Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(viola**** @ 2010 04 08, 16:36)
Balandzio menesi galima pigiau isigyti kvepalus FM261 (Issey Miyake Woman), man tai jie patinka, manau pavasariui gerai kvapas.  ax.gif Ka manot?

Man ir jie thumbup.gif skanus, bei lengvi, tinkantis labai pavasariui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 04, 17:38)
Kokie atsiliepimai apie dekoratyvine fm kosmetika? Ypač domina šešėliai 4u.gif

Na, pudros blizgučiai man per stambūs, o ir pudra mano odai per daug sausinanti.
O akių pieštukas labai patinka mirksiukas.gif
Tiesa, turiu Plum spalvos lūpų blizgį, gal kas norėtų pakeisti į kokią kitą? Plum man per tamsi - netinka... rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi nelabai esu patenkinta kvepalais (is pradziu pirmas buteliukas buvo visai nieko, o kitus kai pirkau, tai nusivyliau), tai kazkaip dekoratyvine kosmetika bandyt rankos nekyla... Ar galima isgirsti realu komentara NE is platintojos?
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 04 19, 17:01)
Kadangi nelabai esu patenkinta kvepalais (is pradziu pirmas buteliukas buvo visai nieko, o kitus kai pirkau, tai nusivyliau), tai kazkaip dekoratyvine kosmetika bandyt rankos nekyla... Ar galima isgirsti realu komentara NE is platintojos?

o kodel ne? aisku galima,jei man nepatinka kazkas as ir sakau,kad sis kvapas man nepatinka. ax.gif
Atsakyti
Išbandyti mineraliniai šešėliai

Privalumai:
didelė pakuotė, ilgam užteks
šešėliai gerai tepasi, lengvai išsisklaido
gerai laikosi be pagrindo
pakuotė patogi transportuoti

Trūkumai:
labai prasta sudėtis. Nesuprantu, kodėl jie pavadinti mineraliniai? Daugių daugiausia su mineralais dry.gif
šešėliai prastai pigmentuoti, nors lankstinuke parašyta priešingai

Visumoj įspūdžiai teigiami, pirksiu ir kitos spalvos (dabar turiu rudus). Galėtų būti ir daugiau atspalvių 4u.gif
Atsakyti
Turiu šios firmos 292 kvepaliukus, skanus kvapas, ilgai išlieka, stiprus, ar kaip čia išsireikšti, norėjau pasakyti, kad užtenka vos vos papurkšti ir jau jauti kvapa - vienu žodžiu, man patiko smile.gif
Atsakyti
Šešėlius turiu, liuks man jie. Laiko gerai, nesubėga visą dieną, spalvytės geros. O kas dėl sudėties, tai nemanau kad kitų firmų pvz loreal, avon, rimmel ir pan. sudėtis geresnė. Nusipirkau pudrą kompaktinę, šiaip viskas ok, tik spalva netiko Desert Rose, jei kas norit pabandyti, parduočiau pigiau nei kataloge. ax.gif Taip pat skaistalus turiu ir liuks dalykas, labai grąžai ir natūraliai parausvina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2010 05 05, 19:40)
Šešėlius turiu, liuks man jie. Laiko gerai, nesubėga visą dieną, spalvytės geros. O kas dėl sudėties, tai nemanau kad kitų firmų pvz loreal, avon, rimmel ir pan. sudėtis geresnė. Nusipirkau pudrą kompaktinę, šiaip viskas ok, tik spalva netiko Desert Rose, jei kas norit pabandyti, parduočiau pigiau nei kataloge. ax.gif  Taip pat skaistalus turiu ir liuks dalykas, labai grąžai ir natūraliai parausvina  biggrin.gif

Šitų gal ne geresnė. Bet yra gamintojų, kas gamina su tikrai gera, visiškai natūralia sudėtimi ax.gif Ir pigiau, ir labiau pigmentuoti, ir sveikiau odai ax.gif
Atsakyti
Bande man pazystama siulyti sios firmos kvepalus, nepatiko, kazkoks nesusipratimas. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
As turiu atsiliepima labai idomu beje - bandziau 06 kas turetu atitikti Elizabeth Arden Green Tea, panasumo yra, bet visai nesilaike kvapas ir ne visai toks koks yra tikrasis tik pirma nata panasi. Nežinau ar čia tik man pasitaikė taip ar tikrai jis nekoks, bet uz tai 257 pasikvepinau ir kvapas tas ir laiko normaliai thumbup.gif
O del pacios kosmetikos - kompaktinės pudros mačiau su blizgučiu kažkokiu tarsi - ar jis lieka užsitepus?
Atsakyti
Priklauso kur jus pirkot kvepalus. Dar karta pasikartosiu pirkti Lietuvoje kvepalai neatitnka. Pasiziurekit ant buteliuko kiek laipsniu spirito ,kuo daugiau laipsniu tuo geresni kvepalai, vidutiniskai parfumuotas vanduo 70 laipsniu. Fm kvepalai 80 spirito ir 20 % parfumuotumo. Dar pasiziurekit ar pas jus EDT ar EDP. smile.gif
Papildyta:
Pudra su blizguciais tinka vakarui. 4u.gif Dar siek tiek apie kvepalus smile.gif Jeigu jums kvepalai tinka jus ju ir neuzuosit . Pvz as naudoju MEX-MEX WOMAN (FM 98) visai neuzuodziu blush2.gif .Ir priklauso nuo kvapo intensivumo smile.gif .
Atsakyti
3 FM kvapus turiu:green tea, paris hilton ir gervuoge. Visais labai patenkinta
Šiandien jais kvepiu, nerealus kvapas, vasariškas, saulėtasuser posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 05 18, 22:27)
Kaip tik gryzo moterys is Lenkijos, is pristatymu, tai sake atitikmenu lapu nebebus, nieks nebedaris. Nes draudziama jau ,viskas. Man tai bloga zinia. Taip dirbti budavo daug lengviau. verysad.gif

Tai jau tikrai, kad nekokios naujienos. Gaila.. O galima pačiai pasidaryt?
Atsakyti