Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

Siandien gavau atsakyma del negalios. Tai nueme slauga doh.gif ,paskyre nuolatine prieziura tik. Nieko nesuprantu,vaiko sveikata nesikeicia,o jie sugalvojo. tai parasiau skunda sius i Vilniu,bet manau,kad nieko nelaimesim. Kazkokia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(A.B.C. @ 2010 07 28, 13:11)
Sveikos
Gal kuri galite pasakyti, kaip 7 metų vaikui nustatomas invalidumas? Daromi kokie nors testai  g.gif  ? Skaičiuojamas Bartelio indeksas g.gif  ? Ar dar kaip nors?
Iki šiol mums buvo nustatoma pagal DISC testą.

Man rodos, kad DICKas daromas iki 5 metu, paskui jau Bartelis g.gif

QUOTE(Vir81 @ 2010 07 29, 20:52)
Siandien gavau atsakyma del negalios. Tai nueme slauga doh.gif ,paskyre nuolatine prieziura tik. Nieko nesuprantu,vaiko sveikata nesikeicia,o jie sugalvojo. tai parasiau skunda sius i Vilniu,bet manau,kad nieko nelaimesim. Kazkokia nesamone.

Skusk butinai, tegul motyvuoja bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2010 07 29, 22:52)

viska darykit is naujo...mums psichologe ir buvo per dideli Barteli irasius
Atsakyti
mamytes sakykit i is kur zinot koks negalumo lygis vaikui priklauso? mano vaikas 3,5 metu jam ivariapusis raidos sutrikimas, jo raida atitinka 12-18 men. tvarkysimes popierius neigalumui, idomu kokia ta negale skirs
Atsakyti
turiu klausima, pries tai turejome vidutini neįgaluma, bet dabar skyre sunku. Sunku gavom menesio viduryje. (senasis vidutinis neigalumas pasibaigia tik menesio pabaigoje) Tai kaip dabar bus su pinigeliais? g.gif Ar gausiu pinigus, kaip uz vidutini ir plius ismokes ta skirtuma uz puse menesio, sunkaus neigalumo ? o gal tik paliks, kaip už vidutini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 08 01, 01:10)
mamytes sakykit i is kur zinot koks negalumo lygis vaikui priklauso? mano vaikas 3,5 metu jam ivariapusis raidos sutrikimas, jo raida atitinka 12-18 men. tvarkysimes popierius neigalumui, idomu kokia ta negale skirs

sunku pasakyti, bet manau priklausytų sunkus neįgalumas unsure.gif Tau reikėjo gydytojos pasiklausti, ji tikrai pasakytų, koks neįgalumas priklauso. Na vidutinį tai tikrai duos, bet pagal mane tai sunkus priklausytų.

QUOTE(Raspberry @ 2010 08 02, 16:50)
turiu klausima, pries tai turejome vidutini neįgaluma, bet dabar skyre sunku. Sunku gavom menesio viduryje. (senasis vidutinis neigalumas pasibaigia tik menesio pabaigoje) Tai kaip dabar bus su pinigeliais?  g.gif Ar gausiu pinigus, kaip uz vidutini ir plius ismokes ta skirtuma uz puse menesio, sunkaus neigalumo ? o gal tik paliks, kaip už vidutini?  g.gif

nesu tikra, bet manau turėtų išmokėti, kaip už vidutinį + skirtumas už pusę mėnesio, kaip už sunkų neįgalumą.
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 08 02, 15:57)
sunku pasakyti, bet manau priklausytų sunkus neįgalumas  unsure.gif Tau reikėjo gydytojos pasiklausti, ji tikrai pasakytų, koks neįgalumas priklauso. Na vidutinį tai tikrai duos, bet pagal mane tai sunkus priklausytų.
nesu tikra, bet manau turėtų išmokėti, kaip už vidutinį + skirtumas už pusę mėnesio, kaip už sunkų neįgalumą.

siandien buvau pas gyditoja tai sake cia viskas priklausys nuo psichologes, nes jinai duos atsakyma disco tyrimo jau procentais ir tie skaiciukai viska lems. reiks dabar laukti psichologes griztancios is atostogu
Atsakyti
labukas,na mums kai buvom metu ir disc dare ir barteli skaiciavo
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 08 09, 13:18)
labukas,na mums kai buvom metu ir disc dare ir barteli skaiciavo

O barteli ne nuo 7metuku skaiciuoja? Nes mums niekas nieko panasaus nedare g.gif
Atsakyti
Mes dabar vėl neįgalumą tvarkomės. Pagal Bartelį įvertino 55 balais, o pagal Disc visi rodikliai apie 30 proc, išskyrus stambioji motorika 50 proc. - kuri praktiškai ir yra Bartelio indeksas. Tai kažin kokį neįgalumą dabar paskirs g.gif Nuo gimimo būdavo sunki su priežiūra. vyrukui- 5 metai. Bartelis priklauso nuo 5 metų.
Atsakyti
Na va, gavom atsakima del neigalumo. Dave su prieziura blink.gif . Nieko ne suprantu, rasisim skunda.Tik vat nezinau ka ten rasit, mamytes patarkit kas jau ne pirma karta tvarko tokios poperius, ka ir kaip ten rasit?
Atsakyti
Tai kokio laipsnio neįgalumą skyrė?
Atsakyti