Man pačiai taip pat labai patinka dauguma šių kvapu ir nežinau ka daryčiau jai šios firmos nebūtų.Turbut vėl eičiau rinktis kitus pakaitalus.
As esu patenkinta siais kvapais, labai gerai laiko, iperkami, skaniai kvepia, tik reikia issirinkti tinkama
Man labiausiai patinka 24, 128, 48 
Kitos FM produkcijos dar nebandziau, bet zadu greitu laiku uzsisakyti

Kitos FM produkcijos dar nebandziau, bet zadu greitu laiku uzsisakyti

sveikos. as turejau JLO kvepalus is FM, kvapas tai tikrai patiko
pirkau vienam is mazesniu miesteliu. manau, reikia pasiklausineti draugiu ar pazistamu moteriskiu ir tikrai atsiras kas platina mazesniuose miesteliuose

Idomu butu suzinoti, kurie klasikiniai astresni moteriski kvapai yra populiarus
Ir klasikiniai vyriski kurie verti demesio

Ir klasikiniai vyriski kurie verti demesio

na populiarūs FM171, FM174, FM 32, FM05, FM02, FM98, juo pas mane dažniausiai užsisako ir nusiskundimų tikrai neteko girdėti, klientai sugrįžta vėl ir vėl ir dar draugių atsiveda....
o vyriškų tai nuo žmonos skonio priklauso....

o vyriškų tai nuo žmonos skonio priklauso....

QUOTE(Carolina @ 2009 03 15, 00:23)
Turiu, vis dar perku.. Bet kvapas tikrai nelaiko tiek pat laiko kiek originalas. Didžiulis minusas. 

net nera ka lyginti originalo ir situ fm kvepalu

pabandziau ir nenusivyliau
turiu nemaza kolekija ir prabangiu,brangiu kvepalu.bet tuos naudoju i soda kokia vaziuojant,i praduotuevel jei reik greit nubegti,gaila purksti brangius kvepalus,del keletos minuteliu
o situ ne kiek !

man visi ne originalai nepatinka nes tikrai geriau laselis gero,originalaus kvepalo nei kad desimt psikiuku ar lasiuku fm ir kt padielkiu, kazkaip esu uz originalius ir tik tikrus kvapus jei nera pinigu geriau koki dzintars nusipirksiu nei nesiu is tolo falsifikatais o tai taaaip jaucias, baisu net apsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 31, 13:38)
man visi ne originalai nepatinka nes tikrai geriau laselis gero,originalaus kvepalo nei kad desimt psikiuku ar lasiuku fm ir kt padielkiu, kazkaip esu uz originalius ir tik tikrus kvapus jei nera pinigu geriau koki dzintars nusipirksiu nei nesiu is tolo falsifikatais o tai taaaip jaucias, baisu net apsakyti
Pritariu

Papildyta:
QUOTE(Mešqtė @ 2009 05 31, 01:00)
pabandziau ir nenusivyliau
turiu nemaza kolekija ir prabangiu,brangiu kvepalu.bet tuos naudoju i soda kokia vaziuojant,i praduotuevel jei reik greit nubegti,gaila purksti brangius kvepalus,del keletos minuteliu
o situ ne kiek ! 

Tai jau galima iki parduotuves ir nepasikvepinus nubegti