Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

mergytes gal galetumet man atsiusti kvepaliuku pavadinimus na kad zinociau koks numeris ka atitinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulukas @ 2010 01 21, 10:44)
mergytes gal galetumet man atsiusti kvepaliuku pavadinimus na kad zinociau koks numeris ka atitinka blush2.gif

O tau tavo remėja neatsiuntė g.gif Šiaip jinai turėtų viskuo pasirūpint ir paaiškint kas tau neaišku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 21 sausio 2010 - 10:54
QUOTE(Alacka @ 2010 01 20, 08:07)
thumbup.gif as sau blizgesius pirksiu,pudros dar yra,tai kita karta. O kokius seselius sau pirkai? Seseliou ir man reiketu,tik va galvoju koki atspalvi imti geriau.  g.gif

ėmiau violetinių spalvu, panašius jau baigiau kitokių dar turiu tai susilaikai bet galiu pasakyti tiek kad tikrai dar neišbaigus pakeisiu FM šešelėiaias

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 20, 14:04)
man tai jie ziauriai skanus smile.gif turejau ir kvepalus, ir dezika draugei emiau smile.gif

drinks_cheers.gif patys mano mėgiamiausi
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 01 21, 01:03)
Atsakau Alackai dėl pudrų, realios spalvos labai panašios į kataloge esančias, gal tik Amber nėra tokia tamsi kaip parodyta. Amber pudra labiau blizgesio turi nei Desert Rose. Desert Rose labiau tiktų toms, kurių oda turi gelsvo atspalvio. Tai va.

Tiesa, lūpų blizgesiai labai malonūs, nėra per daug lipnūs, neerzina.

O blakstienų tušu esu patenkinta!  bigsmile.gif

aciu.
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2010 01 21, 12:12)
ėmiau violetinių spalvu, panašius jau baigiau kitokių dar turiu tai susilaikai bet galiu pasakyti tiek kad tikrai dar neišbaigus pakeisiu FM šešelėiaias

as galvoju,gal imti FM/c003 ,nes kitos spalvos man per tamsios. verysad.gif Tu gal apie sita ir rasei?
Atsakyti
as irgi turiu FM kvepaliukus 181, ir visai patenkinta, man labai patinka tas kvapas ir laiko palyginus su kaina neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andzren @ 2010 01 21, 14:07)
as irgi turiu FM kvepaliukus 181, ir visai patenkinta, man labai patinka tas kvapas ir laiko palyginus su kaina neblogai ax.gif

Sitas kvapas man labai panasus i FM 33
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 20, 14:16)
Man tai 98 grynas muilas... nežinau kaip kitoms..  smile.gif o šiaip patarčiau naudotis katalogu. atsiverti psl kur citrusiniai arga gėlių kvapai ir pasiuostinėji...

man tai lb geraas kvapas FM98, jokio muilo kvapo nejauciu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tusas?Ar nenubega,netrupa?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 02 03, 11:04)
Kaip tusas?Ar nenubega,netrupa?

Man tai jis laaaaaabai patinka. Labai graziai atskiria blakstienas. Esu turejus ir labai brangiu Lancome ir t.t., tai galiu pasakyti, kad sitas niekuo nenusileidzia kokybe. Sepetelis puikus. Na, bent jau mano blakstienos patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
o yra is cia uzsisakyti Britney Spears kvepalu? pvz fantasy?;D
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 02 03, 11:35)
o yra is cia uzsisakyti Britney Spears kvepalu? pvz fantasy?;D

Nera Britney Spears siuo metu jokiu. Jau ne vienas teiraujasi g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kuriuos originalus atitinka kvepalai dabar esantys ispardavime?????? ax.gif

145; 164; 130; 182; 184
Atsakyti