Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

QUOTE(blondzinka @ 2009 03 20, 18:31)
ar niekas nezino, nezinau ar pildyti isnaujo deklaracija, nesulauksiu pinigu iki geguzio  unsure.gif  doh.gif

Nemanau, kad modulio užskaitymas būtų kliūtis g.gif

Tik už 2009 metus jau nebegalėsi susigrąžint, nes lengvata galios tik pirmoms tos pačios pakopos studijoms.

Skaitau jūsų komentarus dėl neteisingai užpildytų deklaracijų, apie kurias niekas nepraneša, kol pats neišsikamantinėji ir nesuprantu g.gif Dar praeitais metais kad ir MNPD jei neteisingas pritaikytas būdavo, iškart ateidavo pranešimas, kad deklaracija nepriimta, nes yra klaidų, o dabar doh.gif Durninimas žmonių, ne kitaip.
Lyg nujausdama, kad kažkas gali būti ne taip, iškart pateikusi deklaraciją nuvežiau į VMI pažymą iš banko. Bet... 10 dienų praėjo, pinigėlių nėr sad.gif Niekaip nesuprantu jų kriterijų, kam pervest, o kam ne. Kiek žmonių užpildė vėliau ir jau gavo doh.gif Tegul tik nepiarina, kad permokų grąžinimas vyksta sklandžiai. Jaučiu, eisiu bartis, užkniso laukt doh.gif

Išsiliejau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 20 kovo 2009 - 22:17
QUOTE(kazachka @ 2009 03 20, 18:40)
vakar uzpildzia su vmi darbuotoja per e bankininkyste, ir dar negavau patvierinimo iki siol i savo el pasta. o po kiek laiko po deklaracijos uzpildymo jus gavote patvirtinima?

Nu visaip ziurejau, skaiciau nesuprantu ka ten reikia pildyt, atsidariau savo bankininkyste nu mano akim ten ir taip jau viskas uzplidyta, tos kurios pildet per elektronine bankininkyste ar dar daraset ka nors?ar reikia?ir ar negalima dabar uz 2008m deklaruot? nes man rodo tik 2006.2007 metu deklaracijos pazymas o kur 2008?nieko nesuprantu ten apsoliuciai doh.gif o jei nuvaziuot tai kur cia reikia vaziuot? i mokesciu inspekcija?ir ar ten nuvaziavus man uzpildys kas nors ar ne?nu nesuprantu visi kazkaip susitvarko, as pernai "pusi" haudziau ziuriu kad ir siemet tas pats velnias gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 03 20, 14:55)
Aš irgi turiu vertybinių, bet jų niekur nerodžiau. schmoll.gif

O aš negalėjau nerodyti, nes pardaviau juos neišlaikiusi metų ir mano pažymoj, kurią turi VMI jie yra įtraukti kaip pajamos.

QUOTE(sonnija @ 2009 03 20, 19:53)
Sveikutes, uzpildziau deklaracija internetu 03.12, dabar rodo per el. bankininkyste, kad mano deklaracija priimta aktuali, ar tai reiskia, kad viskas gerai ir tureciau greit gauti pinigelius?beje, per kiek laiko is tiesu preliminariai perveda juos?

Na pas mane irgi rodė priimta-aktuali, bet pinigų nesulaukusi pasukau į VMI ir paaiškėjo, kad ne tą priedo lapą užpildžiau doh.gif

QUOTE(voveriukstis @ 2009 03 20, 21:28)
man atrodo, kad galima susigrąžint tik už dieninio skyriaus studijas
Papildyta:

Tikrai galima ir už neakivaizdinio. MB gražinasi ne pirmi metai 4u.gif
Atsakyti
sakykit ar gerai paskaičiavau NPD doh.gif pas manęs 1 vaikas gimęs 2001,01,25, kitas 2008,04,14. Man gaunasi 4160 lt.
iš anksto dėkui už ats.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 03 20, 22:16)
Jaučiu, eisiu bartis, užkniso laukt doh.gif

Išsiliejau cool.gif

Nemanau kad labai ka pasieksi,juk jie termina turi pervest iki Liepos 1 d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 03 21, 07:50)
O aš negalėjau nerodyti, nes pardaviau juos neišlaikiusi metų ir mano pažymoj, kurią turi VMI jie yra įtraukti kaip pajamos.
Na pas mane irgi rodė priimta-aktuali, bet pinigų nesulaukusi pasukau į VMI ir paaiškėjo, kad ne tą priedo lapą užpildžiau doh.gif

Pas mane tas pats, rodo priimta-aktuali, bet as vis galvoju, kad jei kas netinka, jie juk turetu apie klaidas pranesti, nes taip rasoma ju atsiustame patvirtinimo laiske, tad idomu, ar negavote tokio pranesimo? Nes as irgi ramiai laukiu, manydama, kad viskas ok g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 03 21, 10:55)
sakykit ar gerai paskaičiavau NPD  doh.gif pas manęs 1 vaikas gimęs 2001,01,25, kitas 2008,04,14. Man gaunasi 4160 lt.
iš anksto dėkui už ats.

gerai
320*12+16*12+16*8=4160 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 03 21, 11:11)
Nemanau kad labai ka pasieksi,juk jie termina turi pervest iki Liepos 1 d doh.gif

ne iki liepos 1 d., o iki liepos 31 d. mirksiukas.gif

Mokesciu administravimo istatymo 87 straipsnio 7 p. "Gyventojų pajamų mokesčio permoka, priklausanti grąžinti mokesčių mokėtojui pagal jo metinę gyventojų pajamų mokesčio deklaraciją, grąžinama mokesčių mokėtojo prašymu ne vėliau kaip iki atitinkamų metų liepos 31 dienos, o jei prašymas pateikiamas pasibaigus atitinkamos metinės deklaracijos pateikimo terminui, – ne vėliau kaip per 90 dienų po prašymo grąžinti mokesčio permoką gavimo dienos."
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2009 03 21, 12:50)
gerai
320*12+16*12+16*8=4160  4u.gif
Papildyta:
ne iki liepos 1 d., o iki liepos 31 d.  mirksiukas.gif

Mokesciu administravimo istatymo 87 straipsnio 7 p. "Gyventojų pajamų mokesčio permoka, priklausanti grąžinti mokesčių mokėtojui pagal jo metinę gyventojų pajamų mokesčio deklaraciją, grąžinama mokesčių mokėtojo prašymu ne vėliau kaip iki atitinkamų metų liepos 31 dienos, o jei prašymas pateikiamas pasibaigus atitinkamos metinės deklaracijos pateikimo terminui, – ne vėliau kaip per 90 dienų po prašymo grąžinti mokesčio permoką gavimo dienos."

AČIŪ. Bandau instaliuotis tas programas kompe, tikiuosi pavyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 03 21, 11:11)

Turi. Tik tada tegul nešneka, kad per 10 dienų perves. O jei perveda, tai tegul pagal eilę veda, o ne kaip ponams norisi. Ir dėl klaidų nepraneša, o turėtų.

Rasiu dėl ko pasibart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ju_ta @ 2009 03 21, 11:17)
Pas mane tas pats, rodo priimta-aktuali, bet as vis galvoju, kad jei kas netinka, jie juk turetu apie klaidas pranesti, nes taip rasoma ju atsiustame patvirtinimo laiske, tad idomu, ar negavote tokio pranesimo? Nes as irgi ramiai laukiu, manydama, kad viskas ok g.gif  smile.gif

aritmetines klaidas pranesa,o jei reikia patikslinimu ar kokiu popieriu jiem truksta tai nieko nepranesineja doh.gif
Atsakyti
Sveiki, 2007 metais palūkanų už būsto paskolą sumokėjom mažiau nei 2008m. Nesuprantu, kodėl permokėta suma šiais metais mažesnė , nors palūkanų ir sumokėjom daugiau.

Ir dar kiek procentų galima susigrąžinti? Skaičiau skaičiau tą įstatymą, bet taip ir nedaėjo, gal šiemet kas pasikeitė?. Gal kas man kaimiškai paaiškintų. O sumas sulyginau internete.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2009 03 21, 15:48)
Sveiki, 2007 metais palūkanų už būsto paskolą sumokėjom mažiau nei 2008m. Nesuprantu, kodėl permokėta suma šiais metais mažesnė , nors palūkanų ir sumokėjom daugiau.
Ir dar kiek procentų galima susigrąžinti? Skaičiau skaičiau tą įstatymą, bet taip ir nedaėjo, gal šiemet kas pasikeitė?. Gal kas man kaimiškai paaiškintų. O sumas sulyginau internete.

Ačiū

2007 m. pajamų mokestis buvo 27 proc, todėl ir galėjote susigrąžinti 27 proc nuo sumokėtų palūkanų, o 2008 m. pajamų mokestis buvo 24 proc. todėl susigrąžinsite ne daugiau kaip 24 proc nuo sumokėtų palūkanų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GrazinaIva: 21 kovo 2009 - 16:24