Sveikutės, noriu pasiteiraut, ar FM group turi šiuos kvapus:
1) Nina ricci - premier jour
2) Nina ricci - nina
3) Lacoste - love of pink
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 29, 16:15)
Sveikutės, noriu pasiteiraut, ar FM group turi šiuos kvapus:
2) Nina ricci - nina
2) Nina ricci - nina
turi tik
Nina ricci - nina, 30ml.
Man tai nė velnio neleiko tie FM kvepalai
Ir kvapai neatitinka originalų

QUOTE(dontstop @ 2009 12 29, 16:28)
gal kai kurie ir trumpiau lako, bet is prabangiu, tai kvapas tikrai ilgai laikosi

QUOTE(dontstop @ 2009 12 29, 17:28)
O aš kaip tik iš savo klienčių tik ir girdžiu - SVARBIAUSIA, KAD KVAPAS LABAI ILGAI LAIKOSI

QUOTE(Serket @ 2009 12 29, 17:53)
O aš kaip tik iš savo klienčių tik ir girdžiu - SVARBIAUSIA, KAD KVAPAS LABAI ILGAI LAIKOSI 

QUOTE(espana @ 2009 12 29, 17:33)
QUOTE(Serket @ 2009 12 29, 17:53)

QUOTE(Alacka @ 2009 12 29, 18:18)
Matyt man nepasisekė, turiu mergaitiškus (nepamenu nr.

Na,mergaitiski ir lieka mergaitiskais,jie juk vaikiski.Tai ner ko noret labai is ju.Nors musu krikstadukte jais dziaugiasi tai labai.Buna,kad atvaziuoja ir klausiu ar kvepinosi,o pasirodo ne.
O tai kas nors gali man paaiskint kaip reikia situ kvepalu isigyti? As i paskaitas vazineju pro ju parduotuve, bet db supratau,kad ten eiliniam zmonem neparduoda, reik per konsultantus uzsisakinet?
O tai kaip tada kvapa zinot?
O tai kaip tada kvapa zinot?

Su Naujaisiais metais.
Vyras rado po eglute FM 301,tai tikrai patiko kvepaliukai,nes as kai dariau uzsakyma,tai dar neturejau meginuku,tai nezinojau koks bus kvapas,emiau tik pagal aprasyma ir va kelios merginos sake,kad geras kvapas.

Vyras rado po eglute FM 301,tai tikrai patiko kvepaliukai,nes as kai dariau uzsakyma,tai dar neturejau meginuku,tai nezinojau koks bus kvapas,emiau tik pagal aprasyma ir va kelios merginos sake,kad geras kvapas.

QUOTE(Alacka @ 2010 01 01, 15:57)
Su Naujaisiais metais.

patinka ir man sitas vyr. kvapas

visas su naujais metais
dar norejau paklausti ar nebuna taip kad prekiu galiojimo laikas butu pasibaiges,
nes zinau kad avon ar orifleim tai labai daznai buna pasibaige
ypac jai kokia akcija