Laba diena.
Perskaiciau tema.Dziugu,kad temos autorei ,taip gerai sekasi.Noreciau pabandyt ir as, tik nezinia ar pavyktu.Siaip puse gyvenimo maitinuosi svelniai tariant tragiskai.
Mano pagrindinis maistas yra:Magdonaldo maistas,vienu sykiu suvalgau 3mesainius,vidutine porcija bulvyciu,puslitri cocacolos.Rukytos desros,riebus patiekalai,miltiniai produktai,limonadai,kalnas saldumynu .Guminuku,sokoladu,saldainiu,ledu ir t.t Suvalgau po 3 didelius cepelinus,po didele pica.Ir siaip visa diena uzkandziauju.Tarkim vakarykstis mano dienos meniu:pusryciai 10h:apie 15 ciulpiamu saldainiu,puse kotletu,desros gabaliukas,poraagurku.Apie 11h stikline pasuku ir desimt sausainiu.Iki 16|:00 dar suvalgiau bandele su mesa,saltibarsciu,dvi bandeles su uogiene.17h du mesainiai,bulvyciu,kola.Na ir vakare dar kukliai tariant uzkandzivauIr toks mano meniu mazdaug 5 kart per savaite,kartais valgau maziau,bet tikrai ne sveika maista

Svoris neauga 172cm,ir 62kg.Nesu lb lieknute,gelbejimosi rata turiu

Suprantu koki s... kisu skrandin, noriu bandyt kazka keist.As dar jauna,o celiutitas,suglebes kunas,begale spuogu,riebi veido oda,nemalonauskvapo prakaitas.Na nors turbut didele itaka nestumas padare,priaugau 28kg,ir 20 per 2.5men isgaravo(savaime),dar 6kg per mazdaug puse metu.
Dabar vasara darzas jau nokina vaisius,darzoves.Noriu pabandyt ... O gal kazkas pasikeis
Kaip sekasi jums?Kiek kas istveret?O gal tai tapo jusu gyvenimo budu?
Pandysiu valgyt vaisius,darzoves,juos maisyt.Ziuresiu kaip ten bus