gražumėlis, virš 3 kg derlius smile.gif

Likau sužavėta thumbup.gif Tikrai kad bananų kraštas,tik gaila,kad nepasidalino koks skonis.Dar įsivaizduoju,kad turėjo įspūdingai žydėti. wub.gif
Atsakyti