Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(Padangė @ 2011 05 27, 10:54)
Gal kas turit parduot banano vaikiuka ( vedanti valgomus bananus )
buciau labai dekinga  biggrin.gif 
Vilnius

Ir as ieskau, nu bukit geros a? Parduokit man banano vaikiuka, nu niekaip negaliu is seklutes isaugint doh.gif Is 5 nei vienas neisdygo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 06 25, 16:55)
Ir as ieskau, nu bukit geros a? Parduokit man banano vaikiuka, nu niekaip negaliu is seklutes isaugint  doh.gif Is 5 nei vienas neisdygo  verysad.gif

as is sekliukes isauginau blush2.gif saviski (tik tas dekorativinis doh.gif ) kol isdygo tai gal kokie 3 ar 4 men praejo doh.gif

as taip pat vis dar laukiu kol man kas parduos bananiuka 4u.gif
Atsakyti
As siandien uzmerkiau is kanaru parsiveztas bananu seklas, rytoj bandysiu seti tikiuosi isdigs ax.gif gal zinote kokia zeme megsta bananai?
Atsakyti
Labutis, nusipirkau ir as bananiuka, musa tropicana. Persodinau i darzo zemes, smelio ir verdena humusine slieku perdirbta zeme. Skleidzia antra lapa tai turbut patiko smile.gif turiu klausimuka kokios trasos labiausiai bananams patinka? Kai rinkausi savo banana kiti buvo su dememis ant lapu, maniskis beveik ju neturi. Idomu nuo ko tos demes priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Brauna @ 2011 07 05, 17:24)
Labutis, nusipirkau ir as bananiuka, musa tropicana. Persodinau i darzo zemes, smelio ir verdena humusine slieku perdirbta zeme. Skleidzia antra lapa tai turbut patiko smile.gif turiu klausimuka kokios trasos labiausiai bananams patinka? Kai rinkausi savo banana kiti buvo su dememis ant lapu, maniskis beveik ju neturi. Idomu nuo ko tos demes priklauso?

Esu skaičiusi, kad bananai nėra labai išrankūs net ir trašoms. Aš turiu universalias kambarinėms gėlėms ir daržovėms. Trešiu į kokia savaite kartą, o laistau kiekvieną dieną kai labai karšta arba kas antrą dieną. Sakoma, kad galima bananą trešti vos ne su kiekvienu laistymu, bet man atrodo truputį per dažnai.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 06 12, 21:23)
Aš savo bananą persodinau prieš kelias savaites ir atskyriau jo vaikus. Patys vaikai šaknų neturėjo (gal kokia vieną bet tarp visų šaknų nesugebėjau atskirti), buvo prie kamieno prilipę. Dabar jau vėl 3 vaikai auga šalia, sakiau gal dar kokį vieną ar kitą vaikuti atskirsiu ir auginsiu (ruošiu kaip dovanas artimiesiems  ax.gif ) o kitus jau teks naikinti jei ir toliau taip dauginsis  doh.gif

sveika,o pas jus valgomas bananas,negu naikit gal geriau parduot galetumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2011 07 22, 23:28)
sveika,o pas jus valgomas bananas,negu naikit gal geriau parduot galetumet 4u.gif

Ne, pas mane nevalgomas. Na pardavinejimais as nelabai kolkas noriu uzsiimti. Jei kas noretu, galeciau siaip pasidalinti atzalelemis, juk negaila ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 23 liepos 2011 - 16:47
QUOTE(mamicka @ 2011 07 22, 23:28)

Jeigu domina valgomas bananas, siūlau eiti į Vilniaus Ermitažą - šiandien ten mačiau Musa Cavendishii "Super Dwarf" (Musa acuminata), nedideli (gal 20 cm aukščio augalėliai), po 8 Lt.
Taip pat prieš savaitę mačiau Klaipėdos Akropolio Maximoje po 16 Lt panašaus dydžio tos pačios veislės bananus, tokiuose banano formos vazonuose (keramikiniuose).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaldas5211: 23 liepos 2011 - 19:27
O Kaune neteko matyti ?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 07 23, 20:36)
O Kaune neteko matyti ?

Tiesiog neteko lankytis... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 07 23, 19:36)
O Kaune neteko matyti ?

kaune mačiau senukuose draugystės gatvėj blush2.gif
Atsakyti