Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

Gal kuri bandėte klausti socialiniam skyriuje?Nes per metus ,turint sunkią negalę,nemenka sumelė susidaro g.gif
Atsakyti
istrauka is straipsnio apie tas ismokas:

dar metus, iki 2012 m. gruodžio 31 d., nesikeis „Sodros“ teritorinių skyrių administruojamų valstybinių pensijų (nukentėjusių asmenų, mokslininkų bei I ir II laipsnio) ir kompensacinių išmokų (rentų, šalpų, slaugos išmokų) dydžiai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaip čia yra su ta kompensacija už auto? Mums šiandien Kauno g. pateikus dokumentus, atsakė, jog kompensuojama tik už mašiną, kurią gali vairuot pats neįgalusis (mano dukrai sunki negalia, 14 m)?
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2012 02 27, 18:31)
Sveikutės 4u.gif  Kaip čia yra su ta kompensacija už auto? Mums šiandien Kauno g. pateikus dokumentus, atsakė, jog kompensuojama tik  už mašiną, kurią gali vairuot pats neįgalusis (mano dukrai sunki negalia, 14 m)?

Labas,o slaugą jūs turite?jei taip,tai tikrai priklauso,nes pati įsigyjau auto su kompensacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 02 29, 07:58)
Labas,o slaugą jūs turite?jei taip,tai tikrai priklauso,nes pati įsigyjau auto su kompensacija smile.gif

Įsivaizduokit, vyras rodo pažymą, kad vaikui paskirta spec.nuolat.slauga, o ta valdininkė (dar skyriaus vedėja) aiškina, jog ne, nepriklauso...Tai gerai, kad savivaldybėj atsirado darbuotojų su smegenimis... biggrin.gifD Tai žodžiu, susitvarkysim smile.gif Niekaip nesuprantu - ar ten išties tokie buki dirba, ar specialiai žmones mausto... Tai o jeigu kokie žmonės iš provincijos, jei neturintys interneto, tai per tokią bukaprotę darbuotoją ir negautų jiems priklausančių pinigėlių...ir esu įsitikinus, kad yra nemažai taip suklaidintų...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal kas paaiškinsit dėl tos mašinos blush2.gif

Sūnus turi vidutinę negalią. Tai kaip dabar ,jei vyras pirktų mašiną,jam daly kompensuotų ? Aš nelabai gaudausi,tai jei kam nesunku-apšvieskit mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 02 29, 11:08)
Sveikutės  4u.gif

Gal kas paaiškinsit dėl tos mašinos  blush2.gif

Sūnus turi vidutinę negalią. Tai kaip dabar ,jei vyras pirktų mašiną,jam daly kompensuotų ? Aš nelabai gaudausi,tai jei kam nesunku-apšvieskit mane  blush2.gif

Man rodos, turi būti sunki negalia,bet ne su paprasta slauga,o su spec.nuolatine slauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2012 02 29, 19:57)
Man rodos, turi būti sunki negalia,bet ne su paprasta slauga,o su spec.nuolatine slauga    g.gif

Jėjau,aš visai žalia esu blush2.gif blush2.gif Nežinau net kokia sluaga mano skaitosi blush2.gif Nu vienu žodžiu,gal bandyt į soc. nueiti,bet ten kaip visada,nieko nesužinosi ,jei pats nebūsi apsišvietęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 02 29, 23:12)
Jėjau,aš visai žalia esu  blush2.gif  blush2.gif  Nežinau net kokia sluaga mano skaitosi  blush2.gif  Nu vienu žodžiu,gal bandyt į soc. nueiti,bet ten kaip visada,nieko nesužinosi ,jei pats nebūsi apsišvietęs  doh.gif

Neįgalumo lygiai būna 3:sunkus,vidutinis ir lengvas.Turint sunkų neįgalumo lygį,gali būti nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis. Tai va automobilio įsigijimo kompensacija priklauso turint slaugą...
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 03 01, 08:05)
Neįgalumo lygiai būna 3:sunkus,vidutinis ir lengvas.Turint sunkų neįgalumo lygį,gali būti nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis. Tai va automobilio įsigijimo kompensacija priklauso turint slaugą...

Dėkoju 4u.gif Sūnui vidutinis neįgalumo lygis. Tai reiškia niekas mums nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota bitė @ 2012 03 01, 08:34)
Dėkoju  4u.gif  Sūnui vidutinis neįgalumo lygis. Tai reiškia niekas mums nepriklauso.

tikrai taip
Atsakyti
Gal kas galit pasakit,kai vaikui nustatita sunki negale su prieziura (1026Lt) ar as galiu dirbt? Ir kur kreiptis del panasiu klausimu gal sodra? blush2.gif
Atsakyti