Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

klaipedoje gavau siandien, tai kad niekas neveluoja juk iki 20 dienos man atrodo buna praveda. kaip cia kazkas snekejo kad gausim daugiau tai niekas nepadidino nei kapeikos
Atsakyti
as tai is klaipedos raj tai gavau penktadieni ir irgi ne cento daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 02 13, 22:49)
klaipedoje gavau siandien, tai kad niekas neveluoja juk iki 20 dienos man atrodo buna praveda. kaip cia kazkas snekejo kad gausim daugiau tai niekas nepadidino nei kapeikos

Aišku, dėkui 4u.gif Paprastai 10 gaudavom 4u.gif
Atsakyti
Aš gavau,bet kaip žadėjo grąžinti,taip kaip mokėjo 2009m,tai ne...
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 02 13, 23:18)
Aš gavau,bet kaip žadėjo grąžinti,taip kaip mokėjo 2009m,tai ne...

doh.gif tai tikriausiai ir vėl ""tvirčiausiai ant kojų stovinčių" sąskaita taupo šalis doh.gif . Na, kaip sakoma, pažadėjai - patiešijai, netesėjai - negriešijai... Nors jei visoms pervedė, o mums dar ne, tai tikriausiai perskaičiuoja iš naujo lotuliukas.gif Su kaupu grąžins... Kad tik per daug nepasirodytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2012 02 13, 22:55)
doh.gif tai tikriausiai ir vėl ""tvirčiausiai ant kojų stovinčių" sąskaita taupo šalis  doh.gif . Na, kaip sakoma, pažadėjai - patiešijai, netesėjai - negriešijai... Nors jei visoms pervedė, o mums dar ne, tai tikriausiai perskaičiuoja iš naujo  lotuliukas.gif  Su kaupu grąžins... Kad tik per daug nepasirodytų  lotuliukas.gif

niu ziurek, jei ka dalinkis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 02 14, 13:25)
niu ziurek, jei ka dalinkis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif neeeeeeeeeee, nesidalinsiu lotuliukas.gif - neperskaičiavo nieko, bet bent jau pervesti nepamiršo to, ką visada pervesdavo. Tai va, aš ir galvoju - gal neįgalių vaikų pašalpėlių "nelietė" tas grąžinimo įstatymas?
Atsakyti
tai,kad pasirodo kol kas mums dar neprides to ka ateme doh.gif ,teks metelius dar palaukt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 11:31)
tai,kad pasirodo kol kas mums dar neprides to ka ateme doh.gif ,teks metelius dar palaukt doh.gif  doh.gif

Kiek suprantu nuo 2013m pradžios prides?jūs su sunkia negalia?
Atsakyti
nea,mums vidutine,todel nelabai daug is musu ateme...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 02 15, 11:44)
nea,mums vidutine,todel  nelabai daug is musu ateme...

Daug ,ne daug,bet jei žadėjo grąžinti,tegu tęsi pažadus...
Atsakyti
tai va kad jie nevisada tesi tuos pazadus,deja...
Atsakyti