QUOTE(jovana @ 2009 03 22, 14:29)
Gi savaitgalį ir VMI nedirba
Gal ir nedirba, bet patvirtinimus siunčia, aš gavau šeštadienį 15 val.
QUOTE(bbbituteee @ 2009 03 22, 17:39)
Skaitau ir matau kad yra susigaudanciu tose deklaracijose.man tokia problema i deklaraciaj irasau iskaiciuota mokesciu suma kuria raso ant pazimos is sodros, ta prasem kiek atskaite mokesciu, ale man meta geltona sauktuka ir praso patikrinti nu nesuprantu niekaip tai kokia ta suma reikia rasyt, gal dar ka atimt reikia? ir kita problema su geltonu sauktuku raso pasitikrinti ar tikrai buvo iskaiciuotas mokestis nuo neapmokestinamu pajamu?o tai kaip man zinot ar buvo ar ne?as irasiau ta suma bendra kuri buvo nurodyta pazymoje: "pritaikyto NPD",o gal cia reikia paciai ta NPD isiskaiciuot? buciau labai dekinga jei kas padetu.nes jau baigiu visai susipanioj iki paryciu sedejau ir vis ta pati klaida

Geltonas šauktukas yra įspėjamojo pobūdžio, jei viskas tikrai gerai, reiktų nekreipti dėmesio. Bet kad viskas pas jus deklaracijoj gerai - nemanau

Neapmokestinamų pajamų turbūt neturėjote, todėl N priedas neturėtų būti pildomas. Kad nereikėtų pačiai galvoti, kur rašyti duomenis iš pažymos, naudokites abbyy programos privalumais, kai duomenys yra automatiškai perkeliami

Kaip tai padaryti, buvo rašyta ne kartą (14 psl tikrai yra

) O tada teliks tik įsirašyti visą priklausantį MNPD į 15 eilutę.
QUOTE(bbbituteee @ 2009 03 22, 18:33)
Dar klausymukas, :" bendra gyventojo , savo lesomis iki deklaracijos pateikimo dienos sumoketa mokescio suma" ar cia reikia irasyt ta suma kuria atskaite mokesciam , ar cia irasyti tik tuo atveju jei pats dar kazka damokejai?

ar rasot cia ka nors?

Į 30 langelį nieko rašyti nereikia, jei savarankiškai nemokėjote pajamų mokesčio.
QUOTE(Darmin @ 2009 03 22, 18:50)
ten dar buvo skaiciuojami I pusmecio NPD ir II pusmecio NPD. musu vaikas gime vasario viduryje,as nedirbanti buvau,taigi vyras galejo prisitaikyti PNPD. tai turbut skaiciuodama apsirikau. gal kas galetu padeti apskaiciuoti kiek rasyt i I pusmeti ir kiek i II?

I pusmečio NPD 290 * 6 + 29 * 4 = 1856 Lt
II pusmečio (290 + 29) * 6 = 1914 Lt