Dava sunki su prieziura:(
O tai kodėl skųsti norit? Per didelį neįgalumą skyrė ar kaip, nesuprantu truputį...

Jau rasiau kad norim su slauga, bet tada pasake kad vaikam iki 5 metu ne priklauso. Tai dabar reikia isiaiskint.
QUOTE(girmantas @ 2010 08 27, 08:29)
Sveiki,noriu pasiklausti,nuo rugsejo broliai pradeda lankyti darzelius,atskirus,vienam moketi nereiks,nes sunkus neigalumas,o kaip kitam yra kazkokia nuolaida taikoma ar ne,seimoje 3 vaikai.Aciu
Man rodos daugiavaikei siemai yra lengvatos (tik aisku dokumentus pristatyti reikia). Pas direktore ar aukletoja pasiklauskit. Turi zinot.
QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 29, 18:58)
Man rodos daugiavaikei siemai yra lengvatos (tik aisku dokumentus pristatyti reikia). Pas direktore ar aukletoja pasiklauskit. Turi zinot.
Dekui,pirmad.eisim klaust

QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 29, 18:58)
daugiavaikei 50%nuolaida
QUOTE(girmantas @ 2010 08 31, 20:32)
Dar turiu klausimeli,berniukas turi sunku neigaluma,kurcias,implantuotas.Pries 2metus gavom i sanatorija pilna kelalapi,buvome Vilnaus mieste''Pusyno kelias''Siais metais pradejom ir tvarkyti dokumentus,bet mum duoda tik ambulatoriskai
tai kas cia kame?Lyg diagnoze nepasikeitusi 

Sveiki.Del sanatorijos ,žiūrint su kokia diagnoze važiuojat-jei tik del kurtumo,tai viso gali būti,kad "taip taupo".Tai ką sako šeimos gydytojas?
Mano sūnus turi tokias pačias bedas+VCP-išvažiavom į "Saulutę'' be problemų su palaikomąja reabilitacija.
QUOTE(est @ 2010 09 01, 17:29)
Sveiki.Del sanatorijos ,žiūrint su kokia diagnoze važiuojat-jei tik del kurtumo,tai viso gali būti,kad "taip taupo".Tai ką sako šeimos gydytojas?
Mano sūnus turi tokias pačias bedas+VCP-išvažiavom į "Saulutę'' be problemų su palaikomąja reabilitacija.
Tai ir as supratau kad cia taupymo sumetimais