Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas už 2008 m.

QUOTE(negiedre @ 2009 03 20, 12:46)
Nepykit už kvailą klausimėlį blush2.gif Užpildžius deklaraciją, man išmeta tą geltoną vėliavėlę ir sako kad reikia peržiūrėti išskaičiuoto mokesčio sumą. Pagal mane viskas gerai... blush2.gif Gal aš kažkur ne ten žiūriu? g.gif

Vat vat, aš tėčiui pildžiau ir buvo ta geltona vėliavėlė - Warning'as. Klausiau čia, tai sakė, viskas ok, galima siųst. Deklracija išsiųsta kovo 5, priimta aktuali nuo kovo 9, o pinigėlių neperveda.

1 klausimas:
Žiūrinėjaus įvairius variantus. Tai sakykim jeigu iš T22 langelio (kurį prašo pasitikrint), sumą perkėlus į 30 langelį, šauktuko nebelieka, ir grąžintina suma nenukenčia smile.gif Bet ar galima rašyt tą sumą, kuri buvo išskaičiuota pridavus metalą, į 30 langelį? unsure.gif

2 klausimas:
Ar kam nors, pas ką buvo geltoni šauktukai - įspėjimai, pervedė pinigus?

QUOTE(voveriukstis @ 2009 03 20, 19:28)
būna kad tik per 10 darbo dienų perveda

Būna, kad ir neperveda.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas galite patarti kur galima butu surasti mokymo istaigos identifikacini numeri? Kazkaip per google nerandu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklaust, kur deklaracijoje parašytas koks pelno mokestis?
Pervedziau medziotoju bureliui 2 %, klause,koks mano pelno mokestis,nes nuo jo skaiciuojasi,kiek is manes pervesta bus bureliui.
Kuris laukelis apie tai? blush2.gif

ir jei nedklaracijoje nulis gražintin pingų,ar deklaruojant parduota metala gautusi i minusa ar i pliusa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilijut: 21 kovo 2009 - 18:13
QUOTE(Owly @ 2009 03 21, 16:36)
Vat vat, aš tėčiui pildžiau ir buvo ta geltona vėliavėlė - Warning'as. Klausiau čia, tai sakė, viskas ok, galima siųst. Deklracija išsiųsta kovo 5, priimta aktuali nuo kovo 9, o pinigėlių neperveda.

1 klausimas:
Žiūrinėjaus įvairius variantus. Tai sakykim jeigu iš T22 langelio (kurį prašo pasitikrint), sumą perkėlus į 30 langelį, šauktuko nebelieka, ir grąžintina suma nenukenčia smile.gif  Bet ar galima rašyt tą sumą, kuri buvo išskaičiuota pridavus metalą, į 30 langelį?  unsure.gif

2 klausimas:
Ar kam nors, pas ką buvo geltoni šauktukai - įspėjimai, pervedė pinigus?
Būna, kad ir neperveda.

Vienoj mano pildomoj deklaracijoj buvo šauktukas bet prie išlaidų laukelio (formai atrodė kad perdidelę sumą nurodžiau) Užpildžiau ir išsiunčiau nepaisydama šio šaukutko. Žmogus pinigus jau gavo.

Kuriam laukelyje rašyti pajamų sumą ir išskaičiuotą GPM priklauso nuo pajamų rūšies. Turto rūšies (VP< metalo laužas ar mediena ir pan.).

QUOTE(emilijut @ 2009 03 21, 18:06)
Sveikos,noriu paklaust, kur deklaracijoje parašytas koks pelno mokestis?
Pervedziau medziotoju bureliui 2 %, klause,koks mano pelno mokestis,nes nuo jo skaiciuojasi,kiek is manes pervesta bus bureliui.
Kuris laukelis apie tai? blush2.gif

ir jei nedklaracijoje nulis gražintin pingų,ar deklaruojant parduota metala gautusi i minusa ar i pliusa?

Deklaracijoje nerašomas pelno mokestis, nes pildome pajamų mokesčio deklaraciją.
Kiek sumokėta pajamų mokesčio galima pažiūrėt P priedo suminiuose laukeliuose (viename pajamos, kitame pajamų mokestis0
Arba pirmuose lapuose - reikia skaityti laukelių pavadinimus ir rasti išskaičiuoto gyventojų pajamų mokesčio suma.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 03 21, 15:45)
aritmetines klaidas pranesa,o jei reikia patikslinimu ar kokiu popieriu jiem truksta tai nieko nepranesineja  doh.gif

Na, dar kelias dienas palauksiu, o po to jau reiks dometis, kaip cia kas tada g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2009 03 21, 16:48)
Sveiki  4u.gif
Gal kas galite patarti kur galima butu surasti mokymo istaigos identifikacini numeri? Kazkaip per google nerandu  blush2.gif

jei dėl 2 procentų, t.y. 512 forma, tai VMI duomenų bazė[U]
Atsakyti
okas man gali paaiskinti koki as turiu rasyti MPNPD??? Niekaip nesuprantu... vaiku as neturiu, mano NPD (t.y. visa NPD suma) 3538,42 (sudejau vis 'faktiskai pritaikyta NPD'), sunkaii man sekasi pildyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ju_ta @ 2009 03 21, 13:17)
Pas mane tas pats, rodo priimta-aktuali, bet as vis galvoju, kad jei kas netinka, jie juk turetu apie klaidas pranesti, nes taip rasoma ju atsiustame patvirtinimo laiske, tad idomu, ar negavote tokio pranesimo? Nes as irgi ramiai laukiu, manydama, kad viskas ok g.gif  smile.gif

Nieko visiskai man nepranese. Pasiskambinau trumpuoju numeriu, tai pasake, kad reikia pazymos is banko apie vertybinius popierius ir dar liepe pasiskambint savo konsultantei. O ta konsultante tai buvo ziauriai nemaloni ir pasake, kad ne 1 T priedo lapa turejau pildyt, o antra, nes neislaikyti metus vertybiniai popieriai. Nu zodziu ir tada liepe is naujo nusiust patikslinta deklaracija. Penktadieni patikslinau, vakar gavau patvirtinima, kad priimta. Tai jau dabar kai turiu tokia patirti is kart skambinsiu ir klausiu ar viskas ten dabar gerai ir ar netruksta jokiu popieriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 03 22, 01:00)
okas man gali paaiskinti koki as turiu rasyti MPNPD???  Niekaip nesuprantu... vaiku as neturiu, mano NPD (t.y. visa NPD suma) 3538,42 (sudejau vis 'faktiskai pritaikyta NPD'), sunkaii man sekasi pildyti  blush2.gif

turi rašyti 3840
Atsakyti
uzpildziau deklaracija 19d vmi (internetine bankininkyste), vakar gavau patvirtinima i el pasta, dabar lieka laukti pinigeliu g.gif
parasysiu kaip sekesi, bet daug cia netiklsumu su tuo vmi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 03 22, 10:48)
turi rašyti 3840

aciu, parasiau ir issiunciau jau, ziuresim, ar priims
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2009 03 20, 12:32)
sakykite, kada deklaracija skaitosi popierine? g.gif kvailas klausimas, bet jau nervai nelaiko doh.gif

popierine skaitosi ta, kuri uzpildyta ne per el. bankininkyste.

QUOTE(Aniute @ 2009 03 20, 15:48)
gavau jau is vmi  bigsmile.gif

as penktadieni irgi sulaukiau savosios dalies thumbup.gif thumbup.gif ir jau isleidau doh.gif
Atsakyti