Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Sveikutės, noriu pasiteiraut, ar FM group turi šiuos kvapus:
1) Nina ricci - premier jour
2) Nina ricci - nina
3) Lacoste - love of pink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 29 gruodžio 2009 - 16:15
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 29, 16:15)
Sveikutės, noriu pasiteiraut, ar FM group turi šiuos kvapus:
1) Nina ricci - premier jour
2) Nina ricci - nina
3) Lacoste - love of pink

turi tik
Nina ricci - nina, 30ml.
Atsakyti
Man tai nė velnio neleiko tie FM kvepalai wink.gif Ir kvapai neatitinka originalų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 29, 16:28)
Man tai nė velnio neleiko tie FM kvepalai  wink.gif Ir kvapai neatitinka originalų cool.gif

gal kai kurie ir trumpiau lako, bet is prabangiu, tai kvapas tikrai ilgai laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 29, 17:28)
Man tai nė velnio neleiko tie FM kvepalai  wink.gif Ir kvapai neatitinka originalų cool.gif

O aš kaip tik iš savo klienčių tik ir girdžiu - SVARBIAUSIA, KAD KVAPAS LABAI ILGAI LAIKOSI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Serket @ 2009 12 29, 17:53)
O aš kaip tik iš savo klienčių tik ir girdžiu - SVARBIAUSIA, KAD KVAPAS LABAI ILGAI LAIKOSI  wub.gif

drinks_cheers.gif ir mano taip sako,o ir as kiek turiu,tai man laikosi ilgai ir gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(espana @ 2009 12 29, 17:33)
gal kai kurie ir trumpiau lako, bet is prabangiu, tai kvapas tikrai ilgai laikosi 4u.gif

QUOTE(Serket @ 2009 12 29, 17:53)
O aš kaip tik iš savo klienčių tik ir girdžiu - SVARBIAUSIA, KAD KVAPAS LABAI ILGAI LAIKOSI  wub.gif

QUOTE(Alacka @ 2009 12 29, 18:18)
drinks_cheers.gif ir mano taip sako,o ir as kiek turiu,tai man laikosi ilgai ir gerai.  ax.gif

Matyt man nepasisekė, turiu mergaitiškus (nepamenu nr. blush2.gif ) ir vyriškus ala Backham Signature 4u.gif
Atsakyti
Na,mergaitiski ir lieka mergaitiskais,jie juk vaikiski.Tai ner ko noret labai is ju.Nors musu krikstadukte jais dziaugiasi tai labai.Buna,kad atvaziuoja ir klausiu ar kvepinosi,o pasirodo ne.
Atsakyti
O tai kas nors gali man paaiskint kaip reikia situ kvepalu isigyti? As i paskaitas vazineju pro ju parduotuve, bet db supratau,kad ten eiliniam zmonem neparduoda, reik per konsultantus uzsisakinet?
O tai kaip tada kvapa zinot? g.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais. 4u.gif

Vyras rado po eglute FM 301,tai tikrai patiko kvepaliukai,nes as kai dariau uzsakyma,tai dar neturejau meginuku,tai nezinojau koks bus kvapas,emiau tik pagal aprasyma ir va kelios merginos sake,kad geras kvapas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2010 01 01, 15:57)
Su Naujaisiais metais. 4u.gif

Vyras rado po eglute FM 301,tai tikrai patiko kvepaliukai,nes as kai dariau uzsakyma,tai dar neturejau meginuku,tai nezinojau koks bus kvapas,emiau tik pagal aprasyma ir va kelios merginos sake,kad geras kvapas.  ax.gif

patinka ir man sitas vyr. kvapas smile.gif
Atsakyti
visas su naujais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif dar norejau paklausti ar nebuna taip kad prekiu galiojimo laikas butu pasibaiges, schmoll.gif nes zinau kad avon ar orifleim tai labai daznai buna pasibaige verysad.gif ypac jai kokia akcija
Atsakyti