Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(gugile @ 2009 06 05, 10:31)
ne dar neuoščiau bet irgi labai jau laukiu...nes mano mėgiamiausiu tai nebėr... unsure.gif

O kokie tau patiko? As dziaugiuosi, kad mano megstamiausi liko smile.gif
Atsakyti
mann labai patiko 150, tokie lyg smilkalus primena, kvepi lyg la tik iš indiškos parduotuvės išėjus, rytietiškas kvapas... ax.gif
Atsakyti
Bet jau kaip gerai jie laikė žinau.Kvapas tai labai geras buvo smile.gif kas tokius mėgsta.
Atsakyti
aha laiko tikrai gerai mano rūbu spinta visa jais kvepia vis dar... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na pagaliau jau gavau naujus kvapus. Labai patiko-Secret Obsession CALVIN KLEIN prabangus kvapas ir
Diamonds Intense EMPORIO ARMANI .
Kazkaip esu istikima Armaniams.
Dar ir tas man nieko-Onde Mystere Georgio Armani
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 06 09, 19:08)
Sveikos, na pagaliau jau gavau naujus kvapus. Labai patiko-Secret Obsession CALVIN KLEIN prabangus kvapas ir
Diamonds Intense EMPORIO ARMANI .
Kazkaip esu istikima Armaniams.
Dar ir tas man nieko-Onde Mystere Georgio Armani

O skaiciukais galima blush2.gif
Atsakyti
Patiko prabangus:
FM Nr. 285 NEW
Šiek tiek paslaptingas, šiek tiek provokuojantis kašmyro medžių, Damasko rožių ir muskato riešutų kvapas.
Secret Obsession CALVIN KLEIN :

FM Nr. 291 NEW
Žavus ir nerūpestingas aviečių, rožių, vanilės ir pačiulių aromatas.
Diamonds Intense EMPORIO ARMANI
Ir dar klasikiniai:
Nr 258 – NEW
Paslaptingas ir viliojantis aromatas, muskusas, ambra. Maroko rožės ir smilkalai.
Onde Mystere Georgio Armani

Na, dar ne visus perziurejau. smile.gif
Atsakyti
Aš pasiėmiau sau dar pabandyti ir ta ruloniuka daugkartiniu sluosciu. na atrodo kaip vienkartiniai ranksluosciai. Man labai patiko.Siaip apsimoka. Kataloge kaina 28lt ir ju yra 34vnt.
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2009 06 10, 12:40)
Aš pasiėmiau sau dar pabandyti ir ta ruloniuka daugkartiniu sluosciu. na atrodo kaip vienkartiniai ranksluosciai. Man labai patiko.Siaip apsimoka. Kataloge kaina 28lt ir ju yra 34vnt.

kas per sluostes? unsure.gif
Atsakyti
Galiu parasyti kelias prekes kokiu yra:
FM GROUP WORLD papildė savo prekių asortimentą
FM GROUP FOR HOME serija, t.y. prekės iš buitinės chemijos.
1.ATPLĖŠIAMŲ LAPELIŲ ĮVAIRIOS PASKIRTIES ŠLUOSTĖ

● 34 lapeliai.

● Patogus, popierinių rankšluosčių dydžio ritinėlis.

● Sugėrimą lengvinanti skylučių sistema.

Atplėšiamų lapelių įvairios paskirties šluostė labai gerai tinka valyti visokių tipų paviršiams namų ūkyje.
Dėl vienintelės tokios struktūros su skylučių sistema šluostė lengviau sugeria vandenį, aliejingas medžiagas, ploviklius ir dažus.
Šluostė yra mechaniškai atspari, nepalieka ruožų ir nebraižo valomų paviršių.
Šluostėje yra išbadytos linijos, todėl Jums bus lengva atsiplėšti reikiamą lapelių kiekį.
Šluostę galima praplauti ir naudoti daug sykių.
Atkreipkite dėmesį, kad atplėšiamų lapelių įvairios paskirties šluostės yra suvyniotos į patogius, popierinių rankšluosčių dydžio ritinėlius ir todėl jas galima dėti į turimą statmenąjį arba gulsčiąjį laikiklį.

2.ŠLUOSTĖ IŠ MIKROPLUOŠTO „DELICAT“
Dėl vienintelės tokios vafliškos struktūros šluostės „Delicat” audinys tobulai blizgina bei sausina šluostomus daiktus ir nepalieka jokių ruožų, nuobėgų pėdsakų ar sankaupų.

Šluostei panaudotas mikropluoštas gali sugerti net 7 kartus daugiau vandens negu sveria pats, todėl šluostė nuostabiu būdu pasireiškia kaip rankšluostis, nusausinantis stiklą ir porcelianą.

Šluostės iš mikropluošto žymiu mastu sumažina cheminių priemonių vartojimą, kadangi šluosčių struktūros leidžia valyti paviršius su grynu vandeniu arba sausai.

Palaikyti pačių šluosčių švarumą taip pat yra itin paprasta ─ jas galima išskalbti rankomis arba skalbykloje ne aukštesnėje kaip 60° C temperatūroje.

Atsakyti
as irgi jau konsultante ax.gif gal kas bande vaisine kolekcija? kriauses kvapas labai fainas ir stiprus, o kitu megineliai man visai nekvepejo schmoll.gif cia visi kvapai tokie silpni ar tik megineliai? ax.gif
Atsakyti
man labai patiko dar gervuogės ir laiko tikrai gerai.... 4u.gif
Atsakyti