Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

sveikutės aš jau išbandžiau pudra ir šešėlius, man labai patiko ir tiko, nuo pudros oda neišsausėja, tampa lygi ir glotni ir vakarui ypač tinka nes turi blizgesio.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2010 01 19, 22:57)
sveikutės aš jau išbandžiau pudra ir šešėlius, man labai patiko ir tiko, nuo pudros oda neišsausėja, tampa lygi ir glotni ir vakarui ypač tinka nes turi blizgesio.... thumbup.gif

thumbup.gif as sau blizgesius pirksiu,pudros dar yra,tai kita karta. O kokius seselius sau pirkai? Seseliou ir man reiketu,tik va galvoju koki atspalvi imti geriau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 20 sausio 2010 - 08:10
Lupu blizgiai ir man rupi,tik idomu ar nelipnus jie?Nesmagu kaip buna,lyg su medum patepta schmoll.gif
Atsakyti
kaip jums sitie kvepaliukai 171. Euphoria – Calvin Klein ar patinka? Man taip,bet noriu isgirsti ir jusu nuomine,nes cia paprase uzsakyti dezika,sakau ateiti pauostyti,sako savo nuoziura uzsakyk. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2010 01 20, 11:47)
Lupu blizgiai ir man rupi,tik idomu ar nelipnus jie?Nesmagu kaip buna,lyg su medum patepta  schmoll.gif

drinks_cheers.gif vat ir man tokie nepatinka. schmoll.gif o gal kas jau isbande? g.gif
Atsakyti
Del 171 ir pas mane panasi situacija buvo.Mergaites darziuke aukletoja klause mano nuomones smile.gif Na,nieko jie tokie,bet sau neimciau.Man viskas kas salduuuuu,gaivuuuu biggrin.gif Varvinu seile del 297,bet su kaina niekaip nesusidraugaujam user posted image
Atsakyti
Bet man jie tokie ir yra saldoki. g.gif O kokie is deziku patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 20 sausio 2010 - 11:40
QUOTE(Alacka @ 2010 01 20, 11:38)
Bet man jie tokie ir yra saldoki.  g.gif  O kokie is deziku patinka?

Matyt per mazai tongue.gif

Dezodorantu nenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 20 sausio 2010 - 11:42
QUOTE(Alacka @ 2010 01 20, 12:22)
kaip jums sitie kvepaliukai 171.  Euphoria – Calvin Klein ar patinka? Man taip,bet noriu isgirsti ir jusu nuomine,nes cia paprase uzsakyti dezika,sakau ateiti pauostyti,sako savo nuoziura uzsakyk.  doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif vat ir man tokie nepatinka.  schmoll.gif  o gal kas jau isbande?  g.gif

man tai jie ziauriai skanus smile.gif turejau ir kvepalus, ir dezika draugei emiau smile.gif
Atsakyti
mergytesga gal galit parasyti numeriukus kvepaliuku kurie butu gaivus na kas nors panasaus i FM98 ar FM 81
Atsakyti
QUOTE(rutulukas @ 2010 01 20, 14:07)
mergytesga gal galit parasyti numeriukus kvepaliuku kurie butu gaivus na kas nors panasaus i FM98 ar FM 81

Man tai 98 grynas muilas... nežinau kaip kitoms.. smile.gif o šiaip patarčiau naudotis katalogu. atsiverti psl kur citrusiniai arga gėlių kvapai ir pasiuostinėji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 20 sausio 2010 - 14:17
QUOTE(eeeglute @ 2010 01 19, 17:02)
Sveika prisijungus. Iš kur esi? smile.gif
O kvėpintis tai kvepalai tinkami ne tik kasdien, bet ir išeigai smile.gif Aš kaip tik šiandien pasiėmiau Nr. 142 (Dior Addict), kažkada turėjau originalą ir šitie vieninteliai kvepalai, kuriuos nusipirkau antrą kartą smile.gif tik šįkart FM. Šitą kvapą atpažinčiau iš bet kur, kol kas skirtumo jokio nejaučiu, o kvepia tai labai labai smile.gif
Beje, pasiėmiau ir tušą pabandymui, dar neišbandžiau, parašysiu, kai turėsiu ką pasakyti smile.gif

Iš Vilniaus aš ax.gif Šiandien kaip tik draugei nupirkau tokius pačius kvepaliukus, kokius tu čia paminėjai. Tai jai taip pat patiko, nors ji ir nemėgėja analogų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 20 sausio 2010 - 16:42
Atsakau Alackai dėl pudrų, realios spalvos labai panašios į kataloge esančias, gal tik Amber nėra tokia tamsi kaip parodyta. Amber pudra labiau blizgesio turi nei Desert Rose. Desert Rose labiau tiktų toms, kurių oda turi gelsvo atspalvio. Tai va.

Tiesa, lūpų blizgesiai labai malonūs, nėra per daug lipnūs, neerzina.

O blakstienų tušu esu patenkinta! bigsmile.gif
Atsakyti