Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

Dava sunki su prieziura:(
Atsakyti
O tai kodėl skųsti norit? Per didelį neįgalumą skyrė ar kaip, nesuprantu truputį... g.gif
Atsakyti
Jau rasiau kad norim su slauga, bet tada pasake kad vaikam iki 5 metu ne priklauso. Tai dabar reikia isiaiskint.
Atsakyti
Niekaip nesulaukiam atsakymo is Vilniaus(na skunda rasem),o laikas eina i pabaiga doh.gif Neturiu nei jokio tel,nieko. Gal kuri galetumet ka patarti. Nes paskui sakys pasibaige terminas ir viskas g.gif
Nesamone,kad iki 5 metu nepriklauso. Turejom su slauga nuo dvieju metuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vir81: 24 rugpjūčio 2010 - 20:55
O mums paskyrė- sunkia negalia, bet be priežiūros. Tai gal kas žinote kur paskaityti apie specialiųjų poreikių skyrimo tvarką ir kaip apskundimo tvarką?
Atsakyti
Sveiki,noriu pasiklausti,nuo rugsejo broliai pradeda lankyti darzelius,atskirus,vienam moketi nereiks,nes sunkus neigalumas,o kaip kitam yra kazkokia nuolaida taikoma ar ne,seimoje 3 vaikai.Aciu
Atsakyti
QUOTE(girmantas @ 2010 08 27, 08:29)
Sveiki,noriu pasiklausti,nuo rugsejo broliai pradeda lankyti darzelius,atskirus,vienam moketi nereiks,nes sunkus neigalumas,o kaip kitam yra kazkokia nuolaida  taikoma ar ne,seimoje 3 vaikai.Aciu

Man rodos daugiavaikei siemai yra lengvatos (tik aisku dokumentus pristatyti reikia). Pas direktore ar aukletoja pasiklauskit. Turi zinot.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 29, 18:58)
Man rodos daugiavaikei siemai yra lengvatos (tik aisku dokumentus pristatyti reikia). Pas direktore ar aukletoja pasiklauskit. Turi zinot.

Dekui,pirmad.eisim klaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 08 29, 18:58)

daugiavaikei 50%nuolaida
Atsakyti
Dar turiu klausimeli,berniukas turi sunku neigaluma,kurcias,implantuotas.Pries 2metus gavom i sanatorija pilna kelalapi,buvome Vilnaus mieste''Pusyno kelias''Siais metais pradejom ir tvarkyti dokumentus,bet mum duoda tik ambulatoriskai g.gif tai kas cia kame?Lyg diagnoze nepasikeitusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(girmantas @ 2010 08 31, 20:32)
Dar turiu klausimeli,berniukas turi sunku neigaluma,kurcias,implantuotas.Pries 2metus gavom i sanatorija pilna kelalapi,buvome Vilnaus mieste''Pusyno kelias''Siais metais pradejom ir tvarkyti dokumentus,bet mum duoda tik ambulatoriskai g.gif tai kas cia kame?Lyg diagnoze nepasikeitusi g.gif

Sveiki.Del sanatorijos ,žiūrint su kokia diagnoze važiuojat-jei tik del kurtumo,tai viso gali būti,kad "taip taupo".Tai ką sako šeimos gydytojas?
Mano sūnus turi tokias pačias bedas+VCP-išvažiavom į "Saulutę'' be problemų su palaikomąja reabilitacija.
Atsakyti
QUOTE(est @ 2010 09 01, 17:29)
Sveiki.Del sanatorijos ,žiūrint su kokia diagnoze važiuojat-jei tik del kurtumo,tai viso gali būti,kad "taip taupo".Tai ką sako šeimos gydytojas?
  Mano sūnus turi tokias pačias bedas+VCP-išvažiavom į "Saulutę'' be problemų su palaikomąja reabilitacija.

Tai ir as supratau kad cia taupymo sumetimais schmoll.gif Seimos daktaras kaip ir nieko padet negali,liepe eit pas direktore,tai va kaupiuosi ir eisim.Seimos daktaras man raso diagnoze bronhitas.Raidos centras itaria dar autizma,bet kol kas su klaustuku,neatsako jie mum ar tikrai taip yra.Gulejom 3 sav.Po puses metu vel vaziavome pasirodyti,bet atsakymo konkretaus nera unsure.gif
Atsakyti