Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Fui,kiek cia visko prirasyta,net nesinori nei skaityti,nei kazka cia rasyti. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2010 01 06, 11:09)
Ne veltui sakoma: pigia mesa - šunys eda cool.gif
Kai gavau savo uzsakyma prisikvepinau, bet po kurio laiko islindo visai i nurodytus pavadinimus  nepanašūs- priekvapiai..kazkokie adekaloniniai..todel galiu sakyti drąsiai po kelių miničių Jų panašumas greitai išgaruoja...
Mano turimos smarves net tulikams kvepinti netinka..sorry..bet tokia mano patirtis..(žiauriai gaila išmestų pinigų)norts tikrai galvojau pradzioje kaip faina sutaupysiu..Daugiau ačiū ne ph34r.gif

Norejau parasyti ka galvoju,bet nusprendiau,kad geriau visai nieko nerasysiu. KAM? Vistiek nieko nesuprasit. doh.gif Gerai,kad cia nera tokiu zmoniu,kurie tikrai neturi pinigeliu ir perka ta kaip jus sakot suniska mesa. blink.gif Siaubas. blink.gif Man irgi kazaks patinka,kazkas ne,bet ... Na,visokiu zmoniu yra. tongue.gif Geriau daugiau netaupykit. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 06 sausio 2010 - 11:08
Kas tau yra? as pati isbandziau nes pati norejau pigiau apsipirkti, pati juos pirkau..ir dabar drasiai galiu atsakyti ka kalbu..!!!neturejau jokios issankstines nuomones, kadangi cia diskusija, tai aš ir parašiau nes labai nusivyliau ir galima sakyti likau apgauta...kas nori ISBANDYTI atiduodu savo turimus..tada gales palyginti su Sarmu orginalai..kreipkites i A.Z jeigu kam reikia..isvis nereikes isleisti pinigeliu..pabandysite 4u.gif Bent zmogus supras kad kvepia tikrai ne taip pat doh.gif
P>S vienus is ju dar pradzioje galvojau sunaudosiu, nes kvapas pakenciamas pasirode..bet kai bendradarbe parase, kad kvepiu pelesiais...
Pati paraset kazkas patinka, kazkas ne..jus rasote kad jums patinka, as rasau kaip atrodo man...tiesiog pasidalinau patirtimi rolleyes.gif kam patinka tas ir toliau pirks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 06 sausio 2010 - 11:12
QUOTE(gaudri @ 2010 01 06, 12:08)
Kas tau yra? as pati isbandziau nes pati norejau pigiau apsipirkti, pati juos pirkau..ir dabar drasiai galiu atsakyti ka kalbu..!!!neturejau jokios issankstines nuomones, kadangi cia diskusija, tai aš ir parašiau nes labai nusivyliau ir galima sakyti likau apgauta...kas nori ISBANDYTI atiduodu savo turimus..tada gales palyginti su Sarmu orginalai..kreipkites i A.Z jeigu kam reikia..isvis nereikes isleisti pinigeliu..pabandysite 4u.gif
P>S vienus is ju dar pradzioje galvojau sunaudosiu, nes kvapas pakenciamas pasirode..bet kai bendradarbe parase, kad kvepiu pelesiais...

nieko nera, labai patiko apie mesa kaip parasei. thumbup.gif doh.gif Tai ir nesusilaikiau. Yra ir originaliu kvepalu,kurie man irgi smirda. smile.gif Na,tikrai kas pirko,(o pirko tikrai nemazai),tai dar ne viena nesake,kad smirda pelesiais,ar dar nezinia kuom. Pries perkant,reikia isbandyti,pauostyti,nes dar priklauso ir nuo kuno,tikrai kvepia kitaip,ant vieno kuno ilgai laikosi,ant kito trumpiau. Turejau originalius,kurie laikesi labai trumpai,vat tau ir originalas. Visi mes skirtingi,ir kam patinka,kam ne, taip ir turi buti. Bet tikrai nereikia rasyti,kad va isbandzius 2 kvapus,kad visi kvepalai sudini,smirda ir net netinka tulikui. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2010 01 06, 12:08)

Pati paraset kazkas patinka, kazkas ne..jus rasote kad jums patinka, as rasau kaip atrodo man...tiesiog pasidalinau patirtimi rolleyes.gif kam patinka tas ir toliau pirks..

taip,rasiau,taip ir yra. Visi mes skirtingi ir tikrai kas patinka vienam,gali nepatikti kitam. Bet nereiskia,kad reikia dabar taip rasyti. doh.gif
Atsakyti
Prasideda diskusijos biggrin.gif nu ir gerai, nes čia ir yra vieta diskusijoms smile.gif Aišku, gaila, kad jums taip atsitiko su kvepalais... Bet pritariu Alackai, kiekvienam skirtingai kvepia: ant drabuziu vienas kvapas, ant odos - kitas, bet is esmes per daug jis neturetu skirtis smile.gif
Kol kas aš asmeniškai sulaukiu tik gerų atsiliepimų ir tai mane džiugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2010 01 06, 12:16)
nieko nera, labai patiko apie mesa kaip parasei.  thumbup.gif  doh.gif Tai ir nesusilaikiau. Yra ir originaliu kvepalu,kurie man irgi smirda.  smile.gif Na,tikrai kas pirko,(o pirko tikrai nemazai),tai dar ne viena nesake,kad smirda pelesiais,ar dar nezinia kuom. Pries perkant,reikia isbandyti,pauostyti,nes dar priklauso ir nuo kuno,tikrai kvepia kitaip,ant vieno kuno ilgai laikosi,ant kito trumpiau. Turejau originalius,kurie laikesi labai trumpai,vat tau ir originalas. Visi mes skirtingi,ir kam patinka,kam ne, taip ir turi buti. Bet tikrai nereikia rasyti,kad va isbandzius 2 kvapus,kad visi kvepalai sudini,smirda ir net netinka tulikui.  rolleyes.gif

Pirmiausia as meginuskus bandziau, nes atnese ta papkute..ir dar pasikvepinus pabuvau..o atnesti produktai (bent mieji) tikrai net i tulika netinka..nes kazkokiu rimtai astriu adekalonu dvelkia..beja su manim ir bendradarbe pirko..kitus kvapus ji pasieme net 3..nuomone ta pati (jos kvapai ne adekalonu o dar kazkoki kitoki prieskoni turejo)smile.gif taip kad isbandyta net 5..ne taip ir mazai..
Viskas butu ok jeigu nebutu sakoma kad cia analogai orginaliu kvepalu..ir kad kvepia taip pat..deja yra labai didziulis skirtumas doh.gif nes rinkausi megstamus kvapus (kuriuos buvau turejus orginalius) todel tikejausi bent kazko panasaus..suprantama kad skoniai visu skiriasi..bet manieji tikrai neturejo dvelkti adekalonu..as dar poto nuejau i sarma uzsipurskiau orginaliu..galvojau gal man jau vaidenasi..gal kvapa primirsau..bet pasirodo tikrai ne..jie panasus buna tik pirmas pora minuciu smile.gif noriu pastebeti kad nemegstu rietenu ir pries bandydama skaiciau ir tema..kadangi nuomones labai priestaringos..ir galvojau gal tikrai islepusios poniutes varo vie del to kad cia ale kopijos...todel isbandziau pati, ir labai nusivyliau..o savo nuomone issakyti turiu teise,nes pries pirkdama irgi ieskojau info..bet visteik isbandziau pati..todel kas nores isbandys pacios..
Atsakyti
QUOTE(vyyka @ 2010 01 05, 14:06)
Bandžiau tuša ir mineralinę pudrą. Tušas kaip tušas, nieko ypatingo. O pudra tai ji ne mineralinė- pridėta parafino ir mineral oil, ir t.t tai kokia čia mineralinė.Tai aš jos ir nenaudosiu
Nes kur turiu mineralinę tai ir parašyta kad 100 proc mineralinė

panagrinėkit atidžiau, juk nemanau, kad pudros sudėtis yra: mineralai ir nieko daugiau, tai tada ir būtų mineralai o ne pudra lotuliukas.gif
ir dar, kaip gali pudra būt tik iš 100 proc mineralų, jeigu ten reikia dėt ir spalvinių pigmentų, nepagalvojot berašydama? g.gif man kvaila atrodo kai moteris tik užsiregistruoja į forumą ir nesistengia susipažint, bet iškart peikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 06 sausio 2010 - 12:08
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 06, 14:07)
panagrinėkit atidžiau, juk nemanau, kad pudros sudėtis yra: mineralai ir nieko daugiau, tai tada ir būtų mineralai o ne pudra  lotuliukas.gif
ir dar, kaip gali pudra būt tik iš 100 proc mineralų, jeigu ten reikia dėt ir spalvinių pigmentų, nepagalvojot berašydama?  g.gif  man kvaila atrodo kai moteris tik užsiregistruoja į forumą ir nesistengia susipažint, bet iškart peikia  doh.gif

Na pvz essence biri pudra ir padaryta tik is mineralu. O kam tie spalviniai pigmentai? Visi visi mineralai yra kazkokie bespalviai, kad juos reiktu spalvinti? O jus nepagalvojot rasydama, kad jei sako, kad tokia pudra naudoja, tai gal reikia bent pasidometi tuo, ar yra tokiu dalyku? Tokia pudra yra sudaryta is smulkiai smulkiai sumaltu mineralu ir jiems nereikia nei konservantu, tai kvapikliu, nei dazikliu.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 06, 13:07)
panagrinėkit atidžiau, juk nemanau, kad pudros sudėtis yra: mineralai ir nieko daugiau, tai tada ir būtų mineralai o ne pudra  lotuliukas.gif
ir dar, kaip gali pudra būt tik iš 100 proc mineralų, jeigu ten reikia dėt ir spalvinių pigmentų, nepagalvojot berašydama?  g.gif  man kvaila atrodo kai moteris tik užsiregistruoja į forumą ir nesistengia susipažint, bet iškart peikia  doh.gif

As su Essence mineraline pudra ir lyginau. Ten parasyta 100 proc mineraline, be konsevantų, daziklių, kiek tiesos yra tai kas čia parašyta, nei viena nežinom, lyginu ka matau.
As jos nepeikiu, čia tik mano nuomonė, aš asmeniškai jos nenaudosiu.
Mica, Talc, Paraffinum liquidum, lauroyl lysene, mineral oil, ir tt. Kur mineralinės pudros pagrindą sudaro titano oksidas, čia jis sudėtyje paskutinėje vietoje.
Atsakyti
Turiu vienus kvepalus iš FM... deja, toli gražu nuo originalių (nes turiu tokius pačius ir originalius ir analogą) smile.gif nėra ko tikėtis,kad už toookį kainos skirtumą gausi tokius pačius kvepalus, kaip originalai kainuojantis kelis kartus brangiau biggrin.gif pirkdama stebuklų ir nesitikėjau... bet kasdien, manau, sunaudosiu aš juos vistiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 05, 00:34)
smile.gif  na, man ne krizė, nes turiu daugiau smegenų pinigams uždirbti. "Analogų"  smile.gif platinti nereikia
o pilka pelyte vadini dėl to, kad kvėpinuosi originalais?  smile.gif
domėtis tokiais dalykais man yra profesinė liga smile.gif gavau į el paštą pasiūlymą smile.gif išsirenki numeriuką ir gauni tarkim d@g the one smile.gif ar teisingai supratau pasiūlymą? Nes jei teisingai smile.gif tai už šitą "analogo"  smile.gif  pardavimą yra numatyta administracinė atsakomybė smile.gif
tad nematau čia kuo ir didžiuotis, todėl ir stebiuosi tokiu afišavimusi
Papildyta:
ar čia gauni kvepalus pakuotėje su numeriuku? Jei taip tai kam juos lyginti su kažkuom?  g.gif nes mane tas lyginimas labiau baidytų negu pritrauktų  g.gif
Tai kaip čia su tais FM?  smile.gif

smegenu pinigams uzsidirbti uztenka lotuliukas.gif o suprsti kad analogas yra ne orginalas neuztenka lotuliukas.gif juk ir yra sakoma analogai, ir tai kad kvapas nera 100 procentu identiskas nereiskia kad jis trenke pelesiu ar kaip kitaip, o kvepalai tikrai geros kokybes thumbup.gif kvapas ilgai laikosi ir pasirinkimas didelis tereikia is visos gausybes issirinkti kvapa kuris tiktu ir patiktu
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 05, 00:34)
smile.gif  na, man ne krizė, nes turiu daugiau smegenų pinigams uždirbti.

Dar pamiršau pridėti, kad, jei iš tikro turėtum smegenų, tai tikrai neitum per tokius forumus ir nesigirtum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 13 sausio 2010 - 14:40
Sveikutės, ar bandėte blizgius lūpoms ? Kokia kokybė?
Atsakyti