Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Man pačiai taip pat labai patinka dauguma šių kvapu ir nežinau ka daryčiau jai šios firmos nebūtų.Turbut vėl eičiau rinktis kitus pakaitalus.
Atsakyti
turiu ju per akis, visoms skirtingoms progoms ir nuotaikoms smile.gif Siuo momentu labiausiai patinka nr.33 - dolce&gabbana light blue.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2009 - 20:33
As esu patenkinta siais kvapais, labai gerai laiko, iperkami, skaniai kvepia, tik reikia issirinkti tinkama biggrin.gif Man labiausiai patinka 24, 128, 48 4u.gif
Kitos FM produkcijos dar nebandziau, bet zadu greitu laiku uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaa: 18 gegužės 2009 - 07:12
sveikos. as turejau JLO kvepalus is FM, kvapas tai tikrai patiko smile.gif pirkau vienam is mazesniu miesteliu. manau, reikia pasiklausineti draugiu ar pazistamu moteriskiu ir tikrai atsiras kas platina mazesniuose miesteliuose wink.gif
Atsakyti
Idomu butu suzinoti, kurie klasikiniai astresni moteriski kvapai yra populiarus 4u.gif
Ir klasikiniai vyriski kurie verti demesio 4u.gif
Atsakyti
na populiarūs FM171, FM174, FM 32, FM05, FM02, FM98, juo pas mane dažniausiai užsisako ir nusiskundimų tikrai neteko girdėti, klientai sugrįžta vėl ir vėl ir dar draugių atsiveda.... 4u.gif
o vyriškų tai nuo žmonos skonio priklauso.... ax.gif
Atsakyti
Ar kuri nors bandete FM dezodorantus, duso zeles, kuno balzamus? Labai butu idomu suzinot atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliuxxx: 29 gegužės 2009 - 16:27
QUOTE(Carolina @ 2009 03 15, 00:23)
Turiu, vis dar perku.. Bet kvapas tikrai nelaiko tiek pat laiko kiek originalas. Didžiulis minusas.  verysad.gif

net nera ka lyginti originalo ir situ fm kvepalu schmoll.gif
Atsakyti
pabandziau ir nenusivyliau smile.gif turiu nemaza kolekija ir prabangiu,brangiu kvepalu.bet tuos naudoju i soda kokia vaziuojant,i praduotuevel jei reik greit nubegti,gaila purksti brangius kvepalus,del keletos minuteliu lotuliukas.gif o situ ne kiek ! thumbup.gif
Atsakyti
man visi ne originalai nepatinka nes tikrai geriau laselis gero,originalaus kvepalo nei kad desimt psikiuku ar lasiuku fm ir kt padielkiu, kazkaip esu uz originalius ir tik tikrus kvapus jei nera pinigu geriau koki dzintars nusipirksiu nei nesiu is tolo falsifikatais o tai taaaip jaucias, baisu net apsakyti
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 31, 13:38)
man visi ne originalai nepatinka nes tikrai geriau laselis gero,originalaus kvepalo nei kad desimt psikiuku  ar lasiuku  fm ir kt padielkiu, kazkaip  esu uz originalius ir tik tikrus kvapus jei nera pinigu geriau koki  dzintars nusipirksiu nei nesiu is tolo falsifikatais o tai taaaip jaucias, baisu net apsakyti

Pritariu biggrin.gif o dzintars visai neprasti kvepaliukai biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mešqtė @ 2009 05 31, 01:00)
pabandziau ir nenusivyliau  smile.gif turiu nemaza kolekija ir prabangiu,brangiu kvepalu.bet tuos naudoju i soda kokia vaziuojant,i praduotuevel jei reik greit nubegti,gaila purksti brangius kvepalus,del keletos minuteliu  lotuliukas.gif o situ ne kiek !  thumbup.gif

Tai jau galima iki parduotuves ir nepasikvepinus nubegti biggrin.gif
Atsakyti
Na, ar kuri nors jau uoste naujus kvapus? as tik kitoj savaitej sulauksiu, tai mirstu is nekantrumo, bent papasakotu kas nors ax.gif
Atsakyti