Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(espana @ 2010 01 01, 11:43)
visus su Naujaisiais Metais 4u.gif
kvepaliukus galima isisgyti tik pas konsultantus.
parasiau i AZ 4u.gif

Kvepalus galima isigyti NE TIK PER KONSULTANTUS smile.gif na bent jau vilniuje gali nueiti i ofisiuka ir nusipirkti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 02, 20:52)
ir is konsultantu geriau pirkti, nes gali pauostyti, pabandyti smile.gif
bet esme, kad galima ir tiesiai is ofisiuko nusipirkti smile.gif

Ofisiuke galima nusiopirkti,tik Vilniuje,o jei kitame mieste,tai tik is konsultanto smile.gif arba paciam uzsiregistravus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorike: 02 sausio 2010 - 20:19
Man kaip keista, FM group taip įsivažiavo, ramiausiai sau "padielkas" per visą Lietuvą platina, nesislepia sau, nieko...ir niekas netikrina...
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 03, 15:33)
Man kaip keista, FM group taip įsivažiavo, ramiausiai sau "padielkas" per visą Lietuvą platina, nesislepia sau, nieko...ir niekas netikrina...

CIA NE PADIELKOS lotuliukas.gif

tai bekit paskust kam nors, kokie FM group apgavaikai biggrin.gif drinks_cheers.gif
niekas tikrai nesutrukdys, tik pasijuoks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 03 sausio 2010 - 14:39
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 03, 14:33)

O man tai kažkaip dar keisčiau, kad atsiranda tokių pilkų pelyčių, kurios rėkia visą gerkle, kad FM gamina padielkas, kad pavogė formules ir pan..

Čia biški off-topic, bet nebesusilaikiau.. Atrodo, kad čia lankosi visos tokios poniūtės 'prie babkių', kad negalėtum pasakyti, jog Lietuvoj krizė.. Viena neperka ala padielkų, geriau bėga į kristutę arba sarmutę pirkti kvepalų, nes kas pigiau, tas juk padielka , o juk ir ne prestižas pirkti ne firminėj parduotuvėj; kitai pragyvenimui į mėnesį vos 4000Lt užtenka... nu žodžiu juokas ima, paskaičius kai kuriuos postus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 03 sausio 2010 - 14:55
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 03, 16:33)

Analogai ne tas pats, kas padielkos su tu zymiuju firmu logotipais. O jus matot isvis kur nors fm kataloge ar tinklapyje, kad pardavinejami analogai/padielkos? Kvepalai turi savo dizaina, aprasyma ir nera sulyginami su kitu kvepalu kvapais. Kas koki kvapa atitinka, tai jau patys konsultantai issiuosto ir savus sarasiukus pasidaro, kuriu firminiuose tinklapiuose nerasi.
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 03, 15:43)
O man tai kažkaip dar keisčiau, kad atsiranda tokių pilkų pelyčių, kurios rėkia visą gerkle, kad FM gamina padielkas, kad pavogė formules ir pan..
Čia biški off-topic, bet nebesusilaikiau.. Atrodo, kad čia lankosi visos tokios poniūtės 'prie babkių', kad negalėtum pasakyti, jog Lietuvoj krizė.. Viena neperka ala padielkų, geriau bėga į kristutę arba sarmutę pirkti kvepalų, nes kas pigiau, tas juk padielka , o juk ir ne prestižas pirkti ne firminėj parduotuvėj; kitai pragyvenimui į mėnesį vos 4000Lt užtenka... nu žodžiu juokas ima, paskaičius kai kuriuos postus lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man pvz. gaila moketi simtus litus uz originala,na man tikrai jokio skirtumo nera koks buteliukas,koks ipakavimas,vistiek ir tas ir tas eina i siuksliu deze.Na man jie tikrai ilgai laikosi,aisku yra kurie patinka ir kurie kvepaliukai nepatinka. ax.gif Reklamos tikrai nedarau,tik pasakiau savo nuomone.
Papildyta:
QUOTE(vivavi @ 2010 01 03, 16:42)
Siulau pagalba, rasyk AZ, dar turiu daug info apie tuos kvepalus.  mirksiukas.gif

Na,cia visos gali padeti ir manau visos turi nemazai infos apie kvepaliukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
O is to naujo katalogo FM MAKE UP gal kas ka jau isbande? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 03, 16:43)

smile.gif na, man ne krizė, nes turiu daugiau smegenų pinigams uždirbti. "Analogų" smile.gif platinti nereikia
o pilka pelyte vadini dėl to, kad kvėpinuosi originalais? smile.gif
domėtis tokiais dalykais man yra profesinė liga smile.gif gavau į el paštą pasiūlymą smile.gif išsirenki numeriuką ir gauni tarkim d@g the one smile.gif ar teisingai supratau pasiūlymą? Nes jei teisingai smile.gif tai už šitą "analogo" smile.gif pardavimą yra numatyta administracinė atsakomybė smile.gif
tad nematau čia kuo ir didžiuotis, todėl ir stebiuosi tokiu afišavimusi
Papildyta:
ar čia gauni kvepalus pakuotėje su numeriuku? Jei taip tai kam juos lyginti su kažkuom? g.gif nes mane tas lyginimas labiau baidytų negu pritrauktų g.gif
Tai kaip čia su tais FM? smile.gif
Atsakyti
Bandžiau tuša ir mineralinę pudrą. Tušas kaip tušas, nieko ypatingo. O pudra tai ji ne mineralinė- pridėta parafino ir mineral oil, ir t.t tai kokia čia mineralinė.Tai aš jos ir nenaudosiu
Nes kur turiu mineralinę tai ir parašyta kad 100 proc mineralinė
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2010 01 05, 00:34)
smile.gif  na, man ne krizė, nes turiu daugiau smegenų pinigams uždirbti. "Analogų"  smile.gif platinti nereikia
o pilka pelyte vadini dėl to, kad kvėpinuosi originalais?  smile.gif
domėtis tokiais dalykais man yra profesinė liga smile.gif gavau į el paštą pasiūlymą smile.gif išsirenki numeriuką ir gauni tarkim d@g the one smile.gif ar teisingai supratau pasiūlymą? Nes jei teisingai smile.gif tai už šitą "analogo"  smile.gif  pardavimą yra numatyta administracinė atsakomybė smile.gif
tad nematau čia kuo ir didžiuotis, todėl ir stebiuosi tokiu afišavimusi
Papildyta:
ar čia gauni kvepalus pakuotėje su numeriuku? Jei taip tai kam juos lyginti su kažkuom?  g.gif nes mane tas lyginimas labiau baidytų negu pritrauktų  g.gif
Tai kaip čia su tais FM?  smile.gif

Visų pirma ačiū už tokį komplimentą.
Antra, ne tau spręsti platinti analogus ar ne.
Trečia, pilka pelyte nenorėjau pavadint, tiesiog tuo momentu nesugalvojau kitokio apibūdinimo.
Ir ketvirta, apie administracinę atsakomybę čia galit neskiest, nes kompanija yra tarptautinio masto ir kam reikia, tas apie ją viską žino.
Atsakyti
As dabar pasisakysiu savo nešaliska nuomone, na prisiklausius kokie kvapai panasus sugalvojau isbandysiu, atnese man visa papke ir garsiu kvepalu pavadinimu atitikmenis lape, pradzioje labai apsidziaugiau nes kvapai pasirode tikrai identiski..todel uzsisakiau net dvejus doh.gif
Ne veltui sakoma: pigia mesa - šunys eda cool.gif
Kai gavau savo uzsakyma prisikvepinau, bet po kurio laiko islindo visai i nurodytus pavadinimus nepanašūs- priekvapiai..kazkokie adekaloniniai..todel galiu sakyti drąsiai po kelių miničių Jų panašumas greitai išgaruoja...
Mano turimos smarves net tulikams kvepinti netinka..sorry..bet tokia mano patirtis..(žiauriai gaila išmestų pinigų)norts tikrai galvojau pradzioje kaip faina sutaupysiu..Daugiau ačiū ne ph34r.gif
Atsakyti